Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da bai asta necunoscutu din GSB care comenteaza despre mine, asa e cum zici tu, SI MAI ALES cand dorinta de razbunare e mare, nu ma las pana nu-mi duc planurile la capat, chit ca-i un joc, cum ma joc eu te joci si tu si toti de aici, ca eu il iau mai in serios asta e partea 2-a, eu iau orice lucru din viata oricat de minor ar fi el mai in serios ca asa-s eu nu doar un joc si stai linistit ca fac pariu ca tu esti vreun obez care sta in fata PC-ului mai mult ca mine si se joaca altceva, eu spre deosebire de altii ma mai joc doar samp si ala din ce in ce mai putin, pt ca mai si alte zeci de ocupatii spre deosebire de cei care comenteaza, nu cred ca e nevoie sa-ti dau exemple ca dupa zici ca ma laud.

Edited by AIM NewLife

Bă nu înţeleg de ce vă certaţi atât, vă înjuraţi, vă duşmăniţi, pentru un joc? rlly :) eu zic să încetăm cu toţi cu circul ăsta <):)

Edited by Shawy

Pai nu vezi cat sunt de penibili aia ? :)) eu nu m-am luat de niciunul personal si ei incep sa caute anturaj cu mine, eu doar am spus ca astept bajetii din old verdant sa ne razbunam care-i problema ? am tot dreptul sa caut razbunare cat timp am luat WIPE din cauza lor fiind si rank 4 luat cu 3 zile inainte de WIPE, ei zic ca eu ii jignesc dar ce sa vezi ei ma jignesc pe mine, eu incerc sa le explic sa-i aduc cu picioarele pe pamant dar vad ca nu prea am cu cine. Si ba Robert cu PUNCT cum pot sa zici despre mine ca-s frustrat cand tu ai acolo 2 baietasi care si-au dat seama ca nu pot trece de 3 turfuri si au sarit ca niste zdrente de oameni cu PM la staff si s-au lingusit ca sa ne dea WIPE sa puteti trece si voi de 3 turfuri? daca eu sunt frustrat, explica-mi, ei ce sunt ?

Edited by AIM NewLife

Hai salut bai flacai .

Ce ziceti ma .. Il batui pe unu .

E unu d-asta cu care nu ma prea am eu bine ..

Pune pe gagicasa sau prietena lui sau ce era sa faca misto de mine si tot felul de chestii din astea ..

Da nu tie rusine .. Deci de fatza cu fata aia l-am luat la pumni .

Faza este ca pe noi agenti de interventie de la BGS am fost instruiti cum sa imobilizam pe cineva cand intervenim la obiectiv si pe deasupra ne-au mai pus si cand aveam timp in sala de box ..

Si ce am facut eu nu prea e in regula ...

@@SniPeRS, Esti teroare ma =)), vezi cum faci sa-i bati si pe astia din GSB asa, ii cauti si ii bati da ? prin monitor cum vrei tu dar vreau sa cada capete.

@@uSp, Au nebunule ai inceput sa-i numeri, sa nu ma apuc eu sa-i numar pe aia din GSB de vreo 3 luni incoade de cand esti tu lider...m-as apuca dar mi-e lene ca stiu ca-s prea multi...sti cum zac, DAM DE LUAM WIPE.

Edited by AIM NewLife

Bravo Snipers =))

Eu zic sa terminam harmalaia asta. Se stie clar ca am fost defavorizati din cauza teritoriilor, daca nu aveam teritorii va zic eu ca nu luam wipe. Un exemplu este chiar GSB, care au avut mai multi banati decat noi si n-au fost in stare sa ia mai mult de 4 teritorii cu coduri si noi cu mai putini banati am avut 2 orase, hai va pup.

