Jump to content

F.B.I. - Discutii intre membrii | Discussions amongst members

Share

Recommended Posts

A fost bine?

N'am fost acasa >:)

Multumiri celor care au facut spam: emptY_mdY, R.Rambo, Benny, Blueangel.

Piticule, te astept sa jucam partida de pool.

Stii ce, daca nu esti spamm'er si nu postezi aici, nu te mai plange pentru ca nu te'a deranjat cu nimic.

Si inca ceva, astia care zic ca noi facem SPAM, nu aveti decat sa ziceti ce vreti, NOI suntem sanctionati, nu voi.

Noapte buna!

V-ati mai linistit...relativ.

@Rambo, mai buna era vechia semnatura.

Ai pus "o pila" la JustMed, a ?

@'Neatzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Neatza empty,cam sec acuma..mi cam frica sa te si salut .. ca poate cumva se considera spam..

Edited by Benny

Am o mare problema cu sampu , care ma poate ajuta e cel mai tare :)) . Am instalat gta si samp si cand intru pe un serv imi zice worng password server si nus ce sa i fac .

Neatza empty,cam sec acuma..mi cam frica sa te si salut .. ca poate cumva se considera spam..

Si daca se considera SPAM, asta e.

E un joc, un forum.

Pentru mine tot ce am investit aici, este doar timp.

Si doar de lucrul asta imi e "frica' intr'un fel sa'l pierd.

Dar se merge prea in extremis, adica de unde si pana unde nu avem voie sa vorbim despre ce subiect vrem ... scrie undeva ?

E prima oara cand aud asta, dar ma rog.

Hai sa zic, ca poate si noi am exagerat ca prea faceam post dupa post, dar de aici pana la a spune ca nu avem voie sa discutam nimic, in afara de FBI e deja prea mult ..

Si daca se considera SPAM, asta e.

E un joc, un forum.

Pentru mine tot ce am investit aici, este doar timp.

Si doar de lucrul asta imi e "frica' intr'un fel sa'l pierd.

Dar se merge prea in extremis, adica de unde si pana unde nu avem voie sa vorbim despre ce subiect vrem ... scrie undeva ?

E prima oara cand aud asta, dar ma rog.

Hai sa zic, ca poate si noi am exagerat ca prea faceam post dupa post, dar de aici pana la a spune ca nu avem voie sa discutam nimic, in afara de FBI e deja prea mult ..

Da,adevaru e ca faceam cam repede 1 pagina si asa..chiar m-am uitat pe la altii nici o factiune nu vorbeste doar de factiunea lor,toti discuta si vorbesc..Doar ca noi adevaru e ca discutam foarte rapid fata de ceilalti.

Da,adevaru e ca faceam cam repede 1 pagina si asa..chiar m-am uitat pe la altii nici o factiune nu vorbeste doar de factiunea lor,toti discuta si vorbesc..Doar ca noi adevaru e ca discutam foarte rapid fata de ceilalti.

CUm am zis, le e ciuda ca ei is no-liferi si stau toata ziua cu capu-n SAMP si alte jocuri ca disperatii si fac un post doar ca sa faca fara sa gandeasca inainte si noi gandim ce scriem, scriem o fraza coerenta si discutam un subiect care e important pt adolescenta noastra sau pt viata noastra. Nu ca ei sa vorbeasca despre ce fac intr-un joc :-J.

In fine, asta e. Mai vorbim maine. CIules

CUm am zis, le e ciuda ca ei is no-liferi si stau toata ziua cu capu-n SAMP si alte jocuri ca disperatii si fac un post doar ca sa faca fara sa gandeasca inainte si noi gandim ce scriem, scriem o fraza coerenta si discutam un subiect care e important pt adolescenta noastra sau pt viata noastra. Nu ca ei sa vorbeasca despre ce fac intr-un joc :-J.

In fine, asta e. Mai vorbim maine. CIules

Bine punctat.

Noapte buna.

Parerile sunt impartite, e corect ce ai zis tu..Ideea era ca discutam aia intr-un timp extrem de scurt,poate asta a deranjat cel mai mult.Nu faptu ca vorbeam aia ci faptul ca o vorbeam in asa fel incat faceam 1 pagina in 10 minute.

@Oricum uitate la toate factiunile la discutii si ai sa vezi ca 10-20% din totalul lor sunt referitoare la samp si problemele factiunii.

@@Noapte buna amandurora!

Edited by Benny

Am o mare problema cu sampu , care ma poate ajuta e cel mai tare :)) . Am instalat gta si samp si cand intru pe un serv imi zice worng password server si nus ce sa i fac .

stie ba careva ce are sampu asta daias foc

stie ba careva ce are sampu asta daias foc

Nu e o problema de la jocul tau. Serverul e protejat printr-o parola, tu trebuie sa introduci parola aia in casuta care iti apare atunci cu connect si scrii acolo parola. incearca pe alte servere.

Parerile sunt impartite, e corect ce ai zis tu..Ideea era ca discutam aia intr-un timp extrem de scurt,poate asta a deranjat cel mai mult.Nu faptu ca vorbeam aia ci faptul ca o vorbeam in asa fel incat faceam 1 pagina in 10 minute.

