Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ar fi cam greu updatarea listei la fiecare plecare/intrare.

Doar membrii de baza (3+) si un mic link cu redirect la membrii FBI de pe rpg/b-zone.ro.

Dar nu a fost uploadata la fiecare plecare/intrare. Au fost multe schimbari, de asta am si refacut-o

Ce face "mafia" mea preferata? :*

Mafia ta preferata face bine. Tu ce faci?

Neatza.Ce discutii sinihistre aveti pe aici :-S

Discutam despre tine

Buna dimineata!

Back de la meci.I-am batut cu 26-13.

La 3 iar am meci.

Felicitari pt victorie. Sa castigati si meciu ala

Buna Dimineata F.B.I.

Buna dimineata ! (:|

Edit: vorbeam mai sus despre numerologie ... ia uitati-va putin aici.

Inca ceva,in acest video veti observa si anumite chestii oculte.

Nu va ridica un semn de intrebare faptul ca lui Michael Jackson i-au fost taiate ultimele 4 minute din videoclipul "Black or White",fiind catalogate drept scene sexuale si rasiste ?

Sa fim seriosi,sunt mult,mult mai multe vedete care fac semne obscene in videoclipuri,de ce doar lui Michael Jackson i-a fost cenzurat ?

Pentru ca el incerca sa scape de raul in care s-a bagat,a fost printre putinele persoane care s-au intors de la rau,uitati-va la dmx inainte ce muzica facea... iar acum,cand e convins sa scape de rau,face muzica in care ii cere ajutorul lui Dumnezeu sa-l scape de raul in care s-a bagat.

Aici sunt niste interviuri luate lui 2Pac,si DMX,unde ei marturisesc cum le-au fost inscenate violuri/alte crime.

Iar aici veti vedea despre cum Illuminati incearca sa-i distruga imaginea,si chiar pe el,pe marele DMX.

Astept si parerile voastre.

Am urmarit acele videoclipuri.Majoritatea prezentau lucruri pe care le cunosteam deja, insa unele m-au pus pe ganduri...

Edited by P h a n t o m

Astea da discutii, nu "Salut! Ce mai faceti?" sau altele..

Sa vezi la discutii intre mod. :)))))))

Ce face "mafia" mea preferata? :*

Niste droguri =))))))))

Buna dimineata ! (:|

Edit: vorbeam mai sus despre numerologie ... ia uitati-va putin aici.

Inca ceva,in acest video veti observa si anumite chestii oculte.

Nu va ridica un semn de intrebare faptul ca lui Michael Jackson i-au fost taiate ultimele 4 minute din videoclipul "Black or White",fiind catalogate drept scene sexuale si rasiste ?

Sa fim seriosi,sunt mult,mult mai multe vedete care fac semne obscene in videoclipuri,de ce doar lui Michael Jackson i-a fost cenzurat ?

Pentru ca el incerca sa scape de raul in care s-a bagat,a fost printre putinele persoane care s-au intors de la rau,uitati-va la dmx inainte ce muzica facea... iar acum,cand e convins sa scape de rau,face muzica in care ii cere ajutorul lui Dumnezeu sa-l scape de raul in care s-a bagat.

Aici sunt niste interviuri luate lui 2Pac,si DMX,unde ei marturisesc cum le-au fost inscenate violuri/alte crime.

Iar aici veti vedea despre cum Illuminati incearca sa-i distruga imaginea,si chiar pe el,pe marele DMX.

Astept si parerile voastre.

Pana aseara, lucrurile astea nu le stiam desi am fost informat in legatura cu video'ul ala de 2 ore, n'am avut timp sa'l vizionez.Oricum, mi se pare foarte adevarat tot ce se spune acolo, dar sunt multe semne de intrebari in legatura cu anumite lucruri vazute/petrecute acolo..

*Neata.

Buna "Dimineata".

Azi am facut postul cu numarul 666 si 667 si azi am implinit 2 luni de cand sunt in FBI.

Cat despre acele video'uri, o sa le urmaresc si eu..Mi se par pe de'o parte interesante dar si putin neobisnuite. Si logo'ul de la Coca-Cola ascunde ceva cu "Cocaina"..Daca intoarceti doza/pet'ul invers veti vedea 2 fete. Una jos care fumeaza, iar alta putin mai deformata. Cautati pe youtube si o sa vedeti. :))

LE: Am si 13,666 profile views :-S

Edited by Bullz007

Doamne... n-am avut de lucru sa ma uit la alea cu reclamele si demascarea industriei muzicale.... o.O M-a mancat undeva sa ma uit si la chestiile cu numerologia... :-?? In fine. Voi ce zici? E real sau ireal? :-??

