Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Be the perfect :* in (ass), Be BlueAngel.

Mda, mediocrule. Eram sigur ca o sa comenteze cineva. Nu sunt pupincurist asa cum crezi tu, dar dupa parerea mea si la cati lideri am cunoscut e printre putinii de pe acest server (dintre lideri) cu care ai ce discuta si care are respesct si munceste cu seriozitate.

in MI-6 au ales pana acuma sa imi dea pm 3 persoane. Oricum nu cred ca stati pentru bani in fbi, rapoartele de activitate acuma vor fi pe grupe nu mai e individual cu cate poze ati strans. Mie imi place ideea de a fi in MI-6 pentru ca e o grupare mai mult strategica, eu la arme nu ma prea pricep, de aceea e bine cei care aveti talentul de a manui o arma sa alegeti delta force

Mda, mediocrule. Eram sigur ca o sa comenteze cineva. Nu sunt pupincurist asa cum crezi tu, dar dupa parerea mea si la cati lideri am cunoscut e printre putinii de pe acest server (dintre lideri) cu care ai ce discuta si care are respesct si munceste cu seriozitate.

da..ai dreptate ca spui cuvinte de laude unuia pe drept nu pentru a urmari un scop anume,mereu este interpretat ca fiind "pupincuricism"..

Ce ma?:)) Am zis la fel cum a zis semnatura lui :)))

Da ma da =))

Ma, eu nu te contrazic, pentru ca eu am vazut mai multi lideri ca tine, si chiar ai dreptate ...

Doar ca suna foarte ciudat, si suna foarte pupincurist(chiar daca nu e asa) ... si pentru asta, lumea te va judeca ...

Da ma da =))

Ma, eu nu te contrazic, pentru ca eu am vazut mai multi lideri ca tine, si chiar ai dreptate ...

Doar ca suna foarte ciudat, si suna foarte pupincurist(chiar daca nu e asa) ... si pentru asta, lumea te va judeca ...

Putin imi pasa mie de ce zic restu, conteaza parerea mea. Doar cand o sa fie toti ca Robo sau mai bine atunci o sa ascult ce zic ei ;).

Nu pun la suflet ce zic toti mediocrii, pun la suflet doar ce zic cei care chiar sunt mai superiori ca mine

Putin imi pasa mie de ce zic restu, conteaza parerea mea. Doar cand o sa fie toti ca Robo sau mai bine atunci o sa ascult ce zic ei ;).

Nu pun la suflet ce zic toti mediocrii, pun la suflet doar ce zic cei care chiar sunt mai superiori ca mine

Si aici ai dreptate .. dar la faza cu "mai superiori ca mine", nu ai :))

Piticul iti e superior :)) (ca functie ;;) )

Si aici ai dreptate .. dar la faza cu "mai superiori ca mine", nu ai :))

Piticul iti e superior :)) (ca functie ;;) )

:))=))=)) Ma refeream la intelect.

Degeaba e superior (ca functie, level in caz GTA/ kill-uri sau alte chestii la alte jocuri) ma refer in realitate.... jocurile sunt pt distractie unele gen asta cu forum pt a mai discuta ceva nu ca sa te lauzi cu asta, conteaza ce ai in cap nu ce ai intr-un joc ;)

SI Piticul, tot Pitic ramane :)

Hai ca am mai scris ceva....Conspectu' . . .

Hai noapte buna.

Ma simt foarte rau , ma doar capul , gatul , sunt ragusit si cred ca in concluzie si prin urmare AM RACIT!

P@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Vorbim maine dimiiiii :X

Nu poti demonstra pe un forum ce ai in cap. (Blue Angel)

Bafta!

Edited by Frank Galliano

Hai ca am mai scris ceva....Conspectu' . . .

Hai noapte buna.

Ma simt foarte rau , ma doar capul , gatul , sunt ragusit si cred ca in concluzie si prin urmare AM RACIT!

P@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Vorbim maine dimiiiii :X

Nu poti demonstra pe un forum ce ai in cap. (Blue Angel)

Bafta!

Ba poti demonstra si pe forum si in joc si sa iti zic cum:

- limbajul (atat pe forum cat si in game)

- comportament (in ambele situatii)

- limba romana + cei 7 ani de acasa

- alegerile pe care le face

- lucrurile pe care le hotaraste si multe altele

sa realizati ca nu veti intra toti in MI6 , sunt doar 10 locuri... Cei buni la arme as prefera sa vina la mine

Aia care le au cu armele sa se duca la Alex

Alex cauta armisti, toti armistii sa se duca la Altex

:))=))=)) Ma refeream la intelect.

Degeaba e superior (ca functie, level in caz GTA/ kill-uri sau alte chestii la alte jocuri) ma refer in realitate.... jocurile sunt pt distractie unele gen asta cu forum pt a mai discuta ceva nu ca sa te lauzi cu asta, conteaza ce ai in cap nu ce ai intr-un joc ;)

SI Piticul, tot Pitic ramane :)

Mda, ma rog.

Nu ai tu de unde sa stii ce intelect are piticul, la cat de putin vorbeste .

3 covrigi pentru asta =))))

Auzi, 3 covrigi nici pe o masea nu-mi ajung :)), treci peste 20-30 sa am si eu ce manca :))=)) gustarica dupa caterinca ;)).

Oricum parerea mea si parerea dumneavoastra, adica asta e parerea dumneavoastra

Tot ce sper e sa nu fie de aceeasi dimensiune ca numele =))=)).....

Radeti. =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Continuam aici: =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Final: :|

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mamamamama, pentru asta iti iau o covrigarieee =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

in raport cu wanted 1,2,3 sunt mult mai rare.

MI-6 o sa aiba ca obiectiv un numar mare de arresturi de wanted 1-3 si capturi de droguri.

Delta Force o sa aiba ca obiectiv omorarea persoanelor fara drept si a arresturilor de wanted 4+.

MI-6 o sa fie mai apreciata daca face ceea ce trebuie. Delta Force va fi apreciata daca face ceea ce trebuie. Nu o sa fiu impresionat daca Delta are la raport mai multe arresturi de wanted 1-3 decat MI-6.

Asa nu-mi place sa vorbesc de pomana. Am scris un sfert de ora la postul ala ca sa-l fac cat mai usor de inteles si totusi exista nelamuriri. Am spus ca allkohol si alx.s.t.i. sa-si aleaga membrii. allkohol sa aleaga membri cu experienta, mai vechi. alx sa aleaga membri care trebuie instruiti si invatati. De aia liderul Delta Force are mai multa experienta in FBI: sa-i poata invata pe altii.

Delta Force sa aleaga membri noi, care trebuie sa invete si sa munceasca ca sa ajunga undeva. Dupa ce X castiga experienta, creste in rank, dovedeste ceva, va trece in cealtalta grupa.

Nu se poate o diviziune fara alta. Au acelasi nivel de importanta.

Blue, schimba semnatura. Intre a fi apreciat si a fi laudat e o mare diferenta. As prefera sa fiu apreciat in ascuns.

Noapte buna.

Auzi, stii ceva ma Putzifer, am ras si noi... adica am zis in gluma ce naiba... mai incalzim atmosfera. Ma Medey-istule vezi covrigaria pt mine :)).

Apropo eu dau oua, ai un ou piticanie ;) si continuam sa radem

Ok robofocca, o schimb ;) o sa va placa =))

Edited by Rogue