Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neaţa!

Se pare că iubitul nostru forum a decis să-mi facă figuri aseară şi m-a scutit de o cerere de învoire..

Ce planuri aveţi pe azi?

Eu crec că merg la Godzilla 3D. :>

Xin Hai noroc ... cu toti am patit-o ce vrei, eu n-am avut curent -.-..

AIM pingMANN Salut, si eu m-am trezit acum o ora :))) mi-am pus raportul ca mi-am amintit ca-i sambata.

Yenoh Te-ai lovit in aripioara ma? Ti-ai imobilizat-o?! Cu ce mai dai tu /wank acum ?.... > :(

K A D D Y Cu totii am incercat dar nu prea am avut succes in legatura cu postarea cererii de invoire..

Edited by pH RougH17

Ce faceti ? Am alergat toata ziua sa-mi caut costum pentru ca joi am balul de absolvire, ma mir ca am reusit :)) !

Deocamdata stau in joc AFK, am niste treaba ne auzim pe seara pwp :* !

, Iti trimit imediat PM :* !

Gata rapoartele...ce faceti?

ne vedem in game. SPOR la puncte.

Ce misto da faza cu [uS]Clark > Raport anulat. :))=)) Tu, care corectezi, ti-ai gresit propriul raport. Ceea ce dovedeste, inca o data, ca toti suntem pasibili de greseli. :)

Multam, . Mai am nevoie de inca unu', ca sa uit de rapoartele alea anulate. Nu ca n-as avea de unde sa scad, dar asa, ca impact psihologic. :))

Intre timp, in LS.

Edited by Yenoh

Salut ce mai faceti?
Eu mai stau putin si dupa ies, m-am plictisit..

Ne auzim maine :*
Noapte buna :)

@K A D D Y, Nu ma oftic ma :))) (decat putin) bine poate mai mult :))) totusi slab abia dupa 18 ani, oricum mai bine decat sa o vad pe Barca campioana, lasa ca noi luam UCL, atunci sa vezi oftica pe tine muhahahah >:)>:)>:) !!!

Ma bag la somn noapte buna NG !!

Buna dimineata ce mai faceti? Acum m-am trezit si eu, astept sa vina soramea cu sucu de la magazin ca mi sete :))

Imi face mama macaroane cu branza yeee :X

Ne auzim in game :*

Ce faceti ? Frumos antrenamentul de azi :) ! Pacat ca am intarziat 15 minute si nu l-am prins de la inceput, noroc cu netul pe telefon ca ma pasteau un AV fara el :)) !

, uite skin-ul aici pentru rank 4,5,6 , nu a mers sa iti dau PM pentru ca ai prea multe !

, buna propunerea, dar a mai fost propusa si nu s-a acceptat :(, totusi ti-am dat 5 stelute pentru ca nu am + !

EDIT !

Acum am aflat si eu de iCSEM :( ! Nu pot sa-mi imaginez NG fara el :(, cand mi-am facut cont pe 16.10.2013 si la level 1 bineinteles dupa ce am facut DM cu pumnii si am furat cateva masini, am ajuns la jail, am lovit gratiile si primul punish de la el l-am luat. Sper sa se intoarca inapoi !

Edited by S4F Peiu