Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, check sanctiuni, nu trebuie sa ies eu:)). Ma gandeam sa merg in GSB, dar multumita unui membru de acolo m-am razgandit. Btw, cel putin acum va dati seama de ce nu luati turfuri, cei ce vor sa faca ceva sunt dati afara xD.

Un coleg mi-a cerut sa ii dau tintele mele cu care joc de obicei, nu mai stiu care anume era acel coleg pentru a ii da PM pe forum asa ca postez aici. Sunt niste tinte pe care majoritatea le aveti, nu sunt cine stie ce, dar mnah.

https://www.youtube.com/watch?v=Erg9NyEQ9qU. O sa revin cu un edit maine cu tintele. Noapte buna, verdant

A inceput meciul deja de un sfert de ora si era sa dea Hamroun gol :)))

• Bukake ; Mr.Jabu ; NeaCodrinBaa ; Dem[O]nGTA ; gogumen ; Evolution ; WiSsh ; P[e]P1 ; Pabllo...[FARAON] - Aveti la dispozitie 24h sa va platiti amenzile ( $5.000 ).

@, Stau si azi la atac, dar dau doar pe HQ. Las un atac pentru cei din LV / SF.

Edited by Cokeemeister

• Bukake ; Mr.Jabu ; NeaCodrinBaa ; Dem[O]nGTA ; gogumen ; Evolution ; WiSsh ; P[e]P1 ; Pabllo...[FARAON] - Aveti la dispozitie 24h sa va platiti amenzile ( $5.000 ).

@, Stau si azi la atac, dar dau doar pe HQ. Las un atac pentru cei din LV / SF.

te duceai singur la war, eu unul nu mai vin prea curând, nimeni nu da arme cat am avut arme la început făcute de MINE a fost bine 2-0 dupa ce am murit prima data nici un kill n-am mai facut, când aveam nevoie de un m4 aveam tifle si invers. Treb sa astepti prea mult 1min sa creezi o noua arma. Poti sa-mi dai fw de acum, amenda nu o plătesc, nu pentru ca nu am bani, ci pentru că nu vreau să plătesc

Salut, de azi sunt noul vostru coleg, noul sub-lider, sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna.

Asa speram si noi, trebuie sa ne organizam cat mai repede, iar Nower sa nu mai accepte toti civilii neauziti ca ne luam WIPE mai repede ca GSB.

Sa imi accepti cererea de invoire pentru warul de azi, mancati-as gura tha ca nu pot sa ajung

Sigur ba, in ban list, nu vezi doar banati din verdant/vitnemese, din gsb nu vezi, dar la waruri suntem pe primu' loc, toti avem +50+100, inafara de unii care sunt paraleli cu jocu, chiar daca se cred ei cine sunt ei, se simt ei si stie toti care sunt aia.

@, Diseara la war, stii ce am vorbit cu tine, te pwp.

@, La Multi Ani!! Tomica :)

Edited by AIM Colors