Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Flay alaturi de The Barzini Family & Bank Robbers va ureaza un An Nou Fericit si multa sanatate.

Edited by FLAy

Buna dimineata Tattaglia si La multi ani~! ... ce faceti :-? se pare ca cei din Cuneo au facut post aiurea pentru ca au pierdut 1 Turf si era sa-l piarda si pe al-II-lea ... dar ce sa le faci asta-i viata...

Cum ati petrecut de revelion :>

LA MULTI ANI TATTAGLIAAAAAAAAAAAA! SA AVETI PARTE DE MULTE SI MARI RANK UP-URI :)) Abia acuma m-am trezit si eu. Voi ce faceti ? Ne vedem in game :)

Edited by MoNNsTeR

Tattaglia Family de pe RPG2 va ureaza un an nou mai bun si fericit ! Sa aveti parte de tot ce va doriti ! Speram ca anul acesta sa fie mai bun ca precedentul !

La multi ani baieti !

1.Cum ati petrecut aseara? :D

2.Care da Rob dupa antrenament?

Ps: Ma mir cum cei din Cuneo mai au tupeul sa ne mai faca si plangeri...

Frate, deci am o ciuda de mooorr!! Aproape sa luam celalalt turf de le Cuneo. Scoru cu diferenta de vreo 5 puncte. Deci nu mai pot... Si in ultimele 15-20 minute, numai vreo 3-4 mai faceam war din toata mafia noastra si aia erau in total vreo 10. Si cat pe ce sa castigam. Eu si Apleee ne-am dat silinta pentru warul ala....Pacat ca multi dintre noi am dat /q si nu am asistat la war, acum aveam 3 turfuri. Dar nu-i nimic, poate luam maine. Vorba lui Carter: Turfurile nu conteaza, conteaza membrii. :):*