Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Colors felicitari nabule! Te-ai activat ha? =)))

@@ConnerRM S4F sper ca faci prezenta nu? Vreau sa dau FW-uri.

Avand in vedere ca SV-ul a fost picat si unii dintre noi am avut chiar probleme la conectare, nu mi se pare normal sa se sanctioneze.

@@South LuNg tu dc postezi ma aici? Ti-am dat eu voie?

Da, saptamana trecuta nu am fost deoarece aveam meditatie iar eu am intrat duminica la 00:30 aprocimativ ( in mod normal.nu ar fii trebuit sa vin si sa fara sa fiu sanctionat dar, de, nu stiu ce faci tu ).

Din nou, nici acum nu a fost vina mea ca server-ul nu a mers bine. Am ajuns la antrenament dar cu intarziere insa AM ajuns asa ca sper sa nu te aud de sanctiune.

Salut , am filmat cateva secvente de la activitate de Astazi care a avut loc la ora 14:00

Sunt 4 parti

Part 1 :

Part 2 :

Part 3 :

Part 4 :

Edited by Mr VieruVali Legend

Salut! Îmi pare rău că nu am fost și eu la activitate în adevăratul sens al cuvântului. Când picase serverul am închis PC și voiam să plec până în oraș, când colo spun colegii pe wapp că a revenit și am intrat pe laptop până la urmă, iar acolo nu aveam mouse :)) L-am lăsat pe unit să mă bată ca să scap și eu mai repede, totuși am fost prezent, nu? =))