Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Edward NissaN, cum sa nu stie.. Are prieteni ma... aia cu care se urca-n heli sa ne urmareasca 2 ore =))

Decat asa mai bine lipsa.

De multe ori am zis si eu ca fac asta, stau cu find pe cineva si sa il prind sa fac sa dreg, dar eu sunt inca zdravan la cap si nu stau sa pierd timpu in asa fel, adica, serios acum :)) .

In alta ordine de idei, ne raspunde si noua conner la ce am propus aici sau?

Ideea e buna, ar trebuii sa fie scoase sau optionale doar pentru ca liderul sa tina cont cine vine la ele pentru a avea motive in plus la rank sau cum considera si vede el lucrurile.

Mai bine s-ar face o activitate mai fun decat sa stai sa faci tot felul de exercitii care sincer nu te ajuta mai cu nimic, si aici ma refer la toate antrenamentele de la toate factiunile, ca asa e peste tot. E frustrant sa sti ca trebuie sa fii online pe joc la o anumita ora intr-o anumita zi.

@@Rough, Vreau si eu o bricheta d-aia! =))

Vreau si eu bricheta ( desii nu fumez) si galeata

#SefDePagina

Referitor la antrenamente. Toate facțiunile au 2 teste, unul teoretic, altul practic. Dacă nu treci practicul (armele), automat ești picat. Eu joc din 2011-2012, am fost la peste 300 de antrenamente și pot spune că m-am plictisit de ele. Am fost în ganguri unde erau înainte, oarecum, obligatorii, pentru că erai începător și nu erau warurile zilnice. Acum, warul = antrenament. De aceea, gangurile au scos antrenamentele, se bazează mult pe waruri. Bine, nu spun acum că toți știu să tragă, dar există antrenamente speciale o dată pe lună sau chiar mai bine de atât, unde se duc playerii mai slabi și se antrenează. Nu văd de ce un rank 1 este chemat la antrenament în NG, când scopul lui este să stea în Jail. De asemenea, de ce rank 4+ sunt chemați la antrenamente, din moment ce ei se ocupă de facțiune. Antrenamentele = WARURI | WARURI = RAPORT.

Edited by South Max

Referitor la antrenamente. Toate facțiunile au 2 teste, unul teoretic, altul practic. Dacă nu treci practicul (armele), automat ești picat. Eu joc din 2011-2012, am fost la peste 300 de antrenamente și pot spune că m-am plictisit de ele. Am fost în ganguri unde erau înainte, oarecum, obligatorii, pentru că erai începător și nu erau warurile zilnice. Acum, warul = antrenament. De aceea, gangurile au scos antrenamentele, se bazează mult pe waruri. Bine, nu spun acum că toți știu să tragă, dar există antrenamente speciale o dată pe lună sau chiar mai bine de atât, unde se duc playerii mai slabi și se antrenează. Nu văd de ce un rank 1 este chemat la antrenament în NG, când scopul lui este să stea în Jail. De asemenea, de ce rank 4+ sunt chemați la antrenamente, din moment ce ei se ocupă de facțiune. Antrenamentele = WARURI | WARURI = RAPORT.

Antrenamentele la rank 1 te pregatesc pentru rank 2 cand mergi pe teren, sa nu tragi dupa avioane. Eu ti-o spun cu mana pe scrot ca daca ii picam pe toti care NU m-au batut la arme, in perioada in care eram tester si apoi leader intrau MAXIM 20 de persoane, ei bine nu poti sa lasi o factiune doar cu cativa membrii, de aceea mai intra si cativa care nu au habar cum se trage si au nevoie de antrenament. De acord ca la antrenament nu inveti cine stie ce, inveti bazele si poti exersa in timpul liber, intr-o ora pe saptamana nu inveti sa devii deagle master.

