Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

@, =))))) foarte taree, frt. :))

@, noapte buna, agentule !

@@Haze, in sfarsit, un avatar "normal", ca sa zic asa... :)) Johnny Depp :> , bun asa.

#thxallptdedicatii , pwps.

#Cutitare, tampon si briceag (stiti voi....) , misto seara, implicit noapte. :)) Puup.

Hai, nb aLL !

>:D<<'>

Edited by Bella del Rey

Salut, scuze pentru post aici, stiu ca nu am voie, dar cred ca va intereseaza.Sa aveti inspiratie:).

http://forum.b-zone.ro/topic/226062-vip-pariuri-sportive-pentru-toti/

Salut, scuze pentru post aici, stiu ca nu am voie, dar cred ca va intereseaza.Sa aveti inspiratie:).

http://forum.b-zone.ro/topic/226062-vip-pariuri-sportive-pentru-toti/

@,- Da' ce avea avatarul meu draga ? =)) era cu merkaba.

@, - Panarama =))) Dar mai usor cu posturile aiurea aici ca te taxez. ( E VALABIL SI PENTRU CEILALTI CARE OBISNUITI SA FACETI POSTURI AIUREA AICI ).

Am iesit si eu noapte buna ajentilor. Spoor la puncte cya.

Edited by Haze

Salut agenti? Care-i duma ? Unii membri se plang ca au terminat deja raportul, sa la bagam puncte in plus =)) .

In rest ce sa va zic aveti grija ce fasheti ne auzim mai incolo prin game . Spoor la puncte!

Edited by Haze

Salut agenti? Care-i duma ? Unii membri se plang ca au terminat deja raportul, sa la bagam puncte in plus =)) .

In rest ce sa va zic aveti grija ce fasheti ne auzim mai in colo prin game . Spoor la puncte!

Poate ai sa zici sa micsoram raportul.

Back de afara, ce faceti?

Ce faceti ma printeselor?

Vin si eu acasa pe 20 cred... pana atunci bucurati-va de linistea de pe /r si de seriozitate, ca dupa iesim cu FP. :):) (glumesc, ii dam lu' Haze vreo 2-3 grame si il rezolvam)

Stiu ca n-ati mai vrea sa ma intorc, da' na, nu puteti avea de toate in viata, mai aveti de indurat ceva.

Edited by Squiz it

@, Ho ba nu mai face spam d-asta.

Hai noroc, sper sa faca cineva un war astazi, mai am nevoie de 40 de puncte :|. Doh BTW intru in game sa va terorizez.

@, Ho ba nu mai face spam d-asta.

Hai noroc, sper sa faca cineva un war astazi, mai am nevoie de 40 de puncte :|. Doh BTW intru in game sa va terorizez.

Uitate ba la semnatura ta.

8NgCy6W.png

@, Ho sa intre haze, sa vezi, parca imi si imaginez: "IA GATA MA" - " PLUS 20 DE PUNCTE LA RAPORT" - "VA BATETI JOC?" =)))))))))))))))).

Ce m-as bucura sa iei fw pentru posturi inutile =)).

Neata agenti. Acum am intrat si eu pe joc ne vedem p'acolo. In rest ce sa va zic, jeson face prea multe posturi aiurea aici =)). Aveti grija ce faceti ne auzim in game.