Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

salut emptyyy! ce faci ? acu ai venit acasa?

Da.

mdY, eu asa iti pronunt numele cand il citesc medY, iar cu antrenamentele sti ca am mai vorbit, la tine e exeptie, sa le tin la 22:00 ar fi multe discutii findca e prea tarziu.

Iti dai seama ca n-ai cum sa le pui la 22:00 ...

As veni cu toata placerea la antrenamente daca as putea ...

@Medy suna femeiesc, d'aia nu-mi place :))

@+ca imi aduce aminte de un derivat de la mdY cu care ma strigau astia de la mine din clasa si NU supoortam :))

emplty..am vaz ca mergi cu Rancher dupa wanted..ma iei si pe mine de maine ? :X

Daca te prind ON, te iau :))

@Daanut, tocmai am spus ca nu aveti voie sa faceti comentarii la "Timp liber FBI" ... exact pe dos ai facut :))

hai salut..sunt noul vostru coleg..am dat testele si le-am luat..sper sa facem o echipa buna impreuna..si sper ca sunteti spammeri pe forum..asa e? :X

Welcome si bine ne-am regasit si aici :). Suntem spammeri

Alko scuze dar am avut probleme cu samp-u chiar am vrut sa intru dar imi dadea crash

Post nou in topicul Echipe FBI.

De preferat ar fi caaceste antrenamentele sa fie in zilele libere, sambata, duminica, chiar si vineri seara. Nu stiu...stabiliti voi.

chestia cu 1-3 si 4-6 ( la wanted,mi se pare cam aiurea...)

pentru ca cei din diviziunea cu 1-3 o sa aresteze angro..ca wanted 1 , 2 maxim 3 sunt pline mereu,dar 4,5,6 foarte rar.(si aia in mare parte sunt hackeri pe care ii baneaza.

De preferat ar fi caaceste antrenamentele sa fie in zilele libere, sambata, duminica, chiar si vineri seara. Nu stiu...stabiliti voi.

Am citit :) asteptam actiunea comandatilor si asteptam listele cu membrii :)

robo dami te rog un raspuns la : (poate ramane in urma si nu mai observi acest reply)

chestia cu 1-3 si 4-6 ( la wanted,mi se pare cam aiurea...)

pentru ca cei din diviziunea cu 1-3 o sa aresteze angro..ca wanted 1 , 2 maxim 3 sunt pline mereu,dar 4,5,6 foarte rar.(si aia in mare parte sunt hackeri pe care ii baneaza.

Daca continui in ritmu asta vei avea soarta mea. O zi suspend si 10% warn.

Cine ti-a dat ? /:)

Eu sunt spammer mai mare ca tine, si nu am primit nimic :-??

@Eu vorbesc si mult :))

@Da' voi deja intreceti orice limita a bunului simt, in 24 de minute o pagina noua 8-|:))))