Rank 4+ sunt chemati la antrenamente deoarece ei ar trebuii sa fie un exemplu pentru cei mai mici si sa invete de la ei, fiindca ei stiu cu ce se mananca antrenamentele (exceptie maxtreme)

Abia a inceput luna si eu deja mi am epuizat invoirile la antrenament, data viitoare iar o sa lipses, ce fac? Trebuie sa bag demisia acum,nu ? La ce ma ajuta pe mine antrenamentul ala.. nu stiu :D

Tu esti mai prost ca maxtreme, kayden, Daca ai 2 invoiri pe luna, cum dreq tu le-ai epuizat pe toate daca au trecut doar 5 zile din luna asta?

Edited by Ervin27

Tu esti mai prost ca maxtreme, kayden, Daca ai 2 invoiri pe luna, cum dreq tu le-ai epuizat pe toate daca au trecut doar 5 zile din saptamana asta?

Stii vorba aia: "Intr-o saptamana au trecut doua saptamani" =))

Salut!

Vreau sa incerc sa schimb ceva in factiunea asta si cred ca multi or sa vrea schimbarea aceasta.

Vorba este despre ANTRENAMENTUL din fiecare Duminica.

Propun sa fie scos definitiv, nu vad la ce ajuta, ca facem 2 echipe cu 2 capitani si ne alergam sa ne dam cu deaglu' in cap pe un desert nu mi se pare antrenament, sau alt exercitiu' inutil.

Propun ca macar 1 data pe luna sa fie organizata o activitate la care sa fie prezenta multi membrii.

Propun ca ANTRENAMENTUL sa fie OPTIONAL, de ce sa fie optional ?

1. A venit caldura, multa lume la ora 15:00 are treaba, iese afara, isi plimba cainele si etc.
  2. Nu cred ca-si lasa cineva treburile pentru o prezenta la antrenament.
  3. Chiar daca avem 2 invoiri pe luna, asta inseamna bataie de joc.
  4. Este un joc in care vrem sa ne facem prieteni noi si sa ne distram, nu sa fiu obligat sa intru la ora fixa sa stau 35 de minute pana se organizeaza ceva si pana imi da unu cu un deagle in cap.
  5. Cea mai buna solutie este sa fie antrenament Optional.

Cine este de acord cu mine +1 sau reply cu parerea.

@@ConnerRM S4F,

@@South Max,

Antrenamentele sunt de cand exista NG-ul, NG-ul fara antrenamente nu ar fi NG. Daca nu am avea antrenament ati ajunge niste pasnici ca @South Alin si nu cred ca vreti.

Edited by ConnerRM S4F

@,Ai zis ca ti le-ai irosit deja pe toate

DACA NU-TI CONVINE ATUNCI FATE COMMANDER CA MINE BAI SMECHERE

A stai nu poti, trăba skill.

@@ConnerRM S4F, omgwtf.gif

NE TREBE' ARGUMENTE BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Serios acu', zi tu ce invatam noi din ce ne pune bonzy sa facem? Duele facem cu civilii cand ii omoram. De alergat alergam dupa maimutele din jail, cu rustleru si cu hunteru le folosim odata pe an ca-s putini care sunt in aer si daca sunt, oricine stie sa apese CTRL cu hunteru/rustleru cand e intr-o urmarire. LMS facem cand participam la evente. Invatam sa ne aparam de posturi atunci cand filmam ca fac civilii DM pe noi si tre' sa avem dovezi ca le-am dat wanted,

LUMINEAZA-NE WEEEE

@@Ervin27, ev2Nv1l.gif

ev2Nv1l.gif

@@ConnerRM S4F, omgwtf.gif

NE TREBE' ARGUMENTE BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.

Serios acu', zi tu ce invatam noi din ce ne pune bonzy sa facem? Duele facem cu civilii cand ii omoram. De alergat alergam dupa maimutele din jail, cu rustleru si cu hunteru le folosim odata pe an ca-s putini care sunt in aer si daca sunt, oricine stie sa apese CTRL cu hunteru/rustleru cand e intr-o urmarire. LMS facem cand participam la evente. Invatam sa ne aparam de posturi atunci cand filmam ca fac civilii DM pe noi si tre' sa avem dovezi ca le-am dat wanted,

LUMINEAZA-NE WEEEE

@@Ervin27, ev2Nv1l.gif

ev2Nv1l.gif

Fac la pariu cu tine ca din toti care sunt in NG, cel putin 2 rank 4-5 nu stiu sa traga cu rustler iar restu de rank 1-3 , minim 15 nu stiu sa sara cu parasuta pe o cladire din prima. Stiu sigur ca atunci cand am bagat parasutarile au fost de folos pentru multi, robberii stand pe cladirile alea din CNN, so fuck off beatch.

