Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut soldatei, azi am aflat ca @South Stevensen a avut un nick anterior (Stevensen_Pierre) si deodata mi-am adus aminte de perioada cand am fost lider la 69PM, mai exact prin vara lui 2015 asa ca am facut cateva cuatari si ia uitati ce am gasit. Steve e KODAT. Eu zic sa-l dam jos de la putere si sa-l banam. E mare KODAT. Uite cum dadea in 2k15 https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/31396 Se poate frate asa ceva? Cine vrea sa-l dam jos pe Steve din "fotoliul de lider" sa imi dea un + 

HAI CA SE POATE ! ! ! 

13 minutes ago, GF Maxim16 said:

Salut soldatei, azi am aflat ca @South Stevensen a avut un nick anterior (Stevensen_Pierre) si deodata mi-am adus aminte de perioada cand am fost lider la 69PM, mai exact prin vara lui 2015 asa ca am facut cateva cuatari si ia uitati ce am gasit. Steve e KODAT. Eu zic sa-l dam jos de la putere si sa-l banam. E mare KODAT. Uite cum dadea in 2k15 https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/31396 Se poate frate asa ceva? Cine vrea sa-l dam jos pe Steve din "fotoliul de lider" sa imi dea un + 

HAI CA SE POATE ! ! ! 

Sper sa moara-n cancer

Hai noroc si noroace!

Dupa cum v-ati prins vreau sa fiu primul care incepe cu urarile gen ,,Craciun fericit! si Sa-ti "cada" sarmalele usor". Una peste alta, chiar simteam nevoia sa va mai intreb cum mai sunteti si cu ce performante va mai laudati. @Peiu S4F @yenoH @ConnerRM S4F @BonZy VODA si @BlackHawk sunt curios ce cadouri ati primit de mos Nicolae si ce i-ati scris mosului :) Restul numai de bine dragii/dragele mosului, sa primiti tot ceea ce doriti si sarbatori frumoase!

2 hours ago, Rappa Ro said:

Hai noroc si noroace!

Dupa cum v-ati prins vreau sa fiu primul care incepe cu urarile gen ,,Craciun fericit! si Sa-ti "cada" sarmalele usor". Una peste alta, chiar simteam nevoia sa va mai intreb cum mai sunteti si cu ce performante va mai laudati. @Peiu S4F @yenoH @ConnerRM S4F @BonZy VODA si @BlackHawk sunt curios ce cadouri ati primit de mos Nicolae si ce i-ati scris mosului :) Restul numai de bine dragii/dragele mosului, sa primiti tot ceea ce doriti si sarbatori frumoase!

Strictu' necesar

Hai noroc si noroace!

fraere eo unde-s? te-n plm nu mai vezi ng codatule

Hai noroc si noroace!

Dupa cum v-ati prins vreau sa fiu primul care incepe cu urarile gen ,,Craciun fericit! si Sa-ti "cada" sarmalele usor". Una peste alta, chiar simteam nevoia sa va mai intreb cum mai sunteti si cu ce performante va mai laudati. @Peiu S4F @yenoH @ConnerRM S4F @BonZy VODA si @BlackHawk sunt curios ce cadouri ati primit de mos Nicolae si ce i-ati scris mosului :) Restul numai de bine dragii/dragele mosului, sa primiti tot ceea ce doriti si sarbatori frumoase GUNNTER E SEFU MEU

Eo unde sunt ma postas mic si fraier? Vrei bataie?

Ba sincer nu-mi place updateul asta cu dmg informer, adica plm mai puteai face si tu un DM ceva sa te DISTREZI MA NENE MA, acuma iti apare si cand a aruncat cu unghia lu gunnter in tine, cops iti dau cop attack iar ca si cop nu mai poti face un DM pe civili ca repede sar cu postu` dc m-ai lovit fratele meleu.

Devine din ce in ce mai plictisitor, nu ca n-ar fi deja.

12 hours ago, Morello S4F said:

nu mai conteaza distractia frate pe jocu asta, intri faci misiuni si joburi iti iei 20 de masini, bagi si niste bani ca na, intri si intr o factiune faci rank 5 in 2 luni si aia e distractia altceva ce mai vrei

cn te a suparat cotei

Deja e nesimtire, ne obliga acuma sa purtam skinu de rank cand suntem

on duty, de ce? 

Avem dmg informer la orice, banii se fac imediat, ce pnm coaie, bag ceva ma. Imi fac pc-ul si bag ceva in jocu asta.

Edited by South Edward NissaN

4 hours ago, South Edward NissaN said:

Deja e nesimtire, ne obliga acuma sa purtam skinu de rank cand suntem

on duty, de ce? 

Avem dmg informer la orice, banii se fac imediat, ce pnm coaie, bag ceva ma. Imi fac pc-ul si bag ceva in jocu asta.

nu i mare chestie aia cu skinu, pana acum 2 ani sau cand s-a bagat chestia asta cu skinurile era la fel

faza cu dmg informeru da, e aiurea rau.

Bai frate la Gta 5 online PC sunt 2 servere romanesti, nr 1 acolo nu exista FIND ca politist daca l-ai pierdut la o strada s-a dus... asa ar fii tare si in Sa:Mp si la rob la fel stii zona te duci acolo,au fugit ... asta e..  trb sa fii mereu pe zone etc ca sa ii iei, ar fii altceva sa faca jocul putin mai roleplay.