Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neata, agenti. Din cate am vazut, nu doar pentr mine, marti e cea mai grea zi.la liceu din toate 5. Timpul, nu.mi permite sa intru in game, insa ne auzim diseara la 18.

Bafta la liceu, sa auzim numa de bine.

Salutare Agenti!

Tocmai ce mi-am indeplinit si eu norma pe ziua de azi...

Mai stau putin si ies afara.

Vorbim mai tarziu. Fir intins la suspecti!

DjSpeed cu familia !

=))))))))))))))))))))))))) Cea mai tare versiune vazuta pana acuma =))))))))))))))))))))))))))))))

N'seara agenti. Ma duc afara vreo juma de ora, ora cu de-al de Eugen90 si Cipi., si dupa revin in game. O seara faina.

Dragi camarazi , scuzati-mi inactivitatea din ultimele zile dar pur si simplu parca "n-am avut chef".

Promit sa ma apuc iar sa va fur din punctele pentru raport incepand de maine seara.

Noapte buna !

Dragi camarazi , scuzati-mi inactivitatea din ultimele zile dar pur si simplu parca "n-am avut chef".

Promit sa ma apuc iar sa va fur din punctele pentru raport incepand de maine seara.

Noapte buna !

Nu te iertam, inactivule suprem.

#Ma duc sa ma uit la ce a mai ramas din meciurile de UCL si poate prind si un film la TV :)) , noapte buna agenti !

Deci fierb....ma chinui de 2 zile sa instalez GTA pe Windows Vista si nu pot.... :-<

Felicitari celor care au jucat starcraft azi :)))) sper sa va trageti cat mai multi jocu ca e super fain si sa jucam asa intre noi , IN FBI :))

Byfydo , :)) nab

Qwerty era asa de inapt incat isi distrugea singur baza =))

Da-mi un link ceva sa il descarc, daca ai.

Edited by TuningMaster93