@@Ervin27, IO MA DESCURC BA, PARASUTARILE NU SE PUN, ALEA LE POTI INVATA SI PART-TIME. E vb de skill

Yeah, e vorba de skill, toate le inveti "part-time" , adica in TIMPUL LIBER, am zis si mai sus, la antrenament inveti baza, skill-ul il dezvolti cand te antrenezi.

Esti prea skillat si zici ca nu are rost sa vi? Neh, poate esti motivatie pentru altii.

Eo`s de acord ca is inutile pentru cei care se pricep deja, insa facand exercitii noi te ajuta sa abordezi situatiile in alt mod cand esti pe teren.

Iar aici nu e vorba doar ca intrii 1 ora in game si te enerveaza ca ai antrenament, uneori poti face antrenamentul sa fie si fun, daca ai cu cine normal.

Edit: Eu nu am fost niciodata de acord cu antrenamentul obligatoriu, consider ca prezenta la antrenamentele optionale este mai importanta pentru rank decat prezenta obligatorie venind din sila.

Edit 2: Din cate stiu faza cu antrenamentele obligatorii au fost bagate de admini, acum nu stiu daca s-a schimbat.

Edited by Ervin27

@@Ervin27,

Atata timp cat liderul da PM adminului si-i explica frumos ca NU mai doreste sa aibe antrenament, acestia ar intelege, dar cum nu se vrea, pnm. Mergem inainte pe " venit din sila " cum ai zis tu.

@@Ervin27, Antrenamentul ar trebui să fie un beneficiu, nu o obligație.. Să vrei să vii la antrenament ca să te.. ei bine.. antrenezi.. pentru că de aia estre antrenament, să capeți experiență ca să faci față în anumite momente și tot odată să evoluezi... Atunci când ești în fața faptului împlinit(mă refer la suspecți și robberi) pentru că la duele nu te învață nimeni cum să te poziționezi când mergi dupa DM-iști și robberi.. Ca să înveți cum să stăpânești lucrurile astea tre' să te joci de ceva timp și să treci prin multe cazuri, cazuri de care nu s-a pomenit vreodată la antrenament... Adică sunt 100% sigur că tu știi lucrurile astea și prin acest post iți susțin argumentul. Însă nu mă refer ca wow ce bun sunt eu și că nu trebuie să mai vin dar să intru ca să fac niște duele care durează 30 de minute, fac destule duele cand stau prin HQ si ma prostesc aiurea cu ăștia.. Așa cum ai zis și tu, daca ai și cu cine să organizezi antrenamentul...

Fac la pariu cu tine ca din toti care sunt in NG, cel putin 2 rank 4-5 nu stiu sa traga cu rustler iar restu de rank 1-3 , minim 15 nu stiu sa sara cu parasuta pe o cladire din prima. Stiu sigur ca atunci cand am bagat parasutarile au fost de folos pentru multi, robberii stand pe cladirile alea din CNN, so fuck off beatch.

Legat de asta, sunt de acord, însă cum vrei tu să învățăm dacă la antrenament se fac cu totul alte lucruri.. Chestiile astea tre să le înveți când ești în momentul împlinit.. S-a mai organizat odată un antrenament cu parașutări și n-a fost prea reușit.. Dacă tu ca jucator nu reușești să inveți un lucru în decursul a o saptămână(nu mă refer la tine, mă refer în general) cum ar trebuii să înveți ceva dacă instructorului îi ia jumătate de oră sa se organizeze și dacă nu reușești parașutarea ești sancționat cu ture..

