Jump to content

Red Dragon Triad - Discuţii/Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Și am onoarea de a vă prezenta ( pe lângă celelalte 2 părți postate aici: http://i.imgur.com/NEad6WP.jpg & http://i.imgur.com/rB4U8Hw.png ), a treia parte din trilogia "Povestea lui Alcolus".

Am scos unele scene fiindcă aveau un caracter... hmm, interzis pentru ora aceasta. Dar totuși:

rvRmiaf.jpg

Omule, jos palaria, n-am ce, imediat o sa-mi dau edit profile sa-mi pun prea glorioasa poveste :))) Mersi fain.

@, n-ai pentru ce... Totuși eu voi încerca să fac cumva să se deschidă la Colțul Vesel categoria comicuri. Doamne-ajută, așa aș avea și eu niște șanse să aduc zâmbetul mai multor oameni.

Merge cineva la vot pentru a alege după un scrutin câțiva europeni adevărați?

Europarlamentarele astea sunt o porcărie. Toți suntem europeni, dar cei de pe lista de vot par a fi mai mult de atât. Da, tată, ăia sunt europeni, când au venit de 6.000 de euro și dorm bine-mersi la Bruxelles.

Neata ba,ce faceti? :))

Ai fost avertizat de multe ori sa dezvolti propozitiile.Asta nu este topic pentru " +1 " ca si "Bun Venit" . Aici vorbesti daca ai ceva interesat de spus,dezvolta propozitiile, nu zici doar " Salut " sau "Am venit de la scoala " .

Salut!

Sa aveti o zi frumoasa alaturi de ce-i dragi!
Vorbim mai pe seara !

Asta e topic cu discutii,si ce vrei sa spun aici? Multi spun "Neata,ce faceti?" sau "Am ajuns si eu acasa,ne vedem in game" o.O Vrei sa povestesc tot ce am facut astazi? Nu te uita numai la mine,uite-te si la ceilalti ;) sper ca acum e de ajuns ce am zis :))

• E D U locked this topic
  • E D U unlocked this topic
  • ANDREY. unpinned this topic