Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ar fi trebuit sa continui cu pozele... pentru ca ai lasat loc de interpretare, un loc mare, zic eu :))

In conditiile in care @Ervin27 are lider de aproape noua luni, fara zece zile si tu spui ca a luat lider la 7 ani, spui de fapt ca are 7 ani si noua luni, fara zece zile :)) Deci, te rog sa te astepti la multe, multe ture sau alte chestii care n-o sa-ti placa :))

Edited by DGS AlexCyo

@@Ervin27, Hm...nu am fost atent la asta :))), al 2 -lea e mai bun zic, are procesoru mai bun....dar de ce nu iti iei un s3 s4 sau un nokia lumia....au cam aceleasi preturi cred si is mai performante, parerea mea, decizia ta :D. Poate adevarul este ca nu iti plac, totusi mi-am dat cu parerea care este mai bun, poate ceilalti colegi o sa zica o parere diferita generale :3

# Shaf de pagina, sper sa nu mi se urce :D

Edited by South Dragos7198

Sa-i sar si eu in "ajutor" iubitului General... @Ervin27, pune mana si ia-ti Android, nu te lua dupa @South Dragos7198 cu Lumia. Alea-s pe Windows si-s aiurea rau. Iar daca ai posibilitatea, baga-te pe HTC. Parca Desire e la 150 EUR la liber, daca nu ma insel. Stiu ca multi n-au auzit de HTC, datorita politicii lor foarte ciudate de marketing, da-s telefoane foarte bune. Am trei, dintre care doua-s antice, si functioneaza foarte bine. Poti gasi mai multe detalii pe net.

PS. Nu ma pedepsi, mi-am dat si eu o umila parere. :P

Sa-i sar si eu in "ajutor" iubitului General... @Ervin27, pune mana si ia-ti Android, nu te lua dupa @South Dragos7198 cu Lumia. Alea-s pe Windows si-s aiurea rau. Iar daca ai posibilitatea, baga-te pe HTC. Parca Desire e la 150 EUR la liber, daca nu ma insel. Stiu ca multi n-au auzit de HTC, datorita politicii lor foarte ciudate de marketing, da-s telefoane foarte bune. Am trei, dintre care doua-s antice, si functioneaza foarte bine. Poti gasi mai multe detalii pe net.

PS. Nu ma pedepsi, mi-am dat si eu o umila parere. :P

Tu n-ai somn ma !?

Tu n-ai somn ma !?

Sunt mahmur, da' mahmur rau. Nici nu mi-am dat seama ce ora era.

Salutare soldatei ;) Am mai scapat de un post... Fit idrq atenti, post hunterii stau la panda nu rau.

Pe bune?! :42: N-am simtit pana acuma. X_X

Stau la panda ...... tu ai vazut ma cate posturi am avut eu pana acuma =)) ?

Tu esti degeaba, soimule. Fara posturi nu existi. :))

@, A facut nabuuuuuuuuuu 1000 de posturi + :))), fa-i si 1000 de puncte !

Hai ca deja esti pretentios !

Tu esti degeaba, soimule. Fara posturi nu existi. :))

:(

Pana si silence incepe sa obtina posturi :))

Edited by BlackHawk97