@@ConnerRM S4F, Skillat la arme? Nu e vorba de skillat la arme, la teste crede-mă ca aș veni însă find numai odată pe zi, (Duminica) și numai un tester (Bonzy) nu prea am când să le dau.. Am ajuns la gradul de First Sergeant și crede-mă că și acuma aș vrea să le dau da' nu-l prind pe Bonzy și dacă e sa-l prind zice că nu-l mai dăm ca am întârziat 10 minute (mă rog, s-a întâmplat odată).. Antrenamentul actual din NG este egal cu Duele 1 vs 1, Duel aerian și cam atât. (+ alte momente când mai mergi pe la paintball sau la gungame) în rest monotonie.. Dar să intru să stau jumătate de oră la coada ca sa fac un duel, în acea jumatate de oră faceam 60 de duele.. cu alt coleg, normal).. mă rog.. nu poți să spui că "NG nu ar mai fii NG fără antrenamente" pentru că nu are sens, + că sunt unii care lucrează sau sunt plecați la antrenament/sală/afară și nu pot să intre duminica..

Deoarece multi membrii sunt revoltati, voi incerca sa discut cu Conner si cu conducerea pentru a muta ora antrenamentului la ora 20:00. Cel mai probabil o sa fie facut un poll.

Edited by BonZy VODA

Antrenamentele la rank 1 te pregatesc pentru rank 2 cand mergi pe teren, sa nu tragi dupa avioane. Eu ti-o spun cu mana pe scrot ca daca ii picam pe toti care NU m-au batut la arme, in perioada in care eram tester si apoi leader intrau MAXIM 20 de persoane, ei bine nu poti sa lasi o factiune doar cu cativa membrii, de aceea mai intra si cativa care nu au habar cum se trage si au nevoie de antrenament. De acord ca la antrenament nu inveti cine stie ce, inveti bazele si poti exersa in timpul liber, intr-o ora pe saptamana nu inveti sa devii deagle master.

Rank 4+ sunt chemati la antrenamente deoarece ei ar trebuii sa fie un exemplu pentru cei mai mici si sa invete de la ei, fiindca ei stiu cu ce se mananca antrenamentele (exceptie maxtreme)

Antrenamentele sunt de cand exista NG-ul, NG-ul fara antrenamente nu ar fi NG. Daca nu am avea antrenament ati ajunge niste pasnici ca @South Alin si nu cred ca vreti.

Daca esti asa de skillat la arme dupa cum spui, vino la teste de grade si ajungi commander si antrenamentul e obtional.

Deoarece multi membrii sunt revoltati, voi incerca sa discut cu Conner si cu conducerea pentru a muta ora antrenamentului la ora 20:00. Cel mai probabil o sa fie facut un poll.

Bună seara la toată lumea. Iaca am poposit și eu acasă, după 2 zile de muncă. Bun.

Să știți că am citit cu atenție astea 2-3 pagini de spam, că am avut 93 de notificări când am intrat pe forum (bine, notificări și din alte părți), dar important a fost ce s-a vorbit pe aici.

Ce pot să zic. Așa e. Hai să fim serioși, e inutilă treaba asta. Teste grade, antrenamente, etc etc etc rahat. Sincer eu mă gândesc să mă las de samp luna asta (că oricum, cu / fără mine, tot aia e, să fim serioși; nu mi-ar duce nimeni lipsa pe server) din cauza antrenamentelor. E fain rău afară de câteva zile. 2/4 duminici sunt la muncă, iar celelalte 2, prefer să le dorm sau să le stau în oraș la bere, decât să stau de la 15-16 în casă (în mijlocul zilei, când e activitate în localuri la cafele etc). Lumea începe să mișune de când cu căldura de afară. Gagicuțe, alea alea.

Nu ? Nu știu cum sunteți voi, dar eu dorm 4-5 ore pe noapte, că sunt plecat non stop de acasă. Ori beat țapăn, ori la club, ori în oraș la o vrăjeală, ori la muncă. În samp ? Se vede cât stau :

ZPCIiIH.jpg

Și ghiciți ce, luna asta (care a început de o săptămână deja, am doar 1 oră jucată. Păi în ritmul ăsta, o să am 10-15 ore jucate luna asta, că na, o să intru pt rapoarte.

