Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare dragoni, a fost aiurea tare cu lag-ul astăzi ... Imi murea laptopul din 10 in 10 minute ... Să sperăm că maine o să fie mai OK.

Prea genial Trooper ăla =))))))))))))) ! Și-a dat MAXIM singur ! :)))

Noapte bună drogonași, ne auzim maine după 15:00. Aveți grijă ce faceți. Baftă.

Edited by MC CiuleTeXxX

Welcome Show.

Atentie: De astazi vreau sa nu vad din partea membrilor RDT, invidie, ura etc. Nu vreau sa vad ca va certati cu cei din Pimps sau ca le furati HELI-urile sau alte chestii, cine stie ce prostii va vin prin cap. Vreau sa nu comentati sau sa va puneti in gura cu ei sau sa ii jigniti sau alte chestii. Daca sunteti jigniti nu raspundeti cu aceeasi moneda, inghiti si pleci mai departe. M-am saturat de atata ura si invidie, daca sunteti acuzati ca stiti doar o tactica ca suntem factiune pasnica etc nu va intereseaza. Nu este treaba lor ce facem noi, sper ca m-am facut destul de inteles.

Eu unul m-am saturat de ura dintre mafii e doar un joc si trebuie tratat ca atare. Daca stam sau nu pe cladire asta este, suntem aeroport, factiune pasnica ce vor restu, dar fara comentarii in plus si inutile. Va vedeti de treaba voastra si atat.

ON: Vorbim diseara ma bag la scris, sa fiti in numar cat mai mare astazi la ora 19:45 la HQ.

@@Just xeS,Ideea e la ei , ca ei trateaza jocul asta ca pe viata reala, nu se mai stiu distra( Nu e vorba de toti. Repet: Nu e vorba despre toti), asta e toata problema lor , a noastra , a tuturor. Infine , daca continuam asa o sa distrugem incet incet Server'u.

Bafta, ne vedem mai incolo.

Acum am ajuns si eu si am vazut ce zic "frustratii" aia din pImps,ce sa zic sincer nu-mi pasa de parerile lor :)) aia in 2 saptmani nu o sa mai aiba nici hq-u :* Bizon ala sufera atata stie numai sa stea pe f8 el cu Anndi nici asta nu o mai duce mult,ca va dati singuri de gol cu codurile voastre se vede cat de destepti sunteti voi aia din pimps :*.Stati cu WH war de war,dar stati linistiti ca nu o mai duceti voi mult :) Asa si ce va **** pe voi grija ca noi mergem cu helly? Totusi din moment ce voi abuzati de tot ce e posibil,tot noi suntem factiunea pasnica? :))) de aia am inceput sa va luam turfs? si ati pus la server sugestion sa nu mai fie warruri pe cladiri? =))) SUNTETI PENIBILI FRATILOR :*

Edited by MC DreameR

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic