Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sunt 4 antrenamente pe luna dintre care te poti invoi decat la 2. Nu mai sperati ca nu se vor scoate niciodata.

Niciodata cat esti tu lider. Rectifica :)) .

Se pot scoate oricand, dar nu vrei tu, e o diferenta.

@@South Edward NissaN, 4 antrenamente pe luna sunt de cand am intrat pe prima data in ng, nu kent o creat asta si nici nu v-a fi ultimu' lider care o sa faca asta. Chestia cu 2 invoiri pe luna este mai recenta ce ii drept, fiind impusa de admini.

Nu mai sperati sa se scoate antrenamentele, sunt puse te multi ani asa si nu o sa se schimbe prea curand.

Niciodata cat esti tu lider. Rectifica :)) .

Se pot scoate oricand, dar nu vrei tu, e o diferenta.

Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar parerea mea ii ca sunt bune si antrenamentele astea, nu neaparat ca "te antreneaza" ca toti invata sa traga in timp obligati fiind de raport, dar macar nu intervine monotonia de weekend dupa ce ne terminam raportul.

ooo le-am dat somnul de veci

ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppp

edit am mai gasit una, ce imi place cand ii vad toti 4 civili e clar ca nush sa traga =)

m am dus fara armura lol uitasem

Edited by SHTORY

https://www.youtube.com/watch?v=gWkhDedmEAI

ooo le-am dat somnul de veci

ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppp

edit am mai gasit una, ce imi place cand ii vad toti 4 civili e clar ca nush sa traga =)

https://www.youtube.com/watch?v=8mcMRqOZ-pE&feature=youtu.be

m am dus fara armura lol uitasem

Bravo! Tragi bine, dar în al doilea clip păcat că nu prea ai avut "concurență" :))

Edited by South Zhao

Ma bag si eu ca musca-n lapte, dar parerea mea ii ca sunt bune si antrenamentele astea, nu neaparat ca "te antreneaza" ca toti invata sa traga in timp obligati fiind de raport, dar macar nu intervine monotonia de weekend dupa ce ne terminam raportul.

De 4 ani joc, stiu cum sa trag. M-am saturat de antrenamente la cat am fost in PD.

Si BlackHawk, nu se stie niciodata, vedem cu urmatorul lider ( daca nu murim pana atunci ).

Pare-mi-se mie ca Edward cam face referire la lider si pierderea lui?

Ti se pare.

Dar nu e greu sa le scoti, chestia e ca K3nt nu vrea.

Dacă nu aveți habar cu ce se mănâncă mai bine nu vorbiți :). Antrenamentele nu au cum să fie scoase, nu depinde de lider, depinde doar de conducerea serverului. Vă spune cineva care nu a suportat niciodată antrenamentele, iar principalul motiv este că nu-mi place să fiu obligat să intru în joc la o anumită oră când poate nu am cheful necesar :).

Dacă nu aveți habar cu ce se mănâncă mai bine nu vorbiți :). Antrenamentele nu au cum să fie scoase, nu depinde de lider, depinde doar de conducerea serverului. Vă spune cineva care nu a suportat niciodată antrenamentele, iar principalul motiv este că nu-mi place să fiu obligat să intru în joc la o anumită oră când poate nu am cheful necesar :).

Are dreptate, nu depinde de kent.

Ganditi-va ca in viata reala, armata are mai mereu "antrenamente", alergari si toate cele.

Din nou, totul depinde de k3nt. Cu o propunere si argumente se poate face orice.

Are dreptate, nu depinde de kent.

Ganditi-va ca in viata reala, armata are mai mereu "antrenamente", alergari si toate cele.

Nu compara un joc cu RL

Din nou, totul depinde de k3nt. Cu o propunere si argumente se poate face orice.

Nu compara un joc cu RL

El compara bine ceea ce zice, taicasu e militar si nu vorbeste prostii, insa nu vad de ce atata scandal aici pentru niste antrenamente, exista invoiri...si pana la urma is faine activitatile dim colectivul nostru.

Nu se agita nimeni, imi spun doar parerea deoarece am acest drept. Asa ca nu-mi mai sariti in cap droarece eu o sa o tin asa pana ma las de joc. Antrenamentele, pentru mine, sunt inutile PE UN JOC!

Te asigur că nu :).

eu o sa o tin asa pana ma las de joc.

De ce ai mai aplicat aici :| ? Chiar nu înțeleg :)))