Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut, acum am venit şi eu de la fotbal, mi-am crăpat display-u de la telefon, era să-mi rup picioarele de vreo 5 ori....mi-a mers bine rău smr yo :-L

Măcar încă merge telefonu' cum trebe :))

@, Germanii slabi? :))

Argentinienii au avut o groază de şanse şi n-au făcut nimic, mi se pare că mai mult trag de timp să ajung la penalty-uri..

Edited by e c h o

@, Culcă-te mă, Messi s-a dus e pa :)) auzi cum fluieră albitru nu îmi plac nemţii, dar ţinând cont că Messi e la Argentina prefer Germania !

Edited by S4F Peiu

@, a fost o finală frumoasă, n-ai ce spune..

Mă bucur pentru Germania. A jucat, nu glumă..

A demonstrat la semi-finală că merită. Putea să se oprească la două-trei goluri, dar au continuat.

@, Poate dacă juca Mărioara, altfel era situţia, aşa Argentina au avut 2 3 ocazii...în rest a fost pa !

Cel mai mult pentru mine contează că nu a câştigat Messi oricum nu a mai jucat nimica de 3 meciuri :)) !

@, Da da da....în ultimele două săptămâni am băgat doar 4 ore de somn pe noapte din cauza la licenţă şi alea vai de ele....şi în noaptea asta nu dorm deloc mă duc la examen direct aşa...crede-mă că preferam munca de la Mc am lucrat şi eu vreo 8 luni ştiu cum e :)) !

@, @, #Germaniaegalşefăcampioanăreginăîmpărăteasăpreabunpreafainsalutms / #Argentinaegalpământdeflori

Totuşi, era mai frumos daca erau Penalty-uri, era mai mult suspans :)) după ce a dat gol germania, era clar că o să câştige....

@, mai ca uitasem domn' Capitan de cele 4 ture promise. Era sa dau turn off la PC, cand m-am trezit cu o palma data de costiinta cat 4 ture. Cum nu era nici un rank 4+ on care sa ma supravegheze, doar Erow care ne facea rezumatul meciului din aceasta mirifica seara, m-am gandit sa ma supraveghez singur.

Asa cum am promit ca o sa fac, am facut cele 4 ture. Revin cu edit cu filmuletele, sunt pe vine pe youtube my channel.

@ s-au marcat?

Hai noapte buna baieti.

P.S: A innebunit lupu BA !!!

Edited by Aragaz FCP

Neata , National Guard :)>- , GERMANIA este campioana :D , si asa s-a terminat campionatul mondial .... :(( A fost frumos 8->