Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna baieti, felicitari pentru war-urile de asta seara.Ati vazut ca daca ati ascultat, a iesit bine. Va astept si vineri intr-un numar mai mare pentru a cucerii cat mai multe teritorii.

Neata acuma m-am trezit si eu.

Ne vedem in game.

Buna ziua !

Sincer m-am saturat de certuri, discutii aiurea si suferinte pe /f. Am crezut ca s-au legat ceva prietenii si ca rankurile mici ar trebui sa aiba un oarecare respect fata de rankurile mari pentru ca deh, au ceva timp aici. Sunt de-a dreptul scarbit de situatia in care s-a ajuns. O sa intru doar la waruri pentru a evita sa vad ce-am zis mai sus si pentru a incerca sa ajut cat mai mult factiunea. Mult succes in actiunile pe care le faceti in joc si in viata.

Sa aveti o vara placuta !

I'am explicat lui Madytz cum sta treaba,degeaba se leaga prietenii...Degeaba a avut rank 3 se credea superior si se certa cu fiecare om in parte:)nu a vrut niciodata sa asculte...

Oricum aseara a spus ca face rank 4 si iese ;) ...din moment ce a jignit factiunea a jignit fiecare membru in parte.

I'am explicat lui Madytz cum sta treaba,degeaba se leaga prietenii...Degeaba a avut rank 3 se credea superior si se certa cu fiecare om in parte:)nu a vrut niciodata sa asculte...

Oricum aseara a spus ca face rank 4 si iese ;) ...din moment ce a jignit factiunea a jignit fiecare membru in parte.

Nu asa se procedeaza.