Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

N-are rost sa te agiti...

Iti spun eu.

E doar un joc.Atat.

Multi nu vor sa inteleaga asta.

Plec afara.

Bafta.

Aici ai foarte mare dreptate..multi sunt "no-liferi" si nu vor sa inteleaga asta.Unul dintre ei isi adora nevasta virtuala,asta e.n-avem ce sa le facem. *Mananc si ma duc prin sat.Ne auzim mai tarziu,bafta !

Buna Ziua F.B.I.

Acesta este ultimul post care il voi mai face in aceasta sectiune, din Romania (cred).Sa aveti grija de voi si sa nu faceti (prea multe) prostii.

Drum bun si 'succesuri' :))

*Ploua in Bucuresti ?!

Am ajuns si aici. Wipe Federal Bureau of Investigations.

Cel mai probabil, topicul de aplicatii va fi redeschis de un alt lider. Dupa parerea mea, voi inceta a mai conduce factiunea F.B.I. din momentul in care se intoarce Alin din vacanta. Am pastrat cativa din membrii cu care am avut cele mai frumoase amintiri in factiune si care m-au facut sa ma simt bine ca lider (vezi mai jos). Apreciez si respect asta. In acelasi timp, trebuie sa va cer scuze tuturor celora care si-au facut anumite planuri, stricate de aceasta decizie a mea. M-am simtit asa de bine aici incat nu am mai vrut sa aflu cum e prin alte parti. Cat despre activitatea mea de lider, nu pot eu sa o judec ci membrii care m-au cunoscut.

Asadar, au ramas in factiune:

• Robotiquis
  • Piticul
  • Stepf_Richter
  • Anna
  • R.Rambo
  • Myself
  • alx.S.T.i
  • DaanuT
  • Bullz007
  • Hooliganu
  • Nimar
  • Alex
  • emptY_mdY
  • BlueAngel
  • sKillz
  • 0nly.aSul
  • JustThink
  • edusca00

Toti cei care nu sunt in lista dar care inca sunt in factiune sunt fie pentru ca sunt lideri si nu pot fi dati afara, fie pentru ca era bug la Leader Panel.

Multi probabil nu o sa inteleaga de ce unii membri sunt in lista si altii nu. Sunt propriile criterii.

Cei care se gasesc in lista dar care vor sa paraseasca factiunea, sa-mi trimita un PM.

Pana cand isi face efectul b-zone.ro/rpg, simtiti-va bine.

Asa cum am mai spus-o si in alte cercuri, neplacerea mea de a nu mai fi lider nu se va putea compara cu placerea unui alt jucator care va veni dupa mine in functia asta. Toata lumea o sa fie fericita.

Intrebari / nelamuriri / discutii prin PM sau pe messenger.

Succes noului lider (care sper ca va fi ales din factiune si nu din afara - dar nu eu pot controla asta).

Succes si voua.

Buna dimineata.

Mult succes tuturor ! Mi-a facut mare placere sa stau pe aici. Probabil ma veti vedea prin SA:MP mult mai rar.

Bafta in continuare si sa nu ne uiti

Buna dimineata.

Mult succes tuturor ! Mi-a facut mare placere sa stau pe aici. Probabil ma veti vedea prin SA:MP mult mai rar.

Tinem legatura pe Y.M.

Bafta in continuare pisoias.

Buna ziua.

Dupa cateva zile,in sfarsit si-a revenit si stimabilul nostru forum.

Frumos.

Ce faceti?

Diseara,etapa de E.L.

Sper sa invinga toate echipele romanesti calificate in Play-Off.

Bafta baietasii. Pentru mine subiectu' fbi s'a incheiat. Aici m'am distrat cel mai bine,cele mai frumoase momente virtuale le'am avut cu rambo,cu piticania buta,alx.n.u.b,ecs7azy,phantom,au mai fost cativa :-??

Oricum,succes in continuare.

Buna dimineata.

Bafta colega.

La mine e rau de tot.Azi dimineata cand era mai racoare s-a oprit curentu` si nu stiu din ce cauza ca nu a fost vant/furtuna :-?? Deabia acu au dat drumu si nu pot sa ma joc fiindca am treaba acu :((

Ma da img.b-zone.ro tot nu mere? ca nu pot sa vad ce poza are ala de mi-a facut postu.Si sa nu il las asa sa astepte,ca mi-e rusine de el draq.

Salut