Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,Pentru asta ti se va scoate banu daca faci unban,dar yenoh are inactivitate.Inferno se ocupa de NG acuma.Nu mi se pare corect ca sa primsti ban si nu s-a anuntat ca e ilegal modu, kelton sau vinne nu a zis nimic la dicutii la mod.

@,Pentru asta ti se va scoate banu daca faci unban,dar yenoh are inactivitate.Inferno se ocupa de NG acuma.Nu mi se pare corect ca sa primsti ban si nu s-a anuntat ca e ilegal modu, kelton sau vinne nu a zis nimic la dicutii la mod.

Pentru gresala asta PingMANN ar trebui sa nu mai fie admin.Mi-a dat ban pe degeaba.Am facut si cerere de unban am facut dar nimeni nu raspunde si ma gandesc la 2 chestii

1.O sa ies din NG cu 60/60 FP

2.O sa arate urat in loguri

Si sigur nu voi mai avea sanse in nici-o factiune daca ies de aici

Pentru gresala asta PingMANN ar trebui sa nu mai fie admin.Mi-a dat ban pe degeaba.Am facut si cerere de unban am facut dar nimeni nu raspunde si ma gandesc la 2 chestii

1.O sa ies din NG cu 60/60 FP

2.O sa arate urat in loguri

Si sigur nu voi mai avea sanse in nici-o factiune daca ies de aici

Stai linistit, daca se dovedeste ca Pingman a gresit va fi sanctionat grav pentru asta, iar tu in cazul in care esti dat afara, la momentul lamuriri iti va fi sters logul si vei fi baga in factiune. Am patit si eu ceva similar, nu zic asta doar ca sa te fac sa te simti bine.

A si inclusiv ban logul ti-l sterge.

Am o intrebare, @ng, cum fac invoire pentru antrenament/sedinta? Ca e inchis topicul iar eu o sa plec astazi mai pe seara si mai revin luni dimineata.

Stai linistit, daca se dovedeste ca Pingman a gresit va fi sanctionat grav pentru asta, iar tu in cazul in care esti dat afara, la momentul lamuriri iti va fi sters logul si vei fi baga in factiune. Am patit si eu ceva similar, nu zic asta doar ca sa te fac sa te simti bine.

A si inclusiv ban logul ti-l sterge.

Am o intrebare, @ng, cum fac invoire pentru antrenament/sedinta? Ca e inchis topicul iar eu o sa plec astazi mai pe seara si mai revin luni dimineata.

Nu e vorba de asta dar eu nu stiam si cand am fost anuntat ca este ilegal modul era deja timpul tarziu

Lui PingMANN i-am facut post dar adminii nu raspund.Nu stiu ce sa mai fac

Lui PingMANN i-am facut post dar adminii nu raspund.Nu stiu ce sa mai fac

Posturile facute adminilor sunt mai ''speciale''. Dureaza cateva zile pana se raspunde pentru ca trebuie sa discute cu cei mari si aia sunt ocupati.. si chesti de genul. Oricum, nu te astepta sa iti dea dreptate. Suntem pe b-zone, favorizarea este in floare. Te sfatuiesc sa iei in calcul si cele mai rele posibilitati.

Edit: @Inferno27, deschizi si tu topicul de invoiri antrenamente? Te rog.

Edited by South Silviu

Spuneti-mi si mie diferenta dintre aceste 2 poze

Ora banului: http://imgur.com/b53MXP4

Ora anuntarii pe forum: http://imgur.com/RQT7O5a

Nu te mai agit atat, te consumi fara rost. Din pozele astea doua se intelege ca ai luat ban inainte sa fie anuntat ca este ilegal, adica pe nedrept. Cu putin noroc, se va face dreptate.

@RazvyBestX, distractie placuta baa <3

, Nebunule, te dai pe ilegale?

WELCOME celor noi.

INFO:

Duminica Antrenament General de la ora 14:00. Vreau prezenta cat mai mare si invoirii putine.

, Nebunule, te dai pe ilegale?

WELCOME celor noi.

