Jump to content

Timp rămas până la începerea ofertelor Black Week

Detalii despre oferte aici

Black Week a început!

Detalii despre oferte aici

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Vezi ca stii , puteam sa ne intelegem si fara cearta , asa e frumos.

Si ca sa faceti diferenta:

DISCÚȚIE s. 1. conversație, convorbire, dialog, (livr.) colocviu, (pop. și fam.) sfat, vorbă, (Ban.) turvin, (înv.) voroavă, (înv., în Transilv.) beseadă, (turcism înv.) musaferea, (fam.) parolă, șuetă. (O ~ agreabilă cu ...) 2. v. dezbatere

CEÁRTĂ s. 1. v. neînțelegere. 2. discuție, vorbă, zarvă, (pop.) gâlceavă, sfadă. (Multă ~ s-a făcut între ei pentru mine.) 3. admonestare, admonestație, certare, dojană, dojenire, imputare, morală, mustrare, observație, reproș (pop. și fam.) beșteleală, muștruluială, ocară, (înv. și reg.) înfruntare SAU

CERTÁ vb. 1. a se învrăjbi, a se supăra, (pop.) a se bălăbăni, a se gâlcevi, a se sfădi, (înv. și reg.) a se pricinui, (reg.) a se cârti, a (se) pricini, (Mold.) a se cârcoti, (prin Olt.) a se rohoti, (înv.) a se pârî, a se prici, a se prigoni, (fam. fig.) a se strica. (S-a ~ cu toți prietenii.) 2. a admonesta, a dăscăli, a dojeni, a moraliza, a mustra, (livr.) a apostrofa, (pop. și fam.) a beșteli, a muștrului, a ocărî, a probozi, (pop.) a sfădi, a sudui, (înv. și reg.) a înfrunta, a oropsi, a stropoli, a toi, (reg.) a cârti, a tolocăni, (prin Mold.) a(-i) bănui, (Olt.) a docăni, (prin Mold.) a mogorogi, (Mold. și Bucov.) a moronci, (Bucov.) a puțui, (Mold.) a șmotri, (Olt. și Ban.) a vrevi, (înv.) a preobrăzi, a prihăni, a probăzui, a prociti, (fam. fig.) a săpuni, a scutura. (L-a ~ cu asprime.)

Am renuntat, vroiam doar sa discut ceva cu tine.

ce i-am zis lui rambo, i-am zis fiindca el abia se certase cu [DGS]Anonim (chiar daca ei sustin ca nu e asa) si apoi au sarit toti pe mine.

Cu armando nu m-am certat nici nu am folosit cuvinte vulgare doar am discutat. A zis sa aducem prods, eu in momentul ala duceam prods si i-am zis. Nu m-am certat cu nimeni. Daca voua vi se pare asta e partea a2a. Cel mai mult m-a deranjat ca atunci cand Rambo s-a certat cu Anonim si pe /d si pe /r nu ai zis nimic cu toate ca erai ON si cand am discutat cu Armando despre prods repede ai sarit cu gura pe mine. daca ai ceva cu mine zi-mi in fata ;)

Bine ca ai zis Anonim. Stii ce a zis Armando, a zis ca toti luam din Armoury PD arme si daca tot luam sa aducem si prods a zis numai FBI si NG. I-am zis ca noi am adus mereu prods si cei din PD nu, daca nu stii nu te baga, alkohol stie cat prods am carat noi si cu Babu, dar tu n-ai fost acolo sa vezi

Daca ai ceva de discutat, ascult.Nu fug nicaieri.

Cand Rambo cu Anonim discutau, eu ma chinuiam ca un dobitioc de o jumatate de ora sa il prind pe Gang_mihai care facea DB, dadea /q s.a.m.d...Nu mi-au stat ochii la /r, doar o parte cand ai zis tu ca se certa, iar cei 2 au inceput sa rada, zicand ca nu se cearta.

Dupa ce am terminat cu Gang_mihai, le-am zis si lor SA TERMINE (in caz ca se certau) si mi-au confirmau ca aia nu fusese o cearta.