Ce, Bonzy ? De la ora 20:00 să fie antrenament ? DUMINICA ? Tu gândești neneică ? Alo. Sunday night, iuuhuu, bere, week-end, gagici. Am impresia că nu prea gândești asta :)) Nu te condamn, poate n-ai altceva de făcut, na, rank 5, și tester și trainer și helper..pana mea, nu știu cum de poți sta aglomerat așa pe jocul ăsta. Tu știi.

În fine.

Bă, când am fost în 2013-2014 în NG, antrenamentele (că erau 2 - vineri - aerian / duminica - general), erau opționale taică. Adică, dacă voiai, intrai pe samp la antrenamente, dacă nu, FĂCEAI ÎNVOIRE (nu ca acum, 2/4 maxim).

Păi eu n-am timp de teste grade. Plus că nu mă consider atât de bun la arme. DAR, uite că la robberi etc îi sparg, mă piș pe ei.

Asta e diferența care trebuie văzută. Ce? Adminii au băgat asta obligatoriu ? Păi ce mama dracu, să fim noliferi ? Așa vor să țină ei server-ul full ? Prin creare de noliferi ? Hai bă, să fim serioși. Lumea tre` să se joace samp din distracție, nu din OBLIGAȚIE.

Gândiți logic, în plm.

Eu ? Am 25 de ani, anu` ăsta 26. De ce joc rahatu ăsta de joc ? Păi intru 2-3 ore seara când sunt acasă / liber, pentru că există așa numitul CHAT. Îmi place să comunic cu lumea.

Bun, raportul se face ușor. Mai bine ar fi mărirea punctelor la raport. Adică, mie îmi convine să să fac triplul punctelor, decât să fiu obligat să intru duminica pe samp pt un rahat de chestie care CHIAR NU MĂ AJUTĂ CU NIMIC. Că eu oricum, și nu știu dacă ați observat, SINGUR mă duc la rob și peste tot. Nu-mi plac echipele, nu-mi place nimic. Eu acționez într-un fel, fac ceva și mă gândesc să-mi anticipez singur următoarea mutare pe TEREN, nu să stau după X și Y cu care merg la pândă la robberi, să mă rog de ei "hai în plm în partea aia, dă-i G mai repede, sau trage în plm în ăla". Știți și voi cum e.

Adică, poate unora (adică 80%), vă convine rahatul ăsta, că na, sunteți la școli / licee, n-aveți muncă / treburi acasă sau chef de distracții și băute. N-aveți ce face poate, decât la PC.

Ei bine, mie mi se rupe oricum. M-am lăsat de multe ori de samp, cât durează să o fac iar ? Piece of cake.

Dar, mă gândesc că îmi place facțiunea asta, îmi plac prietenii ăștia pe care îi am, că vorbesc cu mulți pe wapp / FB, și de aia mai sunt "legat" puțin de jocul ăsta. Dar să fii obligat să intri 1 oră la un rahat de chestie care e inutilă, pana mea... Adică, le-am zis multora, atât am vrut de când m-am reapucat după 1 an jumate, și de când am intrat în NG pe 29 octombrie 2016, să fac rank 4 și atât. Nu am nevoie de rank 5. Pentru mine e inutil.

Prefer o bere la o terasă, în schimb, duminica.

Hai să anulăm asta. Sau faceți treaba asta opțională. Sau, dați-ne voie fraților să facem învoiri 4/4 pe lună. Și așa, eu unul simt că încurc lumea la antrenamentele astea.

Gândiți logic și .... matur. Mi se rupe dacă dați report pentru limbaj obscen. Am 4/10 warn-uri pe forum. Nu strică 1.

Cheers.

Noapte bună. S-aveți un început de săptămână, super șmecher.

Bună seara la toată lumea. Iaca am poposit și eu acasă, după 2 zile de muncă. Bun.

