Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ca tot veni vorba de integrale....ma pun AFK si ma apuc putin de tema la mate. Ne auzim mai pe seara baieti. A si la multi ani sarbatoritilor. :D

Mersi Mersi :*

Salutare baieti, ce faceti?

Ma duc sa manc ceva si ne auzim in game. Spor la puncte ;)

Edited by nB Falaus

Ca tot veni vorba de integrale....ma pun AFK si ma apuc putin de tema la mate. Ne auzim mai pe seara baieti. A si la multi ani sarbatoritilor. :D

Ohooo :> spor la mate :D

# ne auzim mâine, am plecat la țară >:) mwhahahaa >:)

Aveți grijă de voi :*

Toata lumea la somn... =) am facut 10 km intr'o ora pe jos in seara asta =) a dat nebuneala peste mine..dar dupa atatea abuzuri alimentare de la sarbatori, merge si niste miscare din asta 'fortata' =))

ne auzim mai tarziu..

Toata lumea la somn... =) am facut 10 km intr'o ora pe jos in seara asta =) a dat nebuneala peste mine..dar dupa atatea abuzuri alimentare de la sarbatori, merge si niste miscare din asta 'fortata' =))

ne auzim mai tarziu..

Doar 10 km? Un fleac...

Noapte bună colegi, ne auzim mâine, adică azi. :-H

Salutare colegi!

Acum m-am trezit si eu.Ma bag sa mai fac o tema pentru vacanta la engleza(ultima tema) si dupa intru si eu in game,ne auzim acolo.

Bafta pentru ziua de azi.

Doar 10 km? Un fleac...

Știu...partea nașpa, că am venit cu vântul în față :)):))

Bună dimineaţa tuturor, cum merge treaba ?

Treaba-i bună ... mi-am băut și eu cafeaua de dimineață, am băgat și o țigară cu un tovarăș :)) și acu pe net`ul ăsta...Văd că server-ul nu-mi merge, deci mă bag la niște versuri ...

V-am :*

Tu şi versurile...

Stai să fac records pe un beat rap & dubstep să-ți rupă capu', și după ai să zici că fac muzică de drogați :))

>:P urâtule.

Edited by ParcheTZeL

Știu...partea nașpa, că am venit cu vântul în față :)):))

Treaba-i bună ... mi-am băut și eu cafeaua de dimineață, am băgat și o țigară cu un tovarăș :)) și acu pe net`ul ăsta...Văd că server-ul nu-mi merge, deci mă bag la niște versuri ...

V-am :*

Tu şi versurile...

IT6tv.jpg