Cat despre tine, tu te-ai certat pe /r cu pin92 acum cateva saptamani.A fost nevoie sa scriu cu caps si sa fac spam ca sa termini.

Te-ai certat astazi cu armando pe /d si cu inca cineva pe /r.I-ai spus lu' rambo sa taca(desi nu aveai niciun drept).Nu ti se pare normal "sa tip la tine" ? Crezi ca nu eu nu m-am saturat de certuri ? De cateva luni tota lumea pe serverul asta se cearta, altceva nu mai stiu sa faca.De cateva luni bune incoace, NIMENI din cei noi nu mai are nici macar un minimum de respect fata de nimeni.

Daca aveam ceva cu tine, ma luam de tine la fiecare pas.Ti se pare ca am ceva cu tine daca incerc sa aplanez un conflict care putea deveni foarte repede o cearta foarte mare ? Voi chiar ati uitat ce e ala respect..Macar asa putin, daca ai vazut ca si eu si Rambo ti-am zis sa termini, puteati sa termini.

De 30 de minute, vorbeai/te certai cu armando.Ti-am zis odata, "Blue, termina.Lasa-l in pace, nu e treaba ta".Ai incetat pentru 5 minute, dupa iar ati inceput.

Poate ar trebui sa te analizezi pe tine un pic, inainte sa faci comentarii de altii.

Ce plictiseala noroc ca mai e un robber din ora in ora. :))

Si Rogue intelegi gresit nu ti-a spus nimeni ca nu esti acceptat aici ;). Nu toate prieteniile incep cu dreptu. Eu in taxi in prima saptamana m-am certat cu Blade :)) si totusi am stat 3 uni si ceva acolo asa ca sper sa intelegi la ce ma refer. ;):D

Edited by DubluD

Daca ai ceva de discutat, ascult.Nu fug nicaieri.

Cand Rambo cu Anonim discutau, eu ma chinuiam ca un dobitioc de o jumatate de ora sa il prind pe Gang_mihai care facea DB, dadea /q s.a.m.d...Nu mi-au stat ochii la /r, doar o parte cand ai zis tu ca se certa, iar cei 2 au inceput sa rada, zicand ca nu se cearta.

Dupa ce am terminat cu Gang_mihai, le-am zis si lor SA TERMINE (in caz ca se certau) si mi-au confirmau ca aia nu fusese o cearta.

Cat despre tine, tu te-ai certat pe /r cu pin92 acum cateva saptamani.A fost nevoie sa scriu cu caps si sa fac spam ca sa termini.

Te-ai certat astazi cu armando pe /d si cu inca cineva pe /r.I-ai spus lu' rambo sa taca(desi nu aveai niciun drept).Nu ti se pare normal "sa tip la tine" ? Crezi ca nu eu nu m-am saturat de certuri ? De cateva luni tota lumea pe serverul asta se cearta, altceva nu mai stiu sa faca.De cateva luni bune incoace, NIMENI din cei noi nu mai are nici macar un minimum de respect fata de nimeni.

Daca aveam ceva cu tine, ma luam de tine la fiecare pas.Ti se pare ca am ceva cu tine daca incerc sa aplanez un conflict care putea deveni foarte repede o cearta foarte mare ? Voi chiar ati uitat ce e ala respect..Macar asa putin, daca ai vazut ca si eu si Rambo ti-am zis sa termini, puteati sa termini.

De 30 de minute, vorbeai/te certai cu armando.Ti-am zis odata, "Blue, termina.Lasa-l in pace, nu e treaba ta".Ai incetat pentru 5 minute, dupa iar ati inceput.

Poate ar trebui sa te analizezi pe tine un pic, inainte sa faci comentarii de altii.

Cu ultima parte, ai putea incepe si tu :P daca nu te deranjeaza. Cu pin m-am certat de altceva si acolo a fost nesimtirea lui nu vina mea (aia chiar a fost o cearta)

Anonim si cu Rambo se certau intradevar, au zis doar ca nu se cearta ca sa nu fie sanctionati.

