Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

avatarul meu il am inainte de cele intamplate, nu schimb un avatar intr-un joc pentru o tragedie in realitate.

Eu nu vreau sa le spun japonezilor ca imi pare rau pentru ce li sa intamplat si sa le urez condoleante, pe un site in care nu este niciun japonez.. Fara suparare..

Edited by allkohol

Salut, plec si eu.

Am o intrebare. Voi cine sunteti? Aparatorii "Domnului"? Zau, sa faca ce vor. E foarte putin important -pentru mine personal- daca vine Iisus pe pamant, sau daca e cutremur in Romania pe 19(eventual si de 9 in Richter).

Daca ar fi dupa cum ar spune "ei", pana acum pamantul pe care il stim ar fi fost distrus de minim 40 de ori, ar avea forma de cub si ar fi locuit de maimute fara blana... Exagerez in privinta maimutelor.

Chiar credeti ca daca ar planuii "venirea li Iisus", ar fi atat de cretini incat sa spuna asta printr-un filmulte pe YouTube? Sa fim seriosi. Veti zice ca a fost sparta baza de date? Greu de crezut. In plus, nu ar tine asa dovezi.

@Acum veti zice: "Vaaai! Asta e ateu!"...Poate sunt in anumite privinte.

S-au pus pe YouTube ca sa se intample exact ce zici tu acum, pt ca tu daca vezi filmuletul ala zici ca-i caterinca, fake vrajeli. Tocmai la asta vrea sa se ajunga ;)... Sunt atatea chestii pe net citeste si tu despre HAARP si Blue Beam cauta pe google si citeste. Nu e totul chiar asa cum pare.

S-au pus pe YouTube ca sa se intample exact ce zici tu acum, pt ca tu daca vezi filmuletul ala zici ca-i caterinca, fake vrajeli. Tocmai la asta vrea sa se ajunga ;)... Sunt atatea chestii pe net citeste si tu despre HAARP si Blue Beam cauta pe google si citeste. Nu e totul chiar asa cum pare.

Care crezi tu ca sunt sansele ca asa ceva sa se aplice dupa ce toata lumea a fost avertizata. Cadeti prea repede in plasa.

Care crezi tu ca sunt sansele ca asa ceva sa se aplice dupa ce toata lumea a fost avertizata. Cadeti prea repede in plasa.

asta ii adevarat,ar fi culmea sa simuleze asta si lumea sa creada,avand in vedere ca a fost publicata informatia.

Salut. De data asta am incurcat-o urat. Nu, nu din cauza notelor, care sunt bune de data asta.

Aroganta mea incredibila si imposibila si-a atins limita. Sedinta cu parintii. Copii(~10/30), au ramas la sedinta, si ei. Diriginta abera, iar eu m-am ridicat in picioare, am facut-o semianalfabeta, si am plecat.

Am facut-o de ras pe mama... Nu prea mai am voie la PC, dar sunt mereu niste portite...

Am citit de proiectul Blue Beam si am incercat sa il inteleg.

J.E. Hoover a zis in felul urmator. Chiar atunci cand li se va arata adevarul ,lumea tot nu va concepe ca poate sa existe asa ceva. Si asta este una din uneltele lor.

Am venit si eu pe forum ! :-B

Edited by Frank Galliano