Na ma sa vada toata lumea ce hal de staff avem cu wipe si toate cele si numai Rey asta: http://imgur.com/sgfcFdNpt asta m-a demis, nu am vrut sa spun asta pe /f am vrut sa-l injur pe unu pe /c le-am incurcat.Numai zic nimic ca mai primesc si alte sanctiuni este un staff extrem de strict nu stiu cat ii vom mai suporta asa.Frumos domnule Rey sincer te-am vazut pe FB dar numai zic nimic

Edited by AIM K0rS VALOARE

Eu ma intreb cum ar arata serverul cu Rey owner, a da, nu ar mai arata...pt ca el n-ar mai exista in cateva zile. (no offense n-am nimic cu tine ca om, asta pt ca te cunosc in RL, dar esti prea drastic mult prea drastic in unele situatii ;), iar pe /f incercam sa-ti explic ceva legat de GSB sa te mai iei si de ei voiam sa-ti dau de lucru sa mai tai in carne vie cum iti place tie dar tu nu stiu ce ai inteles, oricum nu prea multe...m-ai comparat cu codatii habar n-am ce-ai vrut sa zici ) Eu caut doar sa se faca dreptate, dar vad ca cer prea mult pe serverul asta. TOTAL CONFUZ DUPA SEARA ASTA

Edited by AIM NewLife

Stafful nu este strict, ar fi foarte bine sa fie strict. Pur si simplu e incompetent, cand unul ca Rey are dreptul la decizii si sanctiuni, e clar ce se intampla. Nu mai are rost sa zic ce se intampla, pentru ca ultima luna a fost plina de decizii foarte bune si analizate extrem de bine, de acest academician numit Rey, student la Oxford, care nu stie reguli elementare de ortografie si probabil ca nu stie pe ce planeta se afla..Deja imi face placere sa vorbesc despre acest subiect, nu o mai consider o revolta. Mi se pare foarte amuzanta situatia actuala, chiar tragi-comica. Eu ma intreb, oare Rey e serios cand face lucrurile astea sau chiar e un caz pierdut?

Edited by T E D

@@T E D, L-am vazut pe Facebook ma intr-o poza omu are lejer 20 de kg peste inaltime (n-a auzit in viata lui ce inseamna sa facu un sport) cred ca sta toata ziua la PC sedentar si cu asta mi-am spus ce vroiam sa zic mai sus

Edited by AIM K0rS VALOARE

@@T E D, L-am vazut pe Facebook ma intr-o poza omu are lejer 20 de kg peste inaltime cred ca sta toata ziua la PC sedentar si cu asta mi-am spus ce vroiam sa zic mai sus

Nu ma refer la aspect...sunt deja obisnuit sa vad anomalii corporale si tot felul de chestii ciudate din punct de vedere fizic la jucatorii de pe B-Zone. Ma refer strict la cum gandeste, nu stiu daca e pe bune sau chiar e asa de...

Edited by T E D

Ma gandesc si sunt tare curios daca greselile gramaticale ar fii fost sanctionate cu un fw [...], oare mai eram sanctionati ? tu da intelegi ce vreau sa spun si tu, cel care... care? Tu simon !

Numai exista pic de respect, numai exista comunicare intre staff si jucatori normali

Oare jucatori vechi numai sunt respectati ca numai doneaza? :-W

Edited by AndreyCiubotariu

@@AndreyCiubotariu, Ce ai ma ca am vrut sa-i explic pe /report situatia si care a fost intentia mea, ca defapt am gresit si ca nu am vrut sa injur pe /f si nici nu m-a ascultat.Ce sa donez ma mai bine ma duc cu prieteni din facultate in student.pub sau fac altceva cu banii decat sa ii bag intr-un joc da ce sunt no-lifer?

@@AndreyCiubotariu, Ce ai ma ca am vrut sa-i explic pe /report situatia si care a fost intentia mea, ca defapt am gresit si ca nu am vrut sa injur pe /f si nici nu m-a ascultat.Ce sa donez ma mai bine ma duc cu prieteni din facultate in student.pub sau fac altceva cu banii decat sa ii bag intr-un joc da ce sunt no-lifer?

Cred ca nu ai inteles ce am vrut sa spun. Am zis ca jucatorii vechi numai sunt respecati deoarece numai doneaza si numai aduc profit !

Unde studiezi?