INFO:

Duminica Antrenament General de la ora 14:00. Vreau prezenta cat mai mare si invoirii putine.

Nu ca ma dau pe ilegale zolii dar am luat ban pe nedrept

Salut, dragi colegi am luat ban pentru insulte staff (Explicatie:Mi-a fost sparta contul puteti sa va uitati si la ip) Acum sa vad ce hotaraste Kelton .Daca nu iau unban bafta. Imi pare rau YenoH

Ba baieti asta mi se pare cea mai mare tampenie cu ilegalizarea modurilor punish.cs si confiscate.cs asta e doar parerea mea.... S-au trezit peste noaptea stai sa alergi dupa toti sa le dai punish... iti i-a o ora sa le dai la toti :))) na dar n-avem ce face! Stima si repsect NG

Intr-o ora si jumate am facut 50 de puncte. Deci sa nu se mai planga lumea de raport sau de activitatea NG-ului. Cand vrei, se poate.

Cumva asta-i mesaj c-am revenit. :P

Intr-o ora si jumate am facut 50 de puncte. Deci sa nu se mai planga lumea de raport sau de activitatea NG-ului. Cand vrei, se poate.

Cumva asta-i mesaj c-am revenit. :P

Se poate cum sa nu se poata, nu mi-l faci si mie?! Te scot la o berica in alhambra.

Edited by Ervin27

@@yenoH, sau la un dans pe cub, daca te misti bine, intelegi ce zic =))

Neata, soldatei de plumb. Veniti sa ne antrenam din greu, mai tarziu? Face Zoli instructie cu noi B-) :))

@@South Emma, ceva nu ma lasa sa te cred fata de ceea ce ai scris ca motiv la demisie, si-ti spun si de ce. Tind sa cred ca esti suparata pe mine, sau pe situatie, si sper sa-ti treaca repede. Nu sunt eu de vina si nici Bluelight pentru cele intamplate. Ati vazut poza de la el, dar pana sa ajunga poza la sanctiuni, am vorbit cu Blue si am decis reciproc sa-i mai acordam o sansa, facundu-ma ca "n-am vazut" prima injuratura. Automat eu devin complice si risc sa pierd ceea ce am. Insa, la vreo 20 de minute distanta, mai apare o injuratura pe [/r], tot de la el, tot necenzurata... Mai mult de-atat n-am ce face, e [/r], vede toata lumea, cu siguranta stia ce pateste daca vorbeste asa. Am inteles ca are 2/3, am inteles ca nu mai vrea sa stea si n-am avut ce face, decat sa-i indeplinesc dorinta. Acuma, nu stiu exact ce te deranjeaza, daca te deranjeaza ceva, dar daca asta e motivul, deschide ochii si intelege situatia. O sa vad daca esti suparata, daca nu vrei sa mai intri seara la desene, se intelege.

Legat de demisie, daca cumva nu o retragi, iti urez toate cele bune, multa sanatate si sa ai grija de tine. La fel si celor doi, Dragos si Bulaie. Sanatate la toti ;):)

Edited by DGS AlexCyo

@, am văzut că mi-ai acordat un Faction Warn pentru absenţă la şedinţă.

Nu de alta, dar văd că Yenoh nu a mai acordat câteva dintre sancţiuni şi să nu le acorde un Admin, ca apoi să apară complicaţii: http://forum.b-zone.ro/topic/8057-national-guard-discu%c8%9bii-discussion/?p=4323775

Sanctiunile sunt pentru antrenament si s-au pus in cazul in care au aparut schimbari despre care noi nu am aflat. Daca nu e nevoie sa fii sanctionat, nu vei fi sanctionat si vei fi mutat la invoiti in log si sters din topicul de sanctiuni. Nu e cazul sa te umfli in pene :)

Edited by DGS AlexCyo

@@HuskyGT, retrage ma demisia, nu te mai victimiza atat. Daca stateam sa-mi dau eu demisia mereu cand am fost nemultumit de ceva...

Ce e pe Whats App ramane acolo, ne certam, ne impacam, mai facem o gluma, alea alea, hai retrage demisia.