Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Peiu S4F, CE FACI IUBI ? MAI TRAIESTI ? DE CE NU VORBESTI CU MINE AICI ?

@, Cu dedicatie pentru tine fraiere:

@, Du-te si culca-te cu Amediel, draga Maze ! Doar eu il pot invoca pe yenoH. Si ce daca primesc report ?! Ce se intampla ? Primesc +1 ? :)) Si ce lege faci tu ? Ai restrictie pentru 24 de ore la discutii NG altfel vei primi AV, nu-i asa @ ?

@@ConnerRM S4F, Legendele mereu se simt bine acasa.

@@SilenCe,Cu ciubotariu nici nu vorbesc, nu am treaba cu ala, a fost pur si simplu un control, unit a cam exagerat cu mistourile, dar l-am dat debanat ca mi-e prieten vechi.

@, Taci fata, ca esti naba.

@@SHTORY, Oare cand o sa intelegeti eu nu sunt asa, nu imi banez prietenii sau altele, dar uneori exagereaza, am ajuns poate la reputatia asta ca am incercat sa fac LSPD un departament cu un nivel de disciplina ridicat, unde nimeni nu comenteaza la rankurile mari, unde nimeni nu face DM aiurea, unde toti respecta /d, de cate ori am zis ,,ai PM'' pe /d, niciodata n-am dat PM pentru asa zic doar ca sa termine si sa inceteze, dupa cum ati vazut nu am mai dat nici kick, nu ati ajuns sa ma cunoasteti destul de bine, ati vazut caracterul meu si partea mea negativa prin alte persoane care-si fac impresie despre mine, necunoscandu-ma.

Nu ma intereseaza daca imi ridic colegii in cap sau nu, stii foarte bine ca te cunosc de mult, te respect pentru ce ai fost si pentru ceea ce esti acum, imi esti un tovaras vechi si apreciez sa vad ca exista oameni ca mine care vor sa faca disciplina pe jocul asta. Sa nu credeti ca sunt absurd acum si sunt un psihopat care ia jocul in serios la extrem, dar s-a ajuns la un nivel de nesimtire intre jucatori grav, toata lumea face ce vrea, iar cand apare un asemenea baiat ca zNoss care vrea sa readuca disciplina si ordinea in prim-plan, toti ii sariti in cap si incepeti cu haterala. Concluzie: Deaia merge prost B-Zone-ul ca unii jucatori isi permit cam mult si ce e mai deranjat, unii nu stiu cand sa puna STOP glumelor proaste, cum mi s-a intamplat de fel asta-seara cu vechiul prieten, G.Unit, el stie ca doar Bucuresti-ul e oras in tara asta si ca Oradea e comuna, in ciuda faptului ca are 300.000 locuitori +.

@, Eu glumesc cu tine si tu te oftici de un oras zici ca m-am luat de maicata ce urat ai facut... si jucatori ca znoss strica comunitatea pentru ca nu stie sa se distreze isi baneaza prieteni din banale motive de gluma pe care el le incepe in fine subiectu cu znoss este inchis si cu tine la fel de maine nu o sa va mai bag in seama pe niciunu pe /r pentru ca mi s-a atras atentia ca sunt cam obraznic si daca s-a ajuns chiar asa sa va plangeti la k3nt de mine o sa imi dau demisia nu stau cu niste oameni care se plang intr-una si care dupaia sar cu pm-u cu asta am zis tot am incheiat

Unit, nu ti-am dat nici eu nici sobraine pm, nu stiu cine ti-a dat, eu cand am intrat aici am promis ceva ca nu o sa dau pmuri si o sa ma tin de cuvant pana la capat. Nu mai fiti nabi, nu-mi place cearta, dar nici batjocura

Sobraine ai dreptate prin vorbele tale :)

Edited by The Bad Boy zNoss ZEW

@ aloo ti-am dat voie sa postezi aici? Apropo, vorba lui kidda, pe mine nu ma cumperi asa usor. :P

@ cu mare dreptate iti graieste inima.

@ salut Colonele! Ce zici, mai facem un warn? =)) Mai ichidem topic. =))))

@@AUDI RS8 in primul rand, cine te-a lasat sa postezi aici iar in al doilea rand ce te face sa crezi ca e mai rau aici ca la comunisti? :D

@ ai grija sa nu mai faci inca de un warn.

Edited by South General K3nT

, , vi s-a cam urcat jocu' la cap cumetrilor

zNoss, vezi cum faci să nu se mai întâmple d-astea că nu-i prea frumos între prieteni şi dacă îi lăsai banul lui Unit sincer şi eu te înjuram de ce ai mai de preţ :)

Trebuia sa ma sperii cu mesajul asta? Ca ce chestie imi spui tu sa o las mai moale? N-am dat niciun PM la nimeni, asa cum se zvoneste + ca nu-mi zic parintii ce sa fac la varsta mea, cum vii tu un putoi sa zici asa ceva?