Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ultimul meu post aici.

Baftă băieți. Eu m-am retras. M-am plictisit de acest joc. Dacă aveți belele, dați un PM. O să mai intru pe forum să le citesc.

Aveți grijă de voi.

Bafta in real HaoS, mi-a facut placere sa fiu coleg cu tine si sper ca o sa ne mai auzim in viitor!

, bafta Haosica...te stiu de cand aveam level 7, de la tine am cumparat prima mea casa :)), mereu ce am cumparat de la tine am vandut cu profit maxim :)), imi pare rau ca te lasi, poate o sa te razgandesti...cand nu stiam ceva, intrebam pe /r iar daca erai on mereu erai primu care raspundea. Bafta in viata reala mai tinem legatura pe fb/skype mai vedem noi :* !

, ,

mRWH6bq.jpg

Pup fanii Barca :* !!!

Eu m-am bagat la somn ne auzim maine !!! Hala Madrid :X !!

Edited by S4F Peiu

, bafta Haosica...te stiu de cand aveam level 7, de la tine am cumparat prima mea casa :)), mereu ce am cumparat de la tine am vandut cu profit maxim :)), imi pare rau ca te lasi, poate o sa te razgandesti...cand nu stiam ceva, intrebam pe /r iar daca erai on mereu erai primu care raspundea. Bafta in viata reala mai tinem legatura pe fb/skype mai vedem noi :* !

, ,

mRWH6bq.jpg

Pup fanii Barca :* !!!

Eu m-am bagat la somn ne auzim maine !!! Hala Madrid :X !!

Nu sunt asa mare microbist incat sa sufar ca a luat bataie asa ca mai incearca ;)

@,

Slab, punish 5800 sec pe silence si hawk cand erau civili si au dat rob.

P@.

Ba, taci ca te faci de ras, acolo nu sunt 2.000 de secunde, sunt 20.000 de secunde. Apropo, ce ti-au zis SilenCe si Hawk dupa punish?

Buna dimineata dragi soldati, am facut si eu ochisori :)) Mi-am facut niste cereale cu lapte ca n-am mai mancat de mult tare :)) Jumatate de punga am mancat-o aseara, fara lapte :))

Astazi e joi, maine avem antrenament la ora 20:00, luati-va licneta de zbor ca va arde Hawk :))

Mah, @Ervin27... Pai nu erai tu Karma mea?! Ieri m-au ucis detinutii la 22:09, n-am apucat /closecellsall... Azi s-a dat RR la server, la 22:09. N-am apucat /closecellsall... Doua incercari, doua esecuri. Pai treaba e asta?! Maine-s inactiv, deci mai ramane doar vineri sa deschid celulele... Sa vezi bataie ce-o sa fie.

Posibil sa ti se intample asta din cauza ca de fiecare data am fost si eu prezent la celule, de curiozitate, in seara asta nu mai vin si cred ca n-o sa ti se mai intample asta :))
Edited by DGS AlexCyo

ti-am gasit skin specific pentru tine :))) click

Ce faceti baieti ? Eu in scurt timp o sa ies din afk si o sa intru sa mai fac niste puncte la raport si dupa urmeaza meciul :X abia astept !

Sa fii caine e un CHIN o SUFERINTA astazi vor trai o noua UMILINTA :X !

Salutari ce faceti?

Bafta haos mai departe, nu te uit, o sa ramai al meu si a lu lili pentru tot restu vietii..

:))

Ce mai faceti?

@, ce as rade la un 3-0 pentru DINAMO. =)))))

ce faceti? am pus niste moduri noi azi. :D

Dinamo sucks ass >:)

A castigat Realul aseara Copa Del Rey ;x, ciuda clark ?

Acu am ajuns si eu acasa, intru putin mai incolo in game

@, ce as rade la un 3-0 pentru DINAMO. =)))))

ce faceti? am pus niste moduri noi azi. :D

Stai tu liniştit că Steaua nu îşi ia bătaie ca Barca.

Bă cjc dacă voiai să te laşi o făceai într-un mod liniştit, nu aşa, strici imaginea departamentului..

Da.. mai bine isi punea frumos omu' demisia, dadea /q si arunca PC-ul pe geam....

Ce mama lu' Tarzan a fost aici, fratilor?! CJ a prins un lot de prafuri contrafacute?! Ce Dumnezeu l-a apucat?! Si pe prietenu' ala al lui la fel... Nu pot si eu sa fiu inactiv o zi, ca uite ce pierd. :(

Salutari ce faceti?
Acum am ajuns si eu acasa, nu stau prea mult on, ieri la 6 dimineata am reusit sa adorm de la 1.. inchideam ochii si vedeam anumite chestii :)) mama zici ca eram posedat..