Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta va fi ultimul meu post in aceasta sectiune. Spawn, eu sunt si mai dezamagit decat tine. De ce? Pentru ca, dupa cum stii deja, am zis mereu ca voi ramane in Verdant pana la sfarsit. Si asa am facut, au fost vremuri pline de certuri, in care nu aveam niciun turf. Dar nu ma afecta, pentru ca nu avea nicio legatura cu mine. Dar cand vad ca un membru de rank 1 se ia de mine, rank 3, pentru ca am luat o singura data worst, iar acel membru persista, atunci nu pot sa mai inchid ochii. Nu cumva scria in regulament, si chiar in modelul de aplicatie, ca rankurile mai mici trebuie sa le asculte pe cele mai mari? Halal. Vreau sa precizez ca nu imi retrag afirmatia pe care am facut-o, cea care "m-a scos " din Verdant. Dar sa stiti ca nu am jignit toti membri, dupa cum spune Pharell. I-am jignit doar pe cei care merita. Acestea fiind spuse, vreau sa va urez bafta tuturor.

Am cunoscut niste membri de valoare in verdant, si sper ca ne vom intelege in continuare la fel de bine. Respectele mele Spawn , Madytz , Scarface , Kers, JonnY, Sebi009 , T.Montana, Sebi009, CeLenTano7, skillz , paul.

Cat despre tine RiekeR, nu ar trebui sa stergi acest post. Fiecare membru are dreptul la un ultim post in factiune.

Edited by GF Drunkard

Salut baieti ce faceti ?

Diseara 20:30 antrenament !

NU va voi tine mult,vom face ceva elementar.

Ce mai ziceti baieti, e mare plictiseala, caltura...

Se putea sa nu postam toti in acelasi minut? :))

Salut baietii, ce faceti ?

Salut ce sa fac acu am ajus si eu de la piscina nu mai pot de spate m-am ars rau de tot pe spate...

Salut baieti, de astazi sunt noul coleg. Sper sa facem treaba buna.

Salut! Welcome!

Dragi colegi,

Va urez un viitor stralucit atat pe plan real cat si virtual. Sper sa rezolvat conflictele dintre voi si sa dominati in curand orasul Los Santos. Va pup si toate cele bune !

Cu drag,

Sgarrista Madytz