Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta e,s-a dus o zi de war,dar se pare ca nici "Dumnezeu" al SAMP-ului nu doarme,au castigat si cei din VTB un war stand in HQ si acum se da roll-back,asa e cand incerci sa trisezi, toate se intorc pana la urma impotriva ta ;).

"Vito.Scalleta - mi se pare normal ca atunci cand o persoana se afla pe teritoriul unui gang/mafie acestia sa se simta amenintati si sa deschida focul. Mai ales daca are si undercover on sau arata ca si un asasin. Nu primeste nimic."

Si uite asa am scapat eu de blacklist la hitman :D.

Noapte buna pasarelelor , ne auzim maine :*.

Stie cineva ce pot face cu 35 euro paysafe? Pe clienti nu ii pot baga :| cum ii transfera in bani cash pe card visa/mastercard??

Nu pot juca GTA, nu-l pot dezinstala, asta imi apare: http://postimg.org/image/wswal4wb1/9efc1d45/

Ce pot face? am incercat sa-l dezinstalez din controlpanel si nu merge.. si nici de jucat nu merge.. tot asta apare.

Edited by MatrixX

Stie cineva ce pot face cu 35 euro paysafe? Pe clienti nu ii pot baga :| cum ii transfera in bani cash pe card visa/mastercard??

Nu pot juca GTA, nu-l pot dezinstala, asta imi apare: http://postimg.org/i...l4wb1/9efc1d45/

Ce pot face? am incercat sa-l dezinstalez din controlpanel si nu merge.. si nici de jucat nu merge.. tot asta apare.

Daca ti-ai instalat windows-ul recent e posibil sa nu fi instalat toate driverele,intra la My Computer,da-i click dreapta pe el,mergi la proprietes si dupa la Device Manager si vezi daca sunt toate alea in regula,adica daca nu apare semnul exclamarii pe careva.

Salutare baieti, m-am intors din bine meritata mea vacanta, o vacanta cu cateva peripetii :))

Ne vedem in joc.

Welcome back!

Nu pot juca GTA, nu-l pot dezinstala, asta imi apare: http://postimg.org/i...l4wb1/9efc1d45/

Il bagi pe Poker Stars:))

Welcome back!

Il bagi pe Poker Stars:))

Vezi sa nu :))

A mai folosit cineva paysafe? Pot sa foloseste paysafe pentru euro pe telefon? Dau 35 euro paysafe pentru 35 euro orange, se poate ?

Edited by MatrixX

Salutare baieti, m-am intors din bine meritata mea vacanta, o vacanta cu cateva peripetii :))

Ne vedem in joc.

Welcome Back.

Atentie

Aveti timp pana la 15:00 sa postati raportu arms.

Edited by mR Silviu

Vezi sa nu :))

A mai folosit cineva paysafe? Pot sa foloseste paysafe pentru euro pe telefon? Dau 35 euro paysafe pentru 35 euro orange, se poate ?

Nu se poate ma.. uita-te pe net la modalitatile de plata cu paysafe, eu l-am folosit doar cand mi-am bagat pe Stars

WTFF??? iarasi ban pentru tentativa de afaceri ilegale?????? M-a intrebat pur si simplu Alexull cum am facut bani si am spus si am luat ban ??????????

Spuneti si voi ce intentie de afacere ilegala am avut ?? http://postimg.org/g...wa1wi/e41fe804/

Am aflat motivul, cineva din mafie a facut asta, eram la caterinca cu Excision si ziceam ca Mai fac afaceri ilegale, insa in gluma, el spunea hai intr-un loc intunecos sa nu ne vada nimeni, eu am zis hai baie hq... iar cine din mafie a dat acest ss liderului

http://i.imgur.com/MncfqKM.jpg

CUM POT EXISTA ASA OAMENI?

Cineva dintre acestia este un itradator in mafie care a facut SS la ce a vazut el mai "frumos" ca sa iau eu ban din nou. Spun asta pentru ca are skin de arms

Rendark: bar-000460568.png

HipHop: bar-000401375.png

SoUrc3_: bar-000422619.png

MatrixLOL bar-000615523.png

.Cristi. bar-000409739.png

[mR].Silviu bar-000478132.png

Rar3s99 bar-000043498.png

RobsoN bar-000615834.png

NoNameNoFace bar-000377434.png

CBN]Chuck bar-000222251.png

Bogdan.Vicious bar-000181472.png

Remirez. bar-000441052.png[

CristiFlorea bar-000546089.png

Kenzobar-000120530.png

[sQ]Dragos bar-000462230.png

ExcesioN: bar-000277558.png

DariuS. : bar-000542613.png

Iri : bar-000150999.png

Stavros_v2 : bar-000410922.png

Rusk: bar-000482814.png

Sprites bar-000080895.png

Vito.Scaletta bar-000553993.png

NewLife

[69]Popandaul

[69]Mihai

Beenzi

[GF]Fox

Alexull.

Edited by MatrixX

Prieteni eu m-am tirat, de la 3 busituri am luat fw=)) Doamne fereste. Cum sa iei fw de la 3 busituri. Oricum am venit aici sa imi iau la revedere de la voi, m-am distrat super cu toti, sunteti cei mai de gasca colegi. Sanatate, numai bine prieteni !