Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

*************************************IMPORTANT*************************************

* Cei care vor sa participe la proba de maine (ora 20:00) MARATON CU SHIFT sa-mi dea PM cu numele lor. *

* ALEX, PITICUL SI VALYCENA mai pot participa doar la o proba *

*************************************IMPORTANT*************************************

Edited by Piticul

Am venit si eu de la munte nu imi mai merge parola mi s-a spart contul cred X( a fost cineva pe contul meu astazi ???

Da, a fost. Ti-am dat Faction Warn-ul pe care-l meritai de mai mult timp. Daca-ti pui parola "mama"...

Robotiquis stii ce mi s-a intamplat pe contul meu ? ce s-a intamplat daca ai idee imi poti spune ceva te rog frumos ?

Am dat teste cu 3 dintre cei 4,am terminat si primul sezon din "Two and a half men".

Sunt harnic nu-i asa ?

Eh,bun venit celor noi.

PS : Astia noi,aruncati o privire si pe la regulamentul topicului "Discutii intre membrii F.B.I".

Edited by Ecs7azy

Cel mai spammer dintre spammeri,Robotiquis ,5000 ,cam slabut

PS: Robo se uita sa vada daca recruteaza hitman :)) ,vrea sa stie daca deschide iar aplicatiile

Edited by Yussuf

Robo dar de ce am primit acel Faction Warn ? Ce a facut de i-ai dat fw ? cand imi voi recupera contul imi poti scoate fw deoarece nu eram eu pe cont ?

neatzaaa baietiii veseli >:D<<'>

sunt noul vostru coleg... sper sa ne intelegem bine :X

Bine ai revenit.M-ai cam ars cand am deschis gura despre cum fac cei din Corleone post'uri la discutii.

*Buna seara, am venit de afara.

Mi-a stiut Cineva passowrd recovery si tot de acuma numai pot afla nimica de la cont deci eu m-am lasat de samp masina mea am aflat este la Hinamori , Baldassare mi-a spart contul Multumesc pentru sansa accordata Robotiquis si pentru momentele petrecute cu voi aicia se termina pentru mine B-zone mi-ati fost alaturi la bine si la greu Multumesc ! Imi pare foarte rau ca exista asa oameni in Romania ..........

Bafta in Continuare !

Mi-a stiut Cineva passowrd recovery si tot de acuma numai pot afla nimica de la cont deci eu m-am lasat de samp masina mea am aflat este la Hinamori , Baldassare mi-a spart contul Multumesc pentru sansa accordata Robotiquis si pentru momentele petrecute cu voi aicia se termina pentru mine B-zone mi-ati fost alaturi la bine si la greu Multumesc ! Imi pare foarte rau ca exista asa oameni in Romania ..........

Bafta in Continuare !

Succes in continuare, NimaR.Imi pare rau pentru contul tau.

Bine ai revenit.M-ai cam ars cand am deschis gura despre cum fac cei din Corleone post'uri la discutii.

*Buna seara, am venit de afara.

scz dar eram si nervos si mai multe :)

nimar succes >:D<<'> :|

Edited by edusca00

neatzaaa baietiii veseli >:D<<'>

sunt noul vostru coleg... sper sa ne intelegem bine :X

neatz@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

iedule. Welcome b@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@cK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!