Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

@, Si eu va astept, dar imi e ciuda ca nu am folosit nimic, ce nu ma crede-ti? :(

Destema a cerut dovezi dar cu kelton nu poti discuta liber...Cand ia o decizie nu se mai intoarce

Asa am patit si eu...am luat ban si atata m-am chinuit sa le arat ca era doar un mod si mi-a inchis gura " nu este permis trebuia sa stii asta etc.."

Am tot insistat si contul acela nu mai e bun..nu stiu ce mi-au facut cu el...am primit suspend 5 zile si apoi nu am mai putut intra.

Sterge din PM sa-ti dau video cu vinnie :))))))

E total ce am facut noi =))

@,

@, Da-mi si mie PM sa vad si eu. :D Vezi ca avem deja o conversatie inceputa :P

Ce faceti baieti?:>

A luat si ivan ban :| I-a spart contu careva :-J:(

Ivan nu a spart contul acel cont era spart de muuuuult timp.....

Asa am aflat apoi nush.

Machiaveli a luat ban,shopps la fel .....

Graur mie dor de spamul de la clan =)))
Hai ne apucam iar

Te salut domnu' Noway :D.

Ar fi frumos sa facem LV rosu. Si o sa se intample asta destul de curand daca suntem uniti..

@, Sisule la ce trebuie sa dai teza ba? :)

Eu ma luat nota mare la engleza si nu am invatat nimic:))

Edited by S4L Graur

Salutare tuturor, vad ca deja ati inceput cu distractia pe aici :)) Eu mor de plictiseala, astept sa joc GTA V....azi trebuie sa imi ajunga...

Felicitari pentru lider batrane, te salut si va urez succes tuturor, cat de repede o sa aveti tot LV-ul. :)

Salutari Nowaaaaa :* Ba mai intra ma pe mess ca mi dor de tine, nu te-am mai auzit de ceva timp :(

asta e veche poza, si e chiar smecher :)) Si eu voiam sa o avem pe Lili in HQ....

Edited by AlcoluS

Salut! Ce faceti? Avatar nou. Pareri (copiat din portofoliul lui Turner :)) )

Felicitari pentru lider batrane, te salut si va urez succes tuturor, cat de repede o sa aveti tot LV-ul. :)

Sa dea Dumnezeu! Acum du-te si distreaza-te. :*

O sa pierdeti mult cu acest wipe eu unu-l nu am facut nimic ca sa fiu dat afara.Richie spunei lu Inferno27 cum a stat treaba cu wipe ca nu m-a acceptat ca nu am avut 2 sap in rdt.Ma scuzati ca am postat aici numai sunt membru RDT.Bafta la toti in continuare o sa aveti nevoie

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic