Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

Neatza

FAc si eu acel test cu legislatia si ce intrebare imi pune :))=)) :

Substantele antiseptice se folosesc in cazul unor plagi sau rani pentru: a. dezinfectarea ranilor

b. calmarea durerilor

c. oprirea hemoragiilor

ce treaba are asta cu traficul?:))

ON: Neatza

Icstasy, daca discutam nu inseamna ca facem SPAM.

Mai bine cautati definitia SPAM'ului, mai cititi odata regulamentul forumului si abia dupaia veniti sa spuneti ca facem SPAM.

Acum daca discutam inseamna ca facem SPAM nu ?

Preferati sa aveti paginile pline de "neatza", "salut", "noapte buna", "ce mai faceti", "bine, tu?" ?

Ai repetat asta cu suspend'ul de cel putin 3 ori.

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Clar mi se pare foarte corect ce ai zis.

SPAM-ul (postarea de cuvinte monosilabice, postarea în mai multe topicuri la intervale foarte mici de timp având aceeaşi părere ca şi a celor ce au postat înainte) şi BUMP-ul (dezgroparea topicurilor inactive mai vechi de o lună) sunt strict interzise, nu se face absolut nicio excepţie.

- Nu am folosit cuvinte monosilabice (formate dintr-o singura silaba) ex : da,nu,poate,tare,bine,cum,re,sal

- Postarea in MAI MULTE TOPICURI , la intervale foarte mici de timp avand aceeasi parere - Nu postam in mai multe topicuri doar in 1,si nu avem aceeas parere deoarece purtam o discutie. (de altfel asa se numeste si titlul topicului).

- Nu facem BUMP (adica sa dam un reply la un post care a fost facut acuma 1 luna sau acum 500 de pagini)

Cred ca daca una sau mai multe " - " ar fii indeplinite , atunci s-ar numi spam,deocamdata e la nivel de " Discutii intre membrii FBI "

@Neatza emptY!

Buna dimineataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

Ce faceti??

Eu ma apuc sa mai imi repet la romana , azi dau test :X .

Neatza,uite bine pe acasa..Succes la test!

@Merg pana la magazin.

Am plecat si eu la scoala. am test la chimie :@. CIules

Succes la scoala tuturor

Bafta la scoala! ne vedem dupamasa!

@Succes la chimie!

Edited by Benny

Eu ma duc la scoala :D

Vorbim diseara cand ajung acasa . Succes !

Na bine,ne auzim deseara bafta!

Eu nu mai pot de somn ...

N'am niciun chef de scoala...

Nu te du la scoala daca nu ai chef de ea!

Ce mai zic agentii , ce sunteti asa tacuti ?

Invatam.

Eu ma duc la scoala :D

Vorbim diseara cand ajung acasa . Succes !

Bafta la scoala!

Eu nu mai pot de somn ...

N'am niciun chef de scoala...

Eu am parcurs mai multe etape azi dimineata =))) mi-am pus telefonul sa sune la 08:30 , si nu mai puteam de somn , pe urma l-am pus la 9 , si la 9 am spus acelasi lucru , pe urma l-am pus la 09:30 si pana la urma m-am trezit si am invatat 30 de min , pe urma m-am culcat si mi-am pus ceasul sa sune la 11 . ::))) Asa mi se intampla de 2 zile incoa...

Na bine,ne auzim deseara bafta!

Nu te du la scoala daca nu ai chef de ea!

Usor de zis :))

E bunicamea la noi, calca rufe.

Deci n'am cum sa stau sa DORM :|

Invatam.

Bafta la scoala!

Eu am parcurs mai multe etape azi dimineata =))) mi-am pus telefonul sa sune la 08:30 , si nu mai puteam de somn , pe urma l-am pus la 9 , si la 9 am spus acelasi lucru , pe urma l-am pus la 09:30 si pana la urma m-am trezit si am invatat 30 de min , pe urma m-am culcat si mi-am pus ceasul sa sune la 11 . ::))) Asa mi se intampla de 2 zile incoa...

Eu fac asta zilnic, asa ca ........

@Ma duc sa ma pregatesc, brb.