Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta trojane ;) indisciplina voastra duce la dureri :((

Dak te crezi mai presus sau mai bun dekt noi nu ai ce cauta in barzini , in barzini toti suntem egali , toti suntem frati suntem o famili nu dam vina uni pe alti toti suntem de vina si tu ai fost akolo nu mai zice ca " indisciplina voastra " si tu ai fost akolo si nu ai stat tocmai cuminte nu zik ca eu am stat.. dar dak vrei sa spui ceva bine spune adevarul "indisciplina noastra " toti suntem de vina Si ne cerem Scuze Fata De trojan..

Trojan Nu Pleca Din Barzini imi aduk aminte ca , candva sperai la sublider akuma il ai si vrei sa iesi? dc sa iesi?

Ejti Aproape de 5,6 luni Barzini Dc sa iesi Tocmai akuma?

@: Noaptea buna...

Edited by F4L Bestial

Ma,sincer,e decizia lui...doar ca ar fi pacat sa isi strice 5 luni de munca,si un sublider frumos...multa bafta trojan,have fun unde vei merge :) ( nu-l incurajez sa plece,dar e decizia lui daca sa ramana sau nu,nu a noastra )

Neatza!Ce se intampla ma? :O Dc pleci Trojan :(( hai ma nu te duce. Si voi ma nu puteti sta cuminti odata de aia pleaca toti.Bv voua X(si inca ceva nu iei duc factiune de rapa daca ies noi o ducem ca din vina noua ies iei.

Edited by Ciuby

Doamne ce aveti domnule...destramati cea mai buna mafie! trojan,bluer....stati ma ce va apucat are si oasis comp stricat acu va rog eu retrageti!!!!!!!!!

Nu retrag pt. ca s'ar putea sa ma las si de sa:mp, ma apuc de chestii mai importante, DUDE's, a venit vacantaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

mda, naspa ca plec :|

Ma incercati sa fiti cuminti ascultati de trojan ce dak il cunoasteti ce dak ati mai fost barzini.Trojan e in barzini de 5 luni si dabia a luat si el sublider si akuma sa plece :| din cauza cui? din cauza noastra ca nu suntem cuminti

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic