Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu ziceam ca antrenamentu să ţină o oră jumate..tot o oră în care jumătate de oră ne axăm pe cel general şi jumătate de oră pe cel aerian, sau putem combina exerciţiile ar fi ceva mai frumos şi nici decum 3 FW dacă este şi şedinţă şi uitaţi de învoire, pt că ar deveni un singur antrenament numit Antrenament Mixt şi gata treaba.

Genial, asa ar fi cel mai bine, nu se intinde nici pe o perioada mare de timp si combina toate exercitiile necesare. Sunt sigur ca daca se va face antrenamentul mixt de 1h va fi o prezenta mult mai mare si totodata se pot imparti in 2 grupe diferite pentru un antrenament usor fara aglomerari si batai de cap.

Si aici ma refer ca fiecare grupa sa aiba cate un antrenor care sa indrume participantii pe parcursul antrenamentului iar fiecare sa inceapa cu un antrenament specific diferit (aerian/genera) iar la sfarsitul exercitiilor dupa 30 de minute respectiv sa continuie cu celalalt antrenament pana la terminarea celor 60 de minute.

Partea cu un antrenor pe grupa ar insemna spam pe /f, nu s-ar intelege nimic. Eventual stabilim 2 grupe care sa aibe antrenament la ore diferite, cum ar fi 1 grupa care are timp mai dimineata si 1 care are timp liber seara. E posibil si convenabil dar ar insemna 2 statistici.

@@PyrOceL, Se poate rezolva si partea cu spamul, exista /wt. Fiecare grupa cu frecventa ei. Mi se pare complicat sa alegi 2 grupe la ore diferite, trebuie sa alegi care cum sa vina si trebuie sa fie o ora accesibila pentru fiecare, pe cand daca stabilesti de exemplu antrenamentul mixt duminica la ora 12:00, vezi ce oameni vin si ce prezenta ai, nominalizezi 2 antrenori , fiecare isi alege echipa si dupa 30 min fac schimb de exercitii, nu mi se pare mare filosofie. Acum nu stiu, spuneti-va si voi parerea.

Edited by MiTzOnE CaPiTaNuL

Eu zic ca-i mai simpla urmatoarea varianta: antrenamentul aerian sa se sustina in locul sedintei in saptamanile in care nu se sustine sedinta. Exemplu :

Prima saptamama: sedinta + antrenament general

A 2-a saptamana: antrenament aerian + general

A 3-a saptamana se reincepe la fel ca prima saptamana etc.

E prea complicat Spazie , cel mai bine e asa , facem mixt ( sedinta + antrenamente) si am scapat , totul sa dureze 90 - 120 de min e cel mai bine decat sa ne intindem 7 zile si 2 nopti pentru a face ceva . Mi se pare cel mai rapid si simplu , daca tot nu creste prezenta revenim la cel vechi , am vazut ca sunt foarte multi Vineri seara de accea am zis sa fie atunci , ca in weekend seara mai vrea si lumea sa se relaxeze , asta e parerea mea , ramane la decizia liderului si totusi nu e asa greu sa va sacrificati 2 ore din zi s-a veniti la acest antrenament mixt , deoarece sedinta dureaza 5-10 min maxim !

Salutare tuturor,

Fac acest post cu referire directa la problema noastra cea mai mare, antrenamentul aerian. Este o problema foarte veche la noi pe care eu si Honey am incercat de foarte multe ori s-o reparam, incercand sa crestem prezenta jucatorilor la acest antrenament. Sunt foarte multi membrii care nu vin, ceea ce este foarte clar ca nu este un singur motiv pentru care nu se inregistreaza nici macar o prezenta medie. Pot fi de vina antrenorii, avand o atitudine care nu este pe placul vostru sau pot fi de vina pentru ca nu sustin antrenamentul pe baza unor exercitii mai atractive, care sa va mentina in priza. Pe langa antrenori, poate fi de vina si timpul cand acesta este planificat, adica vinerea la ora 20:00, care si din punctul meu de vedere, este o data nu tocmai buna. Un alt motiv ati putea fi voi, care ori nu aveti chef deloc, ori aveti treburi mai importante de facut. Mai pot exista motive, dar ma rezum la cele mai plauzibile.

Asadar, in urma unei discutii cu Honey, am ajuns de comun acord ca metoda cea mai eficienta pentru o posibila schimbare la acest antrenament, ca activitatea sa fie crescuta, este sa discutam in mod direct cu voi. Ceea ce vrem este sa va exprimati neplacerile fata de acest antrenament sau dorintele pe care le aveti intr-o maniera libera, fara retineri, pentru a putea intr-un final sa reusim ceva sa postati aici. Este foarte important sa participati toti cu o parere justificata, pentru ca nu vreau ca 10 membrii sa decida pentru cealalta parte de 40, e neplacut. Initial, folositi

la postarea mea si argumentati-va punctul de vedere. Avem si un grup in formare pe facebook, la care as vrea ca cea mai mare parte a factiunii sa fie acolo, daca nu sunteti parte din grup, faceti o cerere aici.

Ca subiect extra, fata de schimbari, trebuie sa stiti ca nu avem nimic in plan, in momentul asta. Toate lucrurile sunt la locul lor. Tot ce-a fost de schimbat, s-a schimbat in perioada primara cand Peiu a fost promovat ca lider, atunci a fost perioada cea mai stresanta pentru el, cand s-a confruntat cu toate fiarele de calcat de prin wanted list si alte prostii pe care le-a debit liderul dinaintea sa. A avut ceva de treaba :))

Ca incheiere, stiu ca unora dintre voi nu va plac romanele, si din acest motiv vreau sa va dati silinta sa cititi, pentru ca nu este ceva la misto. E o chestiune serioasa si as vrea sa fie tratata ca atare, am incredere ca nu incepeti sa faceti misto pe tema asta, dar ma asigur ca va spun. Multumesc tuturor :)

.