Cu Armando nu m-am certat, cum am mai zis doar am discutat.

Nu crezi ca ar trebuii sa fim toti egali? crezi ca daca in joc te dai mare smecher cu factiuni si cu level (nu ma refer la tine ci la altii) si in realitate esti un pici care nici nu stie sa deschida gura. Dupa parerea mea toti trebuie sa aiba respect fatza de toti, eu i-am respectat si i-am ascultat pe toti cand au avut ceva de zis. Si ca un sfat: Nu o sa reusesti pe nimeni sa calmezi zicandu-i sa taca (asta intr-o cearta adevarata)

Edited by Rogue

DISCÚȚIE s. 1. conversație, convorbire, dialog, (livr.) colocviu, (pop. și fam.) sfat, vorbă, (Ban.) turvin, (înv.) voroavă, (înv., în Transilv.) beseadă, (turcism înv.) musaferea, (fam.) parolă, șuetă. (O ~ agreabilă cu ...) 2. v. dezbatere

CEÁRTĂ s. 1. v. neînțelegere. 2. discuție, neînțelegere (pop.) gâlceavă, sfadă. (Multă ~ s-a făcut între ei pentru mine.) 3. admonestare, admonestație, certare, dojană, dojenire, imputare, morală, mustrare, observație, reproș (pop. și fam.) beșteleală, muștruluială, ocară, (înv. și reg.) înfruntare SAU

CERTÁ vb. 1. a se învrăjbi, a se supăra, (pop.) a se bălăbăni, a se gâlcevi, a se sfădi, (înv. și reg.) a se pricinui, (reg.) a se cârti, a (se) pricini, (Mold.) a se cârcoti, (prin Olt.) a se rohoti, (înv.) a se pârî, a se prici, a se prigoni, (fam. fig.) a se strica. (S-a ~ cu toți prietenii.) 2. a admonesta, a dăscăli, a dojeni, a moraliza, a mustra, (livr.) a apostrofa, (pop. și fam.) a beșteli, a muștrului, a ocărî, a probozi, (pop.) a sfădi, a sudui, (înv. și reg.) a înfrunta, a oropsi, a stropoli, a toi, (reg.) a cârti, a tolocăni, (prin Mold.) a(-i) bănui, (Olt.) a docăni, (prin Mold.) a mogorogi, (Mold. și Bucov.) a moronci, (Bucov.) a puțui, (Mold.) a șmotri, (Olt. și Ban.) a vrevi, (înv.) a preobrăzi, a prihăni, a probăzui, a prociti, (fam. fig.) a săpuni, a scutura. (L-a ~ cu asprime.)

Mai bine nu le mai puneai.

Mai bine nu le mai puneai.

am vrut sa arat care este diferenta dintre cearta si discutie :P. Si aici ma refeream la treaba cu Armando de care ziceati voi ;)

ON: imi fac exercitiile si plec la magazin apoi un serial din PB. vorbim diseara. TOPIC CLOSED

Edited by Rogue

CEÁRTĂ s. 1. v. neînțelegere. 2. discuție, vorbă, zarvă, (pop.) gâlceavă, sfadă. (Multă ~ s-a făcut între ei pentru mine.) 3. admonestare, admonestație, certare, dojană, dojenire, imputare, morală, mustrare, observație, reproș (pop. și fam.) beșteleală, muștruluială, ocară, (înv. și reg.) înfruntare sau

Inca unul pe lista celor care se cramponeaza de astfel de chestii.

Care-i faza?

Defapt, ma gandeam la gemeni.

Ce sa faci?

Deci am 16 ani si am un frate mai mic de 4 ani si credema e o pacoste :)). Cateodata imi vine sa-l arunc pe geam (metaforic vorbind). SI tu imi spui ca te gandesti al gemeni? (stiu ca e gluma)

Tare as vrea sa te vad cu tripleti sa vedem ce mai zici :))

Edited by DubluD