Să știți că am citit cu atenție astea 2-3 pagini de spam, că am avut 93 de notificări când am intrat pe forum (bine, notificări și din alte părți), dar important a fost ce s-a vorbit pe aici.

Ce pot să zic. Așa e. Hai să fim serioși, e inutilă treaba asta. Teste grade, antrenamente, etc etc etc rahat. Sincer eu mă gândesc să mă las de samp luna asta (că oricum, cu / fără mine, tot aia e, să fim serioși; nu mi-ar duce nimeni lipsa pe server) din cauza antrenamentelor. E fain rău afară de câteva zile. 2/4 duminici sunt la muncă, iar celelalte 2, prefer să le dorm sau să le stau în oraș la bere, decât să stau de la 15-16 în casă (în mijlocul zilei, când e activitate în localuri la cafele etc). Lumea începe să mișune de când cu căldura de afară. Gagicuțe, alea alea.

Nu ? Nu știu cum sunteți voi, dar eu dorm 4-5 ore pe noapte, că sunt plecat non stop de acasă. Ori beat țapăn, ori la club, ori în oraș la o vrăjeală, ori la muncă. În samp ? Se vede cât stau :

ZPCIiIH.jpg

Și ghiciți ce, luna asta (care a început de o săptămână deja, am doar 1 oră jucată. Păi în ritmul ăsta, o să am 10-15 ore jucate luna asta, că na, o să intru pt rapoarte.

Ce, Bonzy ? De la ora 20:00 să fie antrenament ? DUMINICA ? Tu gândești neneică ? Alo. Sunday night, iuuhuu, bere, week-end, gagici. Am impresia că nu prea gândești asta :)) Nu te condamn, poate n-ai altceva de făcut, na, rank 5, și tester și trainer și helper..pana mea, nu știu cum de poți sta aglomerat așa pe jocul ăsta. Tu știi.

În fine.

Bă, când am fost în 2013-2014 în NG, antrenamentele (că erau 2 - vineri - aerian / duminica - general), erau opționale taică. Adică, dacă voiai, intrai pe samp la antrenamente, dacă nu, FĂCEAI ÎNVOIRE (nu ca acum, 2/4 maxim).

Păi eu n-am timp de teste grade. Plus că nu mă consider atât de bun la arme. DAR, uite că la robberi etc îi sparg, mă piș pe ei.

Asta e diferența care trebuie văzută. Ce? Adminii au băgat asta obligatoriu ? Păi ce mama dracu, să fim noliferi ? Așa vor să țină ei server-ul full ? Prin creare de noliferi ? Hai bă, să fim serioși. Lumea tre` să se joace samp din distracție, nu din OBLIGAȚIE.

Gândiți logic, în plm.

Eu ? Am 25 de ani, anu` ăsta 26. De ce joc rahatu ăsta de joc ? Păi intru 2-3 ore seara când sunt acasă / liber, pentru că există așa numitul CHAT. Îmi place să comunic cu lumea.

Bun, raportul se face ușor. Mai bine ar fi mărirea punctelor la raport. Adică, mie îmi convine să să fac triplul punctelor, decât să fiu obligat să intru duminica pe samp pt un rahat de chestie care CHIAR NU MĂ AJUTĂ CU NIMIC. Că eu oricum, și nu știu dacă ați observat, SINGUR mă duc la rob și peste tot. Nu-mi plac echipele, nu-mi place nimic. Eu acționez într-un fel, fac ceva și mă gândesc să-mi anticipez singur următoarea mutare pe TEREN, nu să stau după X și Y cu care merg la pândă la robberi, să mă rog de ei "hai în plm în partea aia, dă-i G mai repede, sau trage în plm în ăla". Știți și voi cum e.

Adică, poate unora (adică 80%), vă convine rahatul ăsta, că na, sunteți la școli / licee, n-aveți muncă / treburi acasă sau chef de distracții și băute. N-aveți ce face poate, decât la PC.

Ei bine, mie mi se rupe oricum. M-am lăsat de multe ori de samp, cât durează să o fac iar ? Piece of cake.