Doamne... n-am avut de lucru sa ma uit la alea cu reclamele si demascarea industriei muzicale.... o.O M-a mancat undeva sa ma uit si la chestiile cu numerologia... :-?? In fine. Voi ce zici? E real sau ireal? :-??

Real.Cu mici exagerari, insa per total este mai mult decat adevarat.

De 2 zile m'am apucat sa studiez masoneria, illuminati si toate ramurile adiacente.e

Nu am inteles tot, insa recunosc ca in ziua aceea a murit doar Michael Jackson, nici nu stiam ca au mai murit inca 2 actori sau ce o fi fost aia. Deci cred ca e real, insa nimeni nu stie.

De 2 zile m'am apucat sa studiez masoneria, illuminati si toate ramurile adiacente.e

Eu nu am vrut sa ma apuc niciodata cu toate ca stiam de aceste aspecte. Mi se pare o idee sumbra. Poate tu la varsta ta le privesti altfel si e si normal

Cu ceva timp in urma eram foarte preocupat de acest lucru, si am facut acelasi lucru ca si tine.Acum am ceva cunostinte in privinta acestui fapt, insa nu destule...

Imi vine in minte o vorba, cred ca a lui Einstein era..."Cu cat inveti mai mult, cu atat iti dai seama mai bine cat esti de prost."

Probabil era spusa in alt fel, sau de altcineva, nu sunt sigur.

Eh,oricum iti ridica multe semne de intrebare chestile astea,sigur nu toate sunt reale dar...te pun pe ganduri.

Vezi tu, ignoranta asta in privinta acestui fapt sporeste puterea acestor forte satanice.Sa fim realisti, satanistii sunt peste tot in jur, si isi ascund identitatile chiar in vazul lumii.

Cu ceva timp in urma eram foarte preocupat de acest lucru, si am facut acelasi lucru ca si tine.Acum am ceva cunostinte in privinta acestui fapt, insa nu destule...

Imi vine in minte o vorba, cred ca a lui Einstein era..."Cu cat inveti mai mult, cu atat iti dai seama mai bine cat esti de prost."

Probabil era spusa in alt fel, sau de altcineva, nu sunt sigur.

Chiar daca ar fi formulata asa, nu cred ca a asociat prost cu inteligenta.

Se refera la altceva.

Chiar daca ar fi formulata asa, nu cred ca a asociat prost cu inteligenta.

Se refera la altceva.

Cred ca ai inteles gresit.El (cred) ca se referea la faptul ca, cu cat un om ajunge sa cunoasca mai multe lucruri, isi da seama cat de multe lucruri NU cunoaste.

Cred ca ai inteles gresit.El (cred) ca se referea la faptul ca, cu cat un om ajunge sa cunoasca mai multe lucruri, isi da seama cat de multe lucruri NU cunoaste.

Exact.

D'aia am si zis ca nu a folosit cuvantul prost in propozitia aia cu forma proprie, ci cu forma conotativa.

emptY, eu una m-am uitat si chestiile cu numerologia unde zicea de ziua lu' MJ si cele 2 turnuri, ca toate au o legatura cu cifrele... prostia mea e ca de cateva minute incoace incep sa numar tot ce vad sa vad daca are sens si imi sare in ochi intruna numarul 7... =))) Deja devine obsedant. :-?? In fine...

emptY, eu una m-am uitat si chestiile cu numerologia unde zicea de ziua lu' MJ si cele 2 turnuri, ca toate au o legatura cu cifrele... prostia mea e ca de cateva minute incoace incep sa numar tot ce vad sa vad daca are sens si imi sare in ochi intruna numarul 7... =))) Deja devine obsedant. :-?? In fine...

Erau niste chestii pe net. Am citit ca tutunul dauneaza grav sanatatii si m-am lasat de citit

Asa si tu, ai citit, acum lasa-te de numarat :)).

Ce mai faceti? Porcarie de site, nu mai pot vedea in continuare serialu. Ecs7asy cand esti pe mess da-mi un BUZZ.

Self control.

Faceam si eu d'astea cand eram mai mic :))

Self control.

Faceam si eu d'astea cand eram mai mic :))

Faza e ca e chiar obsedant. Am inceput sa va numar si literele din fiecare post sa vad daca au legatura cum aveau turnurile alea. =)) M-am tampit. Sunt curioasa ce voi visa la noapte "Cum pot numara 69".