Jump to content
Forumul va fi temporar pus pe modul mentenanta intre orele 20:00 - 22:00 pentru niste teste ×

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai sa nu ne inecam ca tiganii la mal si sa mergem pana la capat.

Felicitari tuturor si pentru warurile de astazi [mai putin eu, deoarece am o prestatie foarte proasta pentru ca nu sunt acasa si joc de pe un laptop, tocmai vineri ajung, asa ca de luni beliti cariciu adversarilor :)) ]. V-am pwpat.

Edited by Sylvyu Google

Ma jur daca si maine sunt luat la teste si ma tine iar 30 minute ii injur pe report.

Deci alte persoane rup codu-n prostie si nu ii ia la teste,si eu sunt luat chiar de 2 ori intr-un interval de 15-20 minute.

Misto asa,foarte misto.

Ba toate ca toate da incercati dracu sa fiti mai calmi,stiu ca nu sunt eu in masura sa va zic asta dar totusi... si eu ma mai cert cu ei pe report ma abtin cu greu sa nu-i injur cand vad cat sunt de incompetenti unii dar n-ai ce sa le faci, ar fi pacat sa dam cu piciorul la toata munca noastra de cateva luni si sa ne innecam ca tziganu la mal...nu vedeti ca toti adminii fac tot posibilul sa ne opreasca si suntem luati de 10 ori pe zi la teste ca sa nu putem ajunge la war ca o data nu ajunge, luam ban pentru "n-ai viata" si pentru " report aiurea" ? e clar ca toti sunt impotriva noastra pentru ca suntem prea buni, dar totusi hai sa terminam ce am inceput.

pHeNOMz0r BELEAUA V I P Sa te tuf in gurita, e bine ? :)) Nu mai rade de lideru meu, care l-am tinut prea mult timp :)))

Pai, noi 2 suntem frati, am fost dintr.o familie mai saraca si nu aveam voie la mai multe nume, numele ales a fost "Razvyyyy"

Servus!

De cand n-am mai trecut pe aici.. imi este si dor sa mai intru la wars sa-mi fac niste nervi :))

Tin sa va Felicit pentru reusita voastra la wars. Am vazut ca aveti 23 de turfs in LS si Jumate de LV. Congrats! Sa o tineti tot asa si sper sa luati si HQ GSB si sa inaintati mai mult in LV, sa fie 2 orase in Doliu. Felicitari Bey si Subliderilor pentru coordonarea la wars! Vreau sa vad mai multe turfs la VDT, sa fiu mandru ca am fost si eu in VDT si ca am plecat dintr-o mafie foarte puternica!

Va saluta Sido si va pupa!

#LaMaiMulteTurfs!

PS: Please, don't press "Report".