Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Ba ce posteaza sebi_jr la reclamatii, nu are absolut nici o noima ce spune, se face de ras =)).

Nici DEX-u nu poate traduce aberatiile lui, vai de cand n-am mai ras asa.

Spune te rog ce e gresit :))

Testez piata . Vad cum reactioneaza oamenii ;) .

Edited by Sebi Jr

@, puups. :** Petrecere frumoasa. :>

# Buna all !

Ce mai faceti ? :o3

Intru si eu imediat in game.

ESTE MAAAA :X :x :X. Suntem buni, felicitari tuturor inca o data pentru promovare ! >:D<<'>

Salut agenti frumosi si ascultatori, am racit si m-am plictisheeeet in casa, ma duc si eu pe afara.

Felicitari celor care au primit rank up & celor care au trecut la bac.

La multi ani Carrey, tot ce iti doresti, doua randuri de fasole la colegii tai din factiune.

Ne auzim in game, v-am pupat. 3:-O

Edited by Ratoiu4 ZEW

Sa va fac in ciuda.

Noapte buna agenti ma duc la somn, maine nu o sa fac nimic si o sa ma trezesc la ora 15 si o sa savurez o inghetata alaturi de o bunaciune pe Yahtul meu privat de pe Oceanul meu privat.

WTF sunt fumat, hai nb.

A Da baaa, uitasem.

Edited by PadE

Noapte buna agenti. Aveti grija ce faceti. Bafta in continuare celor care ne-au parasit. Cred ca e clar ca cine nu asculta de starjkee2k are de aface cu mine da?

In rest ce sa va zic spor la puncte si aruncati un ochi la news.

Edited by Haze

Nu am apucat sa scriu aseara asa ca scriu acum.

Asta a fost ultimul meu post pe aici, m-am retras aseara deoarece ma las de sa:mp

Ati fost o echipa minunata mey, nu stiu pe cine o sa mai aveti hiperactiv ca mine

Poate candva vin inapoi aici, numai bine la toti si la anu noi facem legea nu dusmanu.

Va pupa Roby98 :*

P.S: Sour afara !

Salutare agenti, acum m-am trezit și eu. O să intru imediat in game. Spor la puncte și aveți grijă cu post-hunterii!

@, Mersi.

@, Mersi. Bafta mai departe, sper să păstrăm legătura.

@@South Vasco, Mersi :*

Haaai salut ajenti. What's up ? Nu prea mere sampu' a ? Daca nu m-au pe mine sa tin hostul =))

Macar nu mai are cine sa va faca POST =)) pai ce sa va zic o sa ma duc pe afara ne auzim diseara prin game daca isi revine, pana atunci aduceti si voi o floare ca a decedat cu totul serverul.