Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Nici tu.

Hai noroc la toata lumea. Felicitari pentru warurile de ieri! Chiar daca Pimpii au fost intr-o ipostaza nu foarte buna, macar ne-am strans in jur de 20-25 si asta imi place.

Din pacate, eu sunt cam nefericit. :)) Am facut rank down la cs.. 2 nopti pierdute aiurea pentru un rank, vai..

Ne vedem prin game mai tarziu. Va pup. :*

Fiind ultimul meu post aici,nu vroiam sa plec fara sa va salut. Ty lolza si alcolus pentru a 2-a sansa,sper sa existe si a 3-a. Destema,Edu si Marynel,baietii grei. Sper ca am demonstrat ca mereu am vrut sa ajut,si chiar mi-am dat toata silinta,de multe ori am facut spam ca idiotul,am jignit etc.. si imi cer scuze :D

O factiune frumoasa,pacat ca Andrei e prea bland,ca altfel arata factiunea daca era mai > :) . Daca o sa imi revina cheful de mafii,poate o sa revin aici.

Ii pup si pe pestisori,carora le multumesc pentru satisfactia pe care mi-au oferit-o atunci cand imi faceau spam cu eFFFACER cod s.a.m.d.

Sa nu uitati ca v-am luat HQ in 2 oameni, respectiv eu si cu Lolza. Eu unul cel putin ma pot lauda ca v-am dat de multe ori dauna singur,cu cod bineinteles... B-) Una din amintiri:

Edited by mez

Buna dimineata colegi! Eu nu stiu daca mai intru pe forum cat de curand asa ca va zic de pe aacum Paste Fericit la toti! Ne auzim dupa! ;) Distractie placuta!

@, Succes in continuare efffi (cu 3 de f nu 2).Multumesc ca ai venit aici sa ne ajuti, s-a simtit ajutorul si prezenta ta aici.Ma bucur ca te-am cunoscut prin intermediul acestui gang si sper sa ne revedem.Te pupa desty :*

Eu, impreuna cu National Guard dupa B-Zone RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

EwwXnhz.jpg

Eu, impreuna cu Federal Bureau of Investigations de pe RPG2 va uram, cu ozacia sarbatorilor Pascale, multa sanatate, bogatie si fericire!

Fie ca Lumina sfanta si tainica a Invierii Domnului, sa va deschida sufletul spre armonie, speranta, toleranta si credinta ca nimic nu poate sa va stea in cale pentru a va implini visurile. Paste Fericit tuturor!

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic