Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut!

Dado, bafta.. ne mai vedem noi sa luam lumina, da?..

Yenoh, din pacate le-am dat eu deja vestile rele pe joc... tu doar le-ai facut mai cunoscute.

iCSEM, ne mai auzim la un episod din naruto, mai tii minte ca eram pe la 115 ultima data cand am vorbit? Acum sunt la 280, bafta mai departe, sper sa ne mai intalnim si cu alta ocazie!

, ce-ai patit, mama?! Ce vesti?! Ce vrei de la mine?! :-??

'neata, soldatei. :*

@@Ervin27, Apare pe forum.. :)))
Am vazut chiar pe forumu general :)) intelegi ce vreau sa zic, acolo unde apar si stats update si alea, mai sus paare topicurile.. + ca am si moderator :P si pot sa vad ;;) La ce te uiti tu, de exemplu te uiti la aplicatia ta de helper.. mie imi apare :))

@, Nu apare chiar tuturor. Apare doar daca ai moderator pe forum sau la ceva clan.

De exemplu eu pot sa vad daca kelton e la aplicatia lui erow, a lui x sau a lui y.

, cat timp nu ai setat la preferinte sa fii logat ca anonim, oricine poate vedea unde se uita un membru al forumului. Si eu vad la toata lumea. Tu vezi la mine?! :P

Salutari ce mai faceti?
Eu tot astept sa am post.. dar vad ca nu mai face :|
Hai ca ne auzim, intru in game imediat :*

@, A venit si momentu asta, dupa mai bine de 1 an.

Am vrut sa incerc si ceva nou..

Ba eu tot astept un post si numa nu vine.. ;))

, ce nab esti ca ai iesit :)), in AIM sunt prea multi cu nasul pe sus, o sa iti para rau :) !

Ce faceti, eu am fost la facultate dupa am avut niste treaba si dupa relaxare la un suc :X, m-am intalnit si cu nabul de Dado chiar ii pare rau ca a iesit dar a spus ca nu mai are timp, dar o sa se intoarca :) !

Intru si eu in joc sa fac cateva puncte si dupa ma bag sa dorm ca sunt obosit !

@, Asta este.. o sa ma obisnuiesc.

Eu am iesit, noapte buna ne auzim maine :)
As mai sta, dar maine am 2 ore de mate, in 1 dau test, si in cealalta ma asculta, dupa am info si dau teza..