Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata baieti,asta ca fi ultima mea postare aici ,asa ca am ceva sa va spun:

1.Sa il ascultati si sa il respectati pe Blacky

2.Sa fiti uniti.

3.Cand ma reintorc sa vad LS NEgru.

Eu v-am lasat ,dar ma voi reintoarce.Bafta baieti.

Pai restul au dat attack, ei cum au stiut cand se 'repara'? Probabil nu era nimic stricat, doar e ceasul decalat pe host.

Pai trebuia sa fie cineva dintr-o mafie on. Din gsb a dat 2 amigo si vtb 2 Stapler. Daca aveam si noi pe cineva la curent era ceva dar asa.. lasa ca nu e nimic pierdut.. rabdarea e cheia succesului.

Azi am avut antrenament la 07:00 si m-am pus in pat devreme. Maine am meci la 17:00 deci azi stay de la 22:30 - 01:00 pe rpg ;)

Edited by South Blacky07

Pai trebuia sa fie cineva dintr-o mafie on. Din gsb a dat 2 amigo si vtb 2 Stapler. Daca aveam si noi pe cineva la curent era ceva dar asa.. lasa ca nu e nimic pierdut.. rabdarea e cheia succesului.

Azi am avut antrenament la 07:00 si m-am pus in pat devreme. Maine am meci la 17:00 deci azi stay de la 22:30 - 01:00 pe rpg ;)

Asa sa faci ;);). Btw, trebuie sa ne invatam sa plecam cate 4 in masina, cate doua masini minim si sa nu facem baricade din masini pentru ca fvr.

Noroc cu mine ca am prins 2 attacuri ca altfel era .. jale frate..

Sa dea naibii sa nu veniti maine la waruri ca va tai . Maine 25-30 altfel iese urat. Noapte buna.

Azi batem recordu de turf-uri fratica :)))))

PS: Imi e frica cu bratva :-"

Edited by TheGrimReaper

@@AIM MIonut,

idem, asta e, ne revansam maine.

@,

Daca macar am fii si noi 25-26 + la war. Nu stiu cum facem dar sunt 40 locuri in mafie nu? si noi numa 20 la war :/

Eu am iesit dupa payday, noapte buna.