Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mno, stiu ca nu am voie sa postez aici dar na poftim ce fac cei din departamente, nu stiu daca a fost din ng/fbi/pd dar stricati robul cu hydra? http://imgur.com/a/gWKm1din ng la ora asta is on Kidda, Edward si Kazzy.

#NUDATIREPORT.

P.S: Daca se simte vreunul dintre cei 3 astept transfer cu 100k :).

Edited by KnoKauT

@,

1) Eu si Kidda nu putea lua Hydra deoarece nu avem rank pentru asa ceva + ca eram dupa robberi cu PD car / Infernus personal sau Maverick de pe aero :))

2) Sunt si altii de rank 4+ care pot luat Hydra de la celelalte factiuni :)) .

3) A vazut un prieten un memebru din alta factiune de tip PD ( Nu dau numele lui ) care tragea dupa unii care dadeau rob dar nu a avut program sa filmeze (de asta e inutil sa-ti zic cum il cheama).

@,

Sefu, pana la urma, s-au marit rapoartele sau nu?

Mno, stiu ca nu am voie sa postez aici dar na poftim ce fac cei din departamente, nu stiu daca a fost din ng/fbi/pd dar stricati robul cu hydra? http://imgur.com/a/gWKm1din ng la ora asta is on Kidda, Edward si Kazzy.

#NUDATIREPORT.

P.S: Daca se simte vreunul dintre cei 3 astept transfer cu 100k :).

@@S4F KaZzy13x, i-auzi kazan ce zice baiatu.

@,

1) Eu si Kidda nu putea lua Hydra deoarece nu avem rank pentru asa ceva + ca eram dupa robberi cu PD car / Infernus personal sau Maverick de pe aero :))

2) Sunt si altii de rank 4+ care pot luat Hydra de la celelalte factiuni :)) .

3) A vazut un prieten un memebru din alta factiune de tip PD ( Nu dau numele lui ) care tragea dupa unii care dadeau rob dar nu a avut program sa filmeze (de asta e inutil sa-ti zic cum il cheama).

@,

Sefu, pana la urma, s-au marit rapoartele sau nu?

1. nu am fost eu + ca alti de rank 4+ PD/FBI pot sa ia hydra

2. tu da-mi 500k

3. astept aia 500k

La muliti ani... Wrong. Salut ba. Azi ii o zi naspa , afara ploua, cred ca o sa stau in casa si o sa fac raport. spor

Nu o sa fii singuru' :))