Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

As putea aplica pentru Helper si cred ca sigur as primi o noua sansa insa momentan nu vreau sa ma implic prea mult..imi ajunge o factiune nu mai vreau si alte batai de cap.

Back de la scoala, welcome celor noi sper sa ne intelegem bine, pe multi va cunosc. Luci sper ca nu ai aceeasi atitudine si aici ca aceea de acum 2 seri...

@@Rekill, Exact asa e si la mine, as aplica iar, dar nu prea am mult timp si nu vreau sa ma complic.

Salutare si ce faceti? am ajuns si eu acasa, welcome celor noi, aveti grija ce faceti si sa aveti dovezi la orice.

ducky gege pentru sublider, griji de el si nu ne da fw in prostie noi suntem bajeti cuminti.

@,

Nu stiu cum sa-ti zic ca e..cand ai o functie esti obligat sa intri mai ales cand am fost eu helper eram 40 si stateam si noaptea ca sa fac puncte si sa nu ma dea afara...nu mai aveam timp de nimic..acum aici imi fac raportul cand am timp si nu are nimeni treaba cu mine. Pentru ce sa fiu helper sa muncesc 2-3 luni sa ajung admin si sa imi traiesc viata pe sa-mp..?mai bine leader ca e tot asa intri cand vrei.

Salut, în primul rând îmi pare rău că s-a ajuns la așa posturi și că toată lumea din "brigada" lu Star acum începe să se răzbune prin posturi. Aveam altă părere, de Star și alții însă acum s-a schimbat la 180 de grade. Cât despre tine Coto, te-aș ruga să nu mai postezi aici! Nu încerca să mai critici, sunt din vechea "echipă" FBI, pe care tu nu ai prins-o. Seară bună, spor la puncte agenți! Când ajung acasă mă voi sfătui cu Looney și veți avea o surpriză pentru săptămana ce urmează! HF!

Edited by Ratoiu4 ZEW

Ce face gagicilee? :*

Ce agitatie pe aici baa :)))

Looney si-a meritat funcita si cu asta basta frate. Asa s-a aflat si cine cu cine e prieten adevarat... pacat.

Bravo a 4-a oara cred luna :))) Sa te tii bine, pwp viteza vitezaaaaaa!!!

Aveti grija de voi. :*

Daca si tu esti de parere ca suntem nedreptatiti acorda +1 la aceasta sugestie, nu putem filma 24/24 ca sa acordam cop kill dupa ce s-a decis ca dovada "x murdered you, type /call 112 bla bla bla" nu mai este buna pentru a acorda cop kill.

http://forum.b-zone.ro/topic/259691-propunere-imbunaeftaaalire-sistem-call-112/#entry3907301

Mama cata ura este intre voi, din cate am vazut in trecut colegii care pleaca macar isi saluta frumos colegii, dar in halul acesta.. :|

Ce rank-up ma? stati intr-un rank sau in distractie, de ce jucati sa:mp, sa va distrati sau sa stati ca dependentii dupa rank, rank-ul vine cand trebuie sa vina. Multi cred ca ar alege rank-up decat niste medii frumoase la scoala.

Ii dau dreptate la Coto, multi se dau pe langa Looney, dar faza "pentru rank-up" mi-i se pare absurda, scrie clar in regulament ca rank-ul respectiv se ia dupa minim atat timp in factiune, degeaba ii dau tot ce am la Luna pentru rank-up caci atunci cand verifica adminul activitatea, se alege cu avertismente.

S-a vazut clar cine pentru ce a stat, ca sa se distreze sau sa primeasca rank-up, aici ar trebui sa fie distractie si munca in echipa, far acerturi si ura, nu este o factiune monotona, sa te plictisesti repede ca intr-o factiune pasnica unde faci acelasi lucru, cand te plictisesti aici mai poti face un namecover, dar nah, eu cred ca e pacat de unii care au iesit deoarece au dat cu piciorul in munca lor, in timpul petrecut in factiune.. mie sincer, pe plan virtual mi-ar parea rau putin.

Sa nu uit sa il salut pe noul sublider, Ducky, felicitari pentru functie, sper sa ne intelegem bine :)