Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Si acuma empty la ce liceu esti sau ai supt-o :))

La un liceu bun, din Bucuresti.Stefan Odobleja, mate-info.

Numele nu e cunoscut, poate si pentru ca media de intrare e 7.70 (eu am intrat cu 7.93), insa, intr-unul din cele mai consacrate, vechi si bune licee, Gh.Lazar, se face mai putin carte decat in liceul meu.Se chiuleste mult mult mai mult fata de liceul meu.Profesorii nu vin la ore, s.a.m.d.

Pot spune ca eu, chiar fac carte, si liceul e chiar ft. bun si nu e de 7.70.

Bravo este bine ca te tii de carte si iti place sa nu chiulesti cat de cat ......

Am un prieten care chiulea pe an 300-400 de absente ... acuma a ramas in a 10-a Eu vreau sa ma duc Xenopol

Bullz! M-ai mintit!

Ai luat 6.20 la mate in exament, but. Si 9.60 la romana=> stii mai multa romana decat matematica=>esti un prost ca te-ai dus la mate-info=>nu o sa-ti place=>nab.

Depinde de liceu.

Daca e bun sau e prost.

Nu conteaza profilul,daca vine un profesor prost la mate si ii da 10,tinand cont ca a lua 6,20 in examen,care e afacerea?

Oricum , eu te felicit pentru ca ai intrat la Filo,garantez ca o sa iti placa.

Chiar voiai sa intri la filo sau asa ai picat?

La tezele cu subiect unic am avut mai mult la romana fata de mate.

La testele alea PISA din a 8-a am avut 8.75 la romana si 5.55 la mate si cu toate astea m'am dus la mate-info.

Chiar daca nu imi place matematica macar stiu ca daca as fi terminat liceul as fi putut sa ma duc la orice facultate.Daca m'as fi dus la filo bazandu'ma pe faptul ca sunt praf la mate si bun la romana, daca intr-un an, doi, mi-as fi schimbat parerea si ma indreptam spre ceva care avea legatura cu matematica/fizica etc. ? O sugeam, ca nu aveam ce sa mai fac.

Eu am luat 9 la Romana si 7 la mate.Iti dai seama cat de mult mi-a scazut media de admitere.

Si ,empty ,noi am mai avut ghinion si cu tezele alea unice din a 7-a , pentru ca anul urmator le-au scos si a bagat doar PISA ,doar la clasa a 8-a.

Si alta era situatia daca dadeam doar intr-a 8-a.

Ma rog, am plecat la biliard.

Vorbim pe seara, pa.

Bafta la billiard , Unde la billiard te-ai dus esti din Bucuresti ?

Bullz! M-ai mintit!

Ai luat 6.20 la mate in exament, but. Si 9.60 la romana=> stii mai multa romana decat matematica=>esti un prost ca te-ai dus la mate-info=>nu o sa-ti place=>nab.

BUT ESTE TU! Daca iti spun ca mi-am dat seama ce am gresit dupa examen n-o sa ma crezi, doar esti Stepf.. Nu ai de unde sa stii cat de bine ma pricep la matematica.

Si unde vroiai sa ma duc draga, la mecanica?;;)

De la mate-info pot merge la orice facultate, sora'mea a facut liceu unde voi face eu, la acelasi profil [mate-info] si acum e la farmacie. Ia gandeste-te, ce sanse vor fi atunci cand termini la filologie si vrei sa mergi la politehnica?

@Eu plec afara, salut.

Ba voi sunteti de o...pura.

Sa va explic. Eu nu ma duc la liceu la mate-info pentru ca HABAR NU AM matematica.

Ok. Termin filologie si ma duc la politehnica. Desteptilor. Daca nu m-am dus la liceu la mate-info pentru ca nu am stiut matematica, credeti ca ma voi razgandi miraculos si ma voi duce la politehnica sau la medicina(app. Bullstein, ar fi de preferat sa te duci la Stiintele Naturii daca vrei sa urmezi ceva in medicina)? Daca voi vreti sa faceti limbi straine sau litere? Ciuciu. Este exact acelasi lucru. Nu ma vad inginer sau chirurg, pe viitor.

Da, Rambo, prima mea optiune a fost filologia.

Bullz007 a luat ban :O de ce , ce inselatorie a facut ?

Hai serios /:)

@ Salutare, acum am venit de afara.

Stepf, daca nu stii matematica nu inseamna ca altii nu stiu. La examen poate nu m-am descurcat asa bine, dar la clasa eram printre primii.

Ba voi sunteti de o...pura.

Sa va explic. Eu nu ma duc la liceu la mate-info pentru ca HABAR NU AM matematica.

Ok. Termin filologie si ma duc la politehnica. Desteptilor. Daca nu m-am dus la liceu la mate-info pentru ca nu am stiut matematica, credeti ca ma voi razgandi miraculos si ma voi duce la politehnica sau la medicina(app. Bullstein, ar fi de preferat sa te duci la Stiintele Naturii daca vrei sa urmezi ceva in medicina)? Daca voi vreti sa faceti limbi straine sau litere? Ciuciu. Este exact acelasi lucru. Nu ma vad inginer sau chirurg, pe viitor.

Da, Rambo, prima mea optiune a fost filologia.

Sper ca nu faceai referire la mine.

Chiar te-am felicitat pentru ca ai intrat la filologie,pentru ca si EU sunt la Filologie.

Facultatea de Litere,Limbi Straine,Drept,Psihologie,Jurnalism ce zici Bulla(z)?Putine solutii pentru facultate urmand profilul de filo la liceu nu?Nu cred.

#EDIT:

Stepf, daca nu stii matematica nu inseamna ca altii nu stiu. La examen poate nu m-am descurcat asa bine, dar la clasa eram printre primii.

Exista si ipoteza asta.

Unii se emotioneaza la examen,uita tot si asta a fost.Acum,nu trebuie sa ii catalogam ca fiind prosti la materia respectiva doar prin prisma faptului ca au luat o nota mai mica.Poate ca nivelul lor este unul mai ridicat.

Edited by Frank Galliano

Chiar am luat ban :|.

Ce inselatorie, nu stiu?!

Casa o am de 3 saptamani +

Masina de 1 luna jumate sau mai mult.

Bani imprumutati nu. Habar nu am...

@ Robotiquis, te rog sa nu-mi dai uninvite pana nu clarific problema.

Edited by Bullz007

Nu am spus-o cu rautate.

Da, si prima fata din clasa de la mine a luat nota mai mica decat mine la mate(eu, cu 7.60). Eu aveam media la mate 8. Ea 10. Super, nu?

Excelent. =))

Chiar am luat ban :|.

Ce inselatorie, nu stiu?!

Casa o am de 3 saptamani +

Masina de 1 luna jumate sau mai mult.

Bani imprumutati nu. Habar nu am...

@ Robotiquis, te rog sa nu-mi dai uninvite pana nu clarific problema.

Gata.

/uninvite actualizat =)) .

Nu esti cuminte deloc.

Ce naiba ai facut?

Ai discutat ceva despre euro,ai vrut sa dai teapa?

Excelent. =))

Gata.

/uninvite actualizat =)) .

Nu esti cuminte deloc.

Ce naiba ai facut?

Ai discutat ceva despre euro,ai vrut sa dai teapa?

Nu, in niciun caz...Nici pe messenger nu am vorbit de afaceri cu euro.