Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Va astept pe toti la waruri , in special la cel cu GSB pentru a cuceri orasul , inactivii vor fi sanctionati de acum incolo deci sa nu va ganditi sa nu veniti fara invoire/inactivitate activa.In 20 de oameni nu poti cuceri un turf de langa HQ-ul lor si cred ca toti am vrea sa ne atingem acest obiectiv , ne vedem in game.

Nu o sa pot veni la prinu war, am o problema de resolvat. Nu merge sa dau pm!!

Ba oameni buni,voi chiar vreti sa stam un an la un turf ? in 20 cati suntem acum nu-i batem pe GSB langa HQ,daca vreti LS intrati naibii macar la ultimul war de la 21:30 sa luam orasul asta blestemat odata,e asa greu sa intri juma de ora? chiar daca ai ceva important de facut,juma de ora tot ti-o sacrifici si intri...

Intrati la warul de la 21:30 !!! Este warul ce ne poate face sa cucerim LS si noi odata.

E nevoie doar o zi sa fim 30 ONLINE sa putem sa-l luam dupa gata puteti rupe inactivitatea.

Haideti in joc mai sunt 20 de minute pana incepe !!

TREBUIE SA LUAM parcarea aia neaparat!!! MERGEM toti cei ON peste ei direct.

8 user(s) are browsing this forum

7 members, 1 guests, 0 anonymous users

Sa nu va cada ochii bai fanilor,a fost doar o zi proasta pentru noi,fiind mai putini,daca eram macar cati ati fost voi va calcam in picioare,asa ca nu va ridicati in slavi ca LS-u tot negru o sa fie ;).

Unde sunteti fanilor ? v-am zis ca LS tot negru o sa fie, tie tata, felicitari la baieti. #LSINDOLIU

Congrats Negrilor! In sfarsit LS Negru! Maine aparam in LS si luam macar 1 turf in LV!

Astazi castigam lejer daca urcam de la bun inceput peste verzisori in parcare. Maine coordonare, ajutor in echipa si dam magie pe banda!

Felicitari guys.Ne-am mobilizat toti si pana la urma am luat si pacatosul ala de turf.Inca mi-e ciuda ca mi-a furat Bey bestu :))).Maine sper sa le rupem capu la bajetii din lv.

Felicitari pentru oras, a durat ceva dar am reusit sa-l luam, dupa mult timp vad si eu orasul asta negru, o seara buna sa aveti, sporiti activitatea!

Ma primesti si pe mine in AIM ?

Felicitari pentru LS, dupa atata timp am prins sansa asta sa luam si ultimul turf. Oricum daca vrei sa intram in LV de saptamana urmatoare e nevoie de mini 30 + ONLINE, ceea ce in momentul de fata e cam greu. Trebuie facuta o curatenie si apoi o recrutare de membrii buni si activi.

Vyalkuran.

UubKGMf.png

In cursul zilei de astazi va astept la evenimentul Deagle Master Of January 2016 !

Premiul: 500k + Semnatura forum unica lunar.

Date: 08.01.16

Time: 18:00

Prize: 500,000$

Mai multe detalii aici: http://forum.b-zone....yor-nwo-empire/

Vreau sa va multumesc tuturor ce au contribuit la aceasta reusita si s-au dedicat cu totul ! Sper sa il tinem de acum mult si bine pentru ca avem o factiune destul de puternica dar ne confruntam cu problema inactivitatii ... sper sa se rezolve asta si impreuna sa mergem mai departe ! #LsInDoliu <3

https://www.youtube.com/watch?v=Uv_cBwpeC6A

Salutare, va spun direct, o sa ne fie greu azi cu Vietnamese Boys pe Market, veniti la waruri sa ne pastram orasu, avem sanse mari sa luam si Bank LV, astazi veniti la waruri cat mai multi!

Salut Bajeti ! Hai sa mentinem si LS-u in seara asta.Cred ca pe Market aia o sa se bage subteran.

Cu putina activitate luam Bank LV lejer.

Ne auzim in game !