Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

New signature and new about me page :O. In curand, o sa incerc sa fac un update pentru a pune taste customizabile la weapon switch.

Ba, mie imi merge jocul cu 60 fps, dar calculatorul imi poate duce mai mult.. crezi ca ma ajuta fps booster?

Succes in continuare baieti! Ma retrag din factiunile de genul mafii/ganguri. Va multumesc pentru tot, am legat multe prietenii aici, sper sa pastram legatura. Poate ma voi reintoarce candva, dar momentan, vreau sa ma retrag din acest stres continu, mi-a ajuns. Codatii nu se vor rezolva niciodata, ii prinde pe unii si apar altii, nimeni nu mai are frica. Cei care sunt prinsi vor reveni cu alte nickuri sau in cateva luni, totul ruleaza. Nu ma las de server, dar voi ocoli oportunitatile de a intra in orice mafie/gang.

Iti multumesc si tie Blacky pentru toata increderea acordata si toate sansele de a organiza factiunea s.a.m.d. Sper ca nu te-am suparat sau dezamagit si sper ca ma intelegi. Poate ai trecut sau o sa treci si tu in viitor prin asa ceva. Cand despre ceilalti... mi-a facut placere sa va cunosc, sa lupt alaturi de voi la waruri, daca ati asculta si putin mai mult (unii dintre voi) ar fi o factiune perfecta. Aveti grija de voi si ascultati de Blacky ca stie ce face si face chiar bine.

Multumesc inca odata, ne mai auzim! Succes tuturor!