Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@

This photo was doubled -> Click

And after i posted the results, you delete it !

Why when you posted you have Number of prisoners receiving /punish:[45] https://plus.google....642813463218753 (45 points) and now in album are only 44 points ???? Wtf dude ?

If you do it again, say goodbye National Guard ;) !

Guys, We Have Meeting on This Week ? (every 2 weeks or what?) i don't understand nothing :))))))

Meetings will be held Sunday at 14:00, one time in 2 weeks.

Check here

This week we have meeting.

Edited by SilenCe98

Bine :)))), hmm i learn some Romain :D Those Days :P..!

Keep learnin' nigga :))

Ce sunteti asa tacuti ma? De cand s-a redeschis topicu' sau umplut doar cateva pagini :))

Nigga song:

Edited by BlackHawk97

Eu astept cu nerabdare un album de sodomizare.O sa isi aminteasca lumea de mine in felul asta. :)) Eventual sa iau un #FW ca Peiu isi mai doreste sa corecteze rapoarte d-ale mele.

P.S. Am scris asta ca sa par activ ,desi eu intru la 3 zile :))

, esti foarte amabil ca ma treci in log, la invoiti, da', te rog, n-o mai fa. Eu nu ma invoiesc, n-am de ce sa apar in log-uri. :|

Salutare tuturor. Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem bine. Eu ies pe afara, o seara buna in continuare va doresc :* !

Bun venit pe la noi. Am vazut ca ai depus mult efort sa intri aici asa ca ai grija ce faci.

Vreau sa iti spun, pe fata, ca mie unul nu prea imi plac sanctiuniile tale si vreau sa iti mai spun ca daca te prind cu un limbaj nedemn de un membruvNG o sa te sanctionez direct. Nu vreau sa o iei ca pe o amenintare ci mai mult ca pe un sfat.

Daca iti zici ca sunt dur sa sti ca nu e asa, ba din contra, doar ca nu imi place de nici un fel limbajul "colorat".

Bafta cu raportul, si nu uita sa faci dovezi la tot ce faci.

Bun venit, @Sylvyu Google! Tre' sa-mi dai o napolitana. =)) Cand nu stii ceva sau ai vreo nelamurire, nu ezita sa-ntrebi. Pe /r, cand e rank 4+ online, sau imi lasi PM pe forum. Sper sa facem echipa buna, cum faceam pe vremea civiliei. :)) Doar ca legal, acuma. :))