Dar, mă gândesc că îmi place facțiunea asta, îmi plac prietenii ăștia pe care îi am, că vorbesc cu mulți pe wapp / FB, și de aia mai sunt "legat" puțin de jocul ăsta. Dar să fii obligat să intri 1 oră la un rahat de chestie care e inutilă, pana mea... Adică, le-am zis multora, atât am vrut de când m-am reapucat după 1 an jumate, și de când am intrat în NG pe 29 octombrie 2016, să fac rank 4 și atât. Nu am nevoie de rank 5. Pentru mine e inutil.

Prefer o bere la o terasă, în schimb, duminica.

Hai să anulăm asta. Sau faceți treaba asta opțională. Sau, dați-ne voie fraților să facem învoiri 4/4 pe lună. Și așa, eu unul simt că încurc lumea la antrenamentele astea.

Gândiți logic și .... matur. Mi se rupe dacă dați report pentru limbaj obscen. Am 4/10 warn-uri pe forum. Nu strică 1.

Cheers.

Noapte bună. S-aveți un început de săptămână, super șmecher.

Mişto, nu ştiam că ştii să scrii atât..

Legat de ce ai zis, total adevărat, nimeni nu cred că putea să o zică mai bine..

Bă, csf, e cam adevarat dar mna, riscu' jocului, eu zic sa astepti sa vezi ce se întâmplă şi după să vezi dacă te retragi, rapănule..

(Ți am dat quote ca era pacat să rămână mesaju' pe pagina anterioară:)) )

Edited by Rough

@@Rough, dar așa e mă rough..noi am vorbit oricum multe (nu numai pe samp), că na, ne știm de ceva ani :)

Eu de exemplu, na, am fost de muncă de la 13 la 21, după am stat în oraș și am ajuns acasă la 2 juma`, am stat până acu pe forum / samp și n-am făcut absolut nimic. Cum dracu să mai am chef de samp ? Noroc de raport că e subțire... pnm...

Am vorbit cu Newton ăla din S.I., atât. L-am încurajat să aplice NG (nu de alta, dar poate o să avem mai mulți străini în NG).

Ce dracu e de făcut altceva ? Mai fumez o țigară și somn ...

#monday #morning #mood

O neață mișto la toată lumea. Mai degrabă aș bea o cafea. Oricum mă trezesc la 12, am trebă acasă la greu 2 zile cât sunt liber ....

@@Rough, dar așa e mă rough..noi am vorbit oricum multe (nu numai pe samp), că na, ne știm de ceva ani :)

Eu de exemplu, na, am fost de muncă de la 13 la 21, după am stat în oraș și am ajuns acasă la 2 juma`, am stat până acu pe forum / samp și n-am făcut absolut nimic. Cum dracu să mai am chef de samp ? Noroc de raport că e subțire... pnm...

Am vorbit cu Newton ăla din S.I., atât. L-am încurajat să aplice NG (nu de alta, dar poate o să avem mai mulți străini în NG).

Ce dracu e de făcut altceva ? Mai fumez o țigară și somn ...

#monday #morning #mood

https://www.youtube.com/watch?v=uO7kCUjUaUE

O neață mișto la toată lumea. Mai degrabă aș bea o cafea. Oricum mă trezesc la 12, am trebă acasă la greu 2 zile cât sunt liber ....

De acord cu tine fra, viata reala e pe primul plan.. ce dreq, timpul e mult mai pretios decat iti poti imagina..

Antrenamentele sunt pentru începători, odată ce ești player vechi și ai o vechime în spate, nu le mai văd necesare.

Noi pana acu' vorbeam despre cat de frumos e afara ba :))

Ba, mi asa lene sa scriu mult... asadar o sa fiu scurt si la obiect.

Spun NU antrenamentelor.

Ce dracu sa fac la antrenament cand eu de 4 ani aproape omor nobi pe acest server. M-am saturat de chestia asta... Singura satisfactie cand ii omor e atunci cand sufera unii de zici ca le-ai luat ultima paine din fata pe o durata de 3 zile si nu mai au ce manca.

Hai P@