Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Felicitări baietzi pt warnurile de azi. Păcat ca nu am putut fii prezent, insa maine o sa fiu. :)) ne auzim mai pe seara cand ajung acasa.

Ce vreau să vă mai zic e să nu începeți să vă culcați pe o ureche. Adică, terminați cu LS NEGRU și alte bazaconii. Sigur, e bine să ne gândim că o să luăm toate teritoriile, dar de la două winuri să ajungi la 24 de teritorii e cale lungă.

Vreau să mulțumesc conducerii și lui Turner pentru coordonarea extraordinară. Trebuie să rămânem constanți și abia apoi avem voie să ne gândim la cucerirea întregului oraș.

Ce vreau să vă mai zic e să nu începeți să vă culcați pe o ureche. Adică, terminați cu LS NEGRU și alte bazaconii. Sigur, e bine să ne gândim că o să luăm toate teritoriile, dar de la două winuri să ajungi la 24 de teritorii e cale lungă.

Vreau să mulțumesc conducerii și lui Turner pentru coordonarea extraordinară. Trebuie să rămânem constanți și abia apoi avem voie să ne gândim la cucerirea întregului oraș.

Foarte bine zis, daca am castigat azi nu inseamna ca suntem zei cel mai bine e sa ne vedem de activitate in continuare

A fost o zi asa interesanta ! Una din cele mai bune zile cu waruri de cand sunt in Verdant ,chiar daca au fost doar doua waruri si sunt in mafie de doua sapt.

Felicitati tuturor, al doilea war a fost prea smecher,incitat !

Ma bucur ca am aplicat in Verdant si sper ca si maine sa fim 30 On !!

GG WP

Neata, bun, am prins 2 atacuri dar si 2 defender, sper sa fim ca ieri adica 28+, ne vedem la war hai sa rupem!

Bravo zYnc. ! Felicitari pentru attack-urile prinse, sper sa luam macar 1 turf din alea 2, poate chiar amandoua, + ca trebuie sa avem grija la deffend, ar trebuii sa fim nabi sa le pierdem cu SP si TTB. Bafta la waruri tuturor, ne auzim pe atunci :D

Bravo zYnc. ! Felicitari pentru attack-urile prinse, sper sa luam macar 1 turf din alea 2, poate chiar amandoua, + ca trebuie sa avem grija la deffend, ar trebuii sa fim nabi sa le pierdem cu SP si TTB. Bafta la waruri tuturor, ne auzim pe atunci :D

Nu avem cum sa pierdem cu ganguri din LV iti promit