Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Scuze boss,nu o sa mai comit o astfel de greseala .A fost o scapare din partea mea si regret nespus cele intamplate! =))

De ce tot timpul voi trebuie sa o luati in gluma ? Era serios,treaba ta, tu o sa fi sanctionat.

Tu sigur ai pus ceasu sa sune :)))) Chiar crezi ca poti dobora recordul lu` piticu sau empty?

De fapt.... recordurile (Piticul,Empty,Phantom,Ecs7azy).

*Neata/Noapte buna Empty.

Edited by Ecs7azy

Chiar nu ai ce face ?

Duminica, week-end, vacanta DE VARA.La ora asta te trezesti ? :|

Asa ma trezesc de mic .. eu fac ore dimineata.. si na m-am obisnuit asa :D, vreau nu vreau m-a trezesc :)) chiar si mai devreme

Oricum e bine fata de piticu :))

Eu incercam sa tin factiunea in frau, oarecum...Daca vreti nu mai postez nici eu...

Na zis nimeni sa nu postezi, dar.. cu ce deranjeaza ca scrie cu albastru???:))

Edited by Piticul

De ce tot timpul voi trebuie sa o luati in gluma ? Era serios,treaba ta, tu o sa fi sanctionat.

De fapt.... recordurile (Piticul,Empty,Phantom,Ecs7azy).

*Neata/Noapte buna Empty.

In Romania chiar aveam record.Ma culcam la 4-5-6 sau nu ma mai culcam deloc.Aici nu ma culc deloc :))))

"Dar", sau "da`". "Da" este o afirmatie.

Da, sunt evil, ma iau de toti si toate. Pe unde va prind va ciumagesc.

Asa e, nu ati auzit voi de Stepf din Carpati =)))))

*Neata.

In Romania chiar aveam record.Ma culcam la 4-5-6 sau nu ma mai culcam deloc.Aici nu ma culc deloc :))))

*Neata.

Stepf din Oltenia ma. :)))

@Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am venit si eu acasa (defapt acasa din alta vacanta care acasa nu e acasa la mine).

Sa vedeti ce misto a fost la Banat Mountain Bike Maraton. :O Va pun si cateva poze mai funny. :D

Poze. Astept pareri si intrebaaaari. >:D<<'> Poate intru si eu in sa:mp dupa ce termin de facut ce am aici.

*Neata.

Nu inteleg cum poti sa rezisti atat ca eu deabia imi tin ochi deschisi pe la 3-4 :))

Salutarre!!

Back de la tara.

Pana miercuri voi fi plecat la 'Operatiunea Monstru'

"Operatiunea Monstru" = ??

Saluuuut!

Ce faceţi mă?

Nu prea am avut azi timp de Sa.Mp. Sper că nu am pierdut mare lucru.. :)

Da ce ai patit ca de cand te caut.Vorbim maine in joc sau pe mess.

Stepf din Oltenia ma. :)))

@Bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, am venit si eu acasa (defapt acasa din alta vacanta care acasa nu e acasa la mine).

Sa vedeti ce misto a fost la Banat Mountain Bike Maraton. :O Va pun si cateva poze mai funny. :D

Poze. Astept pareri si intrebaaaari. >:D<<'> Poate intru si eu in sa:mp dupa ce termin de facut ce am aici.

Ce viata mai duce anna!!Sper ca nu o invidiati.

Ma bag in patut,noapte buna celor care fac la fel. Empty sa ma trezesti maine :))