Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut pariorii mei ! O sa ajungeti mai ceva ca Bilzerian de la atatea pariuri :) Macar sa aveti noroc, ca eu mi-am luat-o mai grav decat daca aveam 5 mil pe un bilet si nu imi iese ultimul meci.Imi trebuiau 0.055 de sutimi sa mi se rotunjeasca nota la examen. Ghinion maxim :(

Spor la joc va doresc si poate va onorez cu prezenta mea in game :)

@@Postasul, eu stiam ca Bilzerian a ajuns jmenar de la poker nu de la pariuri da' ma rog

Man, acum nu cred ca are rost sa iti explic ca pariurile intra in categoria jocurilor de noroc, asa e? Si din cate stiu eu Bilzerian a castigat bani din jocuri de noroc. Alta data cand vrei sa pari destept in fata mea, vezi sa iti functioneze bine "neluronii''. Pace!

Man, acum nu cred ca are rost sa iti explic ca pariurile intra in categoria jocurilor de noroc, asa e? Si din cate stiu eu Bilzerian a castigat bani din jocuri de noroc. Alta data cand vrei sa pari destept in fata mea, vezi sa iti functioneze bine "neluronii''. Pace!

Nu voiam sa par destept in fata ta, n am niciun motiv sa fac asta, daca vrei o pot face ca dupa cum pari ai cam avea nevoie de un exemplu. Se poate spune ca nici tu nu esti cel mai destept dintre toti si nu te mai obosi sa mi dai quote inapoi ca nu ti raspund, zdreanto

Welcome celor noi!

Vreau sa le urez noilor nabi veniti,spor la raport,grija la raport si sa-si pregateasca sufletul pentru sodomizarea de bun venit a lui Hawk! :))

Cred c'o sa ma bag si eu de data asta,facem sodomizarea mai intersanta :>

Si daca tot am trecut pe aici..

@, bun venit in shatra baiatu,

in cazul in care nu stiai si garantez ca nu stiai aici sha havem rankuri. hadica chand intri in NG tsi he hatribuie primul rank, dha cershetor.. adica tre' sa cershehsti, la rank 2, esti bhaiatu care fura fhieru si la rank 3 esti cutitaru' aka baiatu care face buzunare la aia care nu platesk blacklistu. la rank 5 esti camatar si la rank 6/leader esti bulibasa.

thu deocamdatha ai ranku da cershetor, tre' sa stai la jail si sha cershehsti punish si cuff la maimutele alea.

Una peste alta bun venit, ai grija la covrigarii din alte departamente, nu te lua in gura cu ei, daca vezi ca unu-i prost lasa-l asa. Bafta!