Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Tot face asta de ceva timp.

Si ce daca, imi iese macar.

am ajuns asa repede ca a fost Canguru

Vaaai, ce dor imi e de Canguru ...

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

In acel quote dat inaintea replicii mele scria: "Ai incercat o gluma."

costY : "Doh, ai incercat o gluma =)) "

Tu : Tot face asta de ceva timp.

Eu : Macar imi iese.

Ce e asa greu de inteles ? :))

Tu ai spus ca tot incerc sa fac glume(si nu imi iese) si eu am zis ca imi iese.

Am raspuns la post. Astept decizia lui Robo, tipu ala e tripat rau, eu il urmaream de droguri si el se grabea sa plece. ne-a mai si facut copii. si se misca in ultimu hal de incet mergea cu alt peste tot. (Cik miam reparat masina cu banii lui, daca asta e problema ii dau eu 10k inapoi)

cand intrii in pay n spray nu ia niciun ban.. nu dai niciun ban inapoi knnr, decat daca vrei sa faci nu act de caritate.. parerea mea.. oricum ultimu post al lui e deplasat rau.. cica daca mai postezi dupa mine cer warn =)))).. bine ca nu o sa primesti nimic pentru ca ii se anuleaza cererea

Am plecat la liceu. Bafta tuturor!

Bafta!

@ Numa ce am ajuns si eu de la scoala,ne vedem pe samp mai incolo.Merg sa mananc ceva. :D

Ce prostie.

Cel mult o sa ai cateva dureri de cap si o sa creasca cu foarte putin nivelul mareelor. Daca are loc un cutremur in aceeasi zi, e doar o coincidenta. Pentru ca forta de atractie a lunii sa provoace modificari ale scoartei terestre, ar trebui sa fie la vreo 220.000 km fata de Terra. (momentan e la 384.000 km si se departeaza). Inainte ca luna sa poata provoca orice cutremur, noi nu o sa mai existam de ceva timp. Gandidi-va ce efect ar avea pozitionarea noastra intre doua campuri gravitationale asa de puternice, corpul nostru fiind doar un sistem fizico-biologic care se electrizeaza in permanenta.

O sa ne electrizam? :X Permanent si continuu? :X :X :X (Parca ar suna a frecare). :)))

Neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fra'.

Empty, nu sunt sigura. :)))