Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Salutare baieti si fete(mai nou :) ).

Am mai trecut si eu pe aici pentru ca a trecut ceva timp de la ultimul meu post in acest topic.

Sa incep cum se cuvine si sa va urez "Bun venit" tuturor celor noi.

Astazi incepe perioada de postare a rapoartelor, terminandu-se duminica la ora 19:00.Cei ce au de efectuat primul raport, asigurati-va ca il faceti.Incercati cu totii sa faceti un raport cat mai bun, este neplacut pentru toata lumea sa apara greseli de calcul, etc.Pentru asta, cititi primul post de pe prima pagina a topicului de rapoarte.Defapt, nu doar il cititi, invatati-l, am vazut foarte multi agenti care in loc sa isi puna punctaj de 10 puncte(spre exemplu) pentru 5 poze corecte continand iteme ilegale, pun 5 puncte.Acele poze valoreaza 2 puncte oameni buni, nu doar unul.Cititi si memorati instructiunile din postul precizat mai devreme.

Si ca sa fiu si putin malefic, va reamintesc ca de luni incepe scoala >:) .

Bafta, ne vedem in joc.

Buna dimineata dragi colegi , tin sa le urez bun venit celor noi , astazi si maine ce o mai ardem pe Sa-mp , ca apoi vine scoala , si nu prea mai avem timp :))

P.s : Aveti grija cei care ati intrat vineri sau jo i :-? , fiti foarte atenti la raport , deoarece daca se anuleaza , ve-ti fi dati afara cu fp 60/60 :) .

O zi buna sa aveti :D

La revedere tuturor! M-am simtit bine alaturi de voi in FBI, mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune. A fost, pot spune, o perioada foarte buna petrecuta pe server. Din pacate, de azi nu voi mai fi membru, sau poate din fericire pentru unii. Oricum, sa aveti grija de voi si de factiune. Succes pe mai departe Lorant, TheKillerFish!

La revedere tuturor! M-am simtit bine alaturi de voi in FBI, mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune. A fost, pot spune, o perioada foarte buna petrecuta pe server. Din pacate, de azi nu voi mai fi membru, sau poate din fericire pentru unii. Oricum, sa aveti grija de voi si de factiune. Succes pe mai departe Lorant, TheKillerFish!

Astazi se incheie si cariera mea in FBI , ma-m simtit bine alaturi de voi , Bafta Lorant si Peste cu Factiunea .

Baftaaaaaa .

Sincer imi pare rau ca s-a ajuns la asta mai... ati fost niste colegi super :* , pitikule esti nab ma :)) , oricum ce pot sa zic, bafta unde va duceti si la cat mai multe roburi din partea voastra :) , succes in game dar si in RL ca incepe scoala :D . ati fost niste colegi de nota 11+ :*

Astazi se incheie si cariera mea in FBI , ma-m simtit bine alaturi de voi , Bafta Lorant si Peste cu Factiunea .

Baftaaaaaa .

Ce bine imi pare, mai ales pentru tine, RoxoR. >:D<<'>

Buna dimineata colegi. Nu am mai postat aici de ceva saptamani bune, dar se pare ca acum cand o fac, nu gasesc decat lucruri rele pe aici... Anume ca toti membrii vechi fac prostii si ies... Si ca incepe scoala :))

Roxor, Pitikule, singura persoana in care am vazut atata nubism este DH, si sincer imi pare rau ca plecati. Aveti grija ce faceti pe viitor, si mult succes, ati fost niste colegi foarte buni.

Cornele, nu ma asteptam sa faci tu o prostie ca asta, dar ma mai si insel, bafta si tie in continuare, te mai asteptam.

Cat despre DH, you are the biggest nab here, but i dont know why you are so stupid sometimes. Pa DH! :))

Si ma bucur ca totusi am si pe cine sa felicit, si anume pe noul Supervizor Raduku, si Agentu Special William.

Imi pare rau ca am lipsit aseara de la sedinta, am fost ocupat si am uitat complet, dar am aflat despre ce ati discutat si sunt la curent.

Cam asta aveam pe suflet, si acestea fiind spuse, bafta in prima zi de scoala, sa aveti un an bun cu note bune si "succesuri".

Salutare, back și eu de la liceu :D, am avut o zi bună...

De azi sunt moderator (Movie Team) :P

Felicitari MefX

Salutare Prieteni,de azi voi fi noul vostru coleg.Sper ca ne vom intelege de minune si sunt sigur de asta :D ! Sa trecem la:Treaba.

Welcome back Romeo !

Nu uitati ca diseara este antrenament !

si sa nu uit, bafta in continuare DH01 si Corneliu !