Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Desen*

sau

Sunt cele mai proaste desene facute vreodata :|. chiar sunt cele mai proaste*

Te-ai uitat macar ? =)) ( sa nu zic ca sunt obsedat , dar cand nu am ce face , ma uit )

Si da , sunt cele mai "proaste desene desenate vreodata " ( de cand s-au mutat la noul studio ) :)).

Noapte buna colegi, ne auzim de dimineata. Maine pot si eu sa ma trezesc TARZIU ca zilele astea m-am tot trezit la 7.

@Icstasy please check cereri photoshop. E o cerere de-a mea acolo, daca poti "sa-ti arunci un ochi".

Mdy... eu cel putin nu ma uit la fetitele alea 3 de pe cartoon. =))))

Nici eu (daca ai facut referire la mine) :-?

@Nu ma uit la desene in general ... (decat la filme desene .. gen Cars, Ice Age, Shrek etc ... )

Te-ai uitat macar ? =)) ( sa nu zic ca sunt obsedat , dar cand nu am ce face , ma uit )

Si da , sunt cele mai "proaste desene desenate vreodata " ( de cand s-au mutat la noul studio ) :)).

Cumetraj, eu l-am corectat pe Blue ... uita-te mai bine la quote si la postul meu.

Nici eu (daca ai facut referire la mine) :-?

@Nu ma uit la desene in general ... (decat la filme desene .. gen Cars, Ice Age, Shrek etc ... )

Cumetraj, eu l-am corectat pe Blue ... uita-te mai bine la quote si la postul meu.

Aha , vezi ca pe avataru' tau scrie "2 ani" =)).Serios.

Asa, si ? /:)

Crezi ca e pus intamplator acolo ?

Se refera la faptul ca mai am 2 ani pana implinesc 18 ani.Implicit carnet.Implicit masina.

@Noapte buna.

Doh.. ai incercat o gluma.. =))

Tot face asta de ceva timp.

Asta-i parerea dumneavoastra

Parerea mea e ca NARUTO e cel mai prost desene facut vreodata :|, chiar e foarte prost si vrei sa zic si de ce?

Pt ca influenteaza copii, care se uita de pe la 3-4 ani pana pe la 6-7 ani si cand ajung undeva pe la 14-15 ani ii vezi ca se omoara intre ei incercand sa-i imite pe cei din desene. Cele mai bune desene sunt cele gen: Tom si Jerry ( la care voi ramane mereu) si alte desene in care nu sunt prezente personaje cu fete patrate si cu ochii cat orezu ;) si care nu influenteaza mentalitatea si educatia copilului

Iti amintesti de episodul in care Jerry e somnambul si fuge cu cutitul dupa Tom? Hai sa nu mai exageram cu "efectele devastatoare ale televizorului".

Vreau listele cu membrii fiecarei divizuni, allkhol sau alx.S.T.i. (PM)

Noapte buna.

Buna Dimineatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Ce faceti?

Nu va mai certati/contraziceti/jigniti din cauza unor desene animate.Fiecare se uita la ce vrea si gata.

Blue , daca costy vrea si ii face placere sa se uite la NARUTO , lasa-l sa se uite la naruto.

Fiecare e liber sa faca ce vrea.

Foarte tare episodul 8 ! :))) Ce asculta ala manele =))))

Edited by Frank Galliano