Am antrenament la ora aia, propun ca duminics sa fie toate activitatile jumate ant normal junate aerian, eu nu pot veni deloc...

Desi speram sa participe mai multa lume la dezbaterea asta, vad ca doar cativa membri au facut-o. Probabil pe restu' nu-i intereseaza, sau nu gasesc forumul. In fine... Sa sitetizam.

Ramane sa cumulam cele doua antrenamente intr-unul singur pe care sa-l sustinem duminica? Fara echipe, fara complicatii. Toti la un loc, ca pana acuma, doar ca-n loc de exercitii exclusiv terestre vor fi terestre si aero. Mai mergem si cu barcile, la o adica. Si... cat sa dureze? 60 sau 190 de minute?

Despre sedinta, nu se va schimba nimic. Fie ca dureaza 15 sau 45 de minute, ea va avea loc o data la doua saptamani.

@yenoH, Asa ar fi cel mai bine, duminica omu se trezeste si poate sa intre desigur daca nu merge la biserica. :))

Pai cu 60 aerian si 60 general nu prea e ok. Mai bine 45-45. La 60 sunt deja 2 orea plus sedinta.. nu prea merge.

Propun 45 aerian 45 general. Nici putin, nici mult . #Ungur

Desi speram sa participe mai multa lume la dezbaterea asta, vad ca doar cativa membri au facut-o. Probabil pe restu' nu-i intereseaza, sau nu gasesc forumul. In fine... Sa sitetizam.

Ramane sa cumulam cele doua antrenamente intr-unul singur pe care sa-l sustinem duminica? Fara echipe, fara complicatii. Toti la un loc, ca pana acuma, doar ca-n loc de exercitii exclusiv terestre vor fi terestre si aero. Mai mergem si cu barcile, la o adica. Si... cat sa dureze? 60 sau 190 de minute?

Despre sedinta, nu se va schimba nimic. Fie ca dureaza 15 sau 45 de minute, ea va avea loc o data la doua saptamani.

Cred c-ar fi mai ok sa fie de 60 de minute.

Se pare ca de azi sunt si eu capitan. Voi incerca sa ma implic mai mult de acum incolo.

PS. Am si eu o intrebare, cum prindeti voi 270 cu Hydra ma?! Ca pe mine m-a tinut azi doar in 10-40 km. Am facut din LV pana in LS, cat 3-4 drumuri cu masina. :)) Si nu-mi ziceti de "2", am ridicat rotile. Ce am constatat e ca este foarte buna la facut smecherii, am putut sa ma "dau peste cap" si s-o bubui foarte usor. :))

@, In primul rand felicitari ! Sper sa te implici mult si sa nu fi inactiv ca si mine :))

Ai ridicat alea 4 jeturi? =)) Daca nu, le poti ridica din "NUMPED 8 / NUMPED 2" de langa sageti. Nab esti ma, inca nu ai condus Hydra pe Singleplayer? Te-ai chinuit degeaba. Daca vrei a facut AlexCyo un tutorial cum sa conduci Hydra il poti cere de la el.

Edited by ZoLiii

, ti-am zis sa nu mai bei?! :)) Ai tastele 2 si 8 de pe NUMPAD. Cu alea iti misti motoarele, sa fii heli sau avion.

Ant duminica 45 si 45 min

Am cam ramas in urma cu parerea,imi cer scuze :)) Am avut teza si da.. :-W

Cred ca in concluzie "Antrenament Mixt - 45 min Terestru- 45 minute Aerian" e cea mai buna cale.

Mie vineri imi e cam urat sa alerg de la liceu pana acasa ca sa ajung la antrenament.. :-??

Eu sunt de acord cu Antrenamentul Mixt, mi se pare cea mai buna cale. Vineri la ora aia sunt de obicei afara si nu pot sa stau in casa sa ma joc. Prin urmare, o ora - o ora jumate de exercitii combinate suna foarte ok.

Edited by sTr8 Legend

Am luat in calcul cele putine precizari pe care le-ati facut, toate fiind la fel spre surprinderea mea si duminica va avea loc primul antrenament de acest gen. Si noi am avut in plan aceasta solutie, dar am ales ca e mai bine sa discutam cu voi initial. Prin urmare, antrenamentul de vineri urmeaza a fi anulat si v-asteptam in numar cat mai mare duminica, la ora 14:30. Daca totul merge bine, solutia aleasa va deveni oficiala. Probabil, va fi si o postare oficiala la Noutăți și Informații. Multumesc tutror pentru implicare si sper ca in urmatole situatii in care va vom cere parerea sa fiti mai deschisi, aviz pentru majoritatea muților :))

Alo baieti si fete !

A inceput ca si o seara normala dar un membru, fost membru FBI a aparut. This guy made my day !

P.S: Ignorati muzica si sunetele !

@, Dar eu nu sunt de acord :(

Stiu... E prea greu sa-i impaci pe fiecare-n parte. Sunt sigur ca daca o sa faci un mic efort sa intelegi ce se intampla, pentru ca nu e greu, o sa te adaptezi usor si-o sa treci de pasul asta :)) Eu iti ofer tot suportul de care ai nevoie, si cu siguranta nu voi fi singurul. N-ai de ce sa stai cu griji, va fi bine.

, Ba, pleaca ma, repede te bagi tu in seama ! Treci la scoala !

@Rough, Wow, mersi foarte mult, deja am cumparat 4. Abia astept sa imi ajunga sa pot dormi si eu linistit. Mersi mult !

Edited by ZoLiii