@Oricum uitate la toate factiunile la discutii si ai sa vezi ca 10-20% din totalul lor sunt referitoare la samp si problemele factiunii.

@@Noapte buna amandurora!

Am vazut ... si mi'am dat seama ...

Ma rog ...

@Eu nu ma culc, i'am spus nb lui.

Ba baieti pe voi v-a captat jocul asta total.

Voi nu mai aveti viata reala?

Aici(forum) era singurul loc unde mai schimbam pareri cu unii baietii (empty,blue,benny,alx,alko)legat de RL, asta ar mai trebui sa vorbim doar strict ce e legat de game ca m-as sinucide.Pe cuvant.

Cea mai proasta propunere pe care am vazut-o de cand sunt pe B-Zone.

Doamne...

Citesc si nu cred... ce s-a putut intampla intr-un interval de cateva ore...

Ca de obicei...exagerezi.

Intra in SAMP si lasa spamul.

Deja bati prea mult in subiectul asta.

Si asta se pare ca nu e sanctionat.

JustMed: Daca ai fi folosit butonul RPEORT ar fi fost sanctionat.

Edited by JustMed

El e membru al comunitatii de pe 27 martie 2011. Tu esti membru al comunitatii de pe 31 august 2009.

JUSTMED: Buna gluma, nu inteleg daca vedeti mesaje de genul acesta DE CE NU DATI REPORT? Credeti ca stam sa vizitam toate topicurile facute pe forum? FOLOSITI BUTONUL REPOT IAR NOI VOM LUA MASURI.

Ca de obicei...exagerezi.

Iti dau un sfat prietenesc. Gasesteti altceva de facut pe forumu asta, nu mai fa "mistou" de cine vrei. L-ai lasat pe mdY si l-ai luat pe Rambo :|. Gaseste-ti o ocupatie mai interesanta

Deja bati prea mult in subiectul asta.

Iti dau un sfat prietenesc. Gasesteti altceva de facut pe forumu asta, nu mai fa "mistou" de cine vrei. L-ai lasat pe mdY si l-ai luat pe Rambo :|. Gaseste-ti o ocupatie mai interesanta

A zis si el ca sa nu faca un post de 1 cuvant

Aia e nesimtire totala, dar lor nu le face nimic ca au abia 400 de pagini :-< nici macar nu se uita la ei :-J. Lasa asta e. Discriminare.

Noapte buna de acum chiar ma culc

JUSTMED: Nu este discriminare, insa daca vedeti aceste mesaje DE CE NU DATI REPORT? Credeti ca stam sa vizitam toate topicurile facute pe forum? FOLOSITI BUTONUL REPOT IAR NOI VOM LUA MASURI.

Edited by JustMed

Eu ma culc.

Am 1000000 de nervi.

Modemul nu merge si tocmai maine vin cei de la RDS.

Si alti nervi facuti de diverse persoane.

Este inimaginabil cum prostia ii poate domina pe unii.

Sunt vai de mama lor in RL, si nu au niciun rost in viata ,dar vor sa iasa in evidenta prin prisma functiilor pe care le au pe un forum.

Pe aceasta comunitate fiecare vrea sa arate ceea ce nu este.

Cu cata usurinta pot posta unii si sa spuna ca facem spam, daca si ce vorbim noi se poate numi spam,atunci....

Ei vor sa vorbim despre ce ? SAMP,SAMP,SAMP,SAMP ? Acest joc de care ei sunt dependenti si ar lasa o plimbare prin parc in dauna acestui joc?

Dar cum a spus si tovarasul emptY, sunt in RO si de aici poti deduce continuarea.

Oricum nu vreau sa intru in polemici cu orice copil... Frustrat pe de alta parte.

Bafta in continuare.

Va urez o seara cat mai placuta si PLINA de spam , in ciuda celorlalti.

Sper ca postul meu sa nu se considere spam...

Eu ma culc.

Am 1000000 de nervi.

Modemul nu merge si tocmai maine vin cei de la RDS.

Si alti nervi facuti de diverse persoane.

Este inimaginabil cum prostia ii poate domina pe unii.

Sunt vai de mama lor in RL, si nu au niciun rost in viata ,dar vor sa iasa in evidenta prin prisma functiilor pe care le au pe un forum.

Pe aceasta comunitate fiecare vrea sa arate ceea ce nu este.

Cu cata usurinta pot posta unii si sa spuna ca facem spam, daca si ce vorbim noi se poate numi spam,atunci....

Ei vor sa vorbim despre ce ? SAMP,SAMP,SAMP,SAMP ? Acest joc de care ei sunt dependenti si ar lasa o plimbare prin parc in dauna acestui joc?

Dar cum a spus si tovarasul emptY, sunt in RO si de aici poti deduce continuarea.

Oricum nu vreau sa intru in polemici cu orice copil... Frustrat pe de alta parte.

Bafta in continuare.

Va urez o seara cat mai placuta si PLINA de spam , in ciuda celorlalti.

Sper ca postul meu sa nu se considere spam...

Calmeaza-te.

Calmeaza-te.

Multumesc de sfat.

Am sa il pun si in aplicare.

Oricum nu castig nimic enervandu-ma doar ca ma consum eu ...

Prostia este singurul lucru din lumea asta pe care NU o poti schimba.

